Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Kryssningen

Publicerad 2012-10-31 23:06:54 i MatildaNakev,

Resan var superbra och jag hade jätteroligt. Den var fylld med skratt, prat, dans på disco, stadsvandring, god mat, shower, shopping i taxfreen och mycket mer! Känns så bra att få vara själv i två dagar med bara pappa och lillebror. Så längesen vi va det och jag vet att det var bra för oss. Visst det blev lite munhugg oss emellan och lite sura miner men det gick över snabbt i skratt och skoj. Haha det bästa minnet jag har från resan är när vi var uppe på discot och vi tillslut gick ut i folkmassan på dansgolvet och dansade. Alla gjorde det och så även vi. Där stod jag med min fina pappa och lillebror och brydde mig inte om något annat än att ha roligt med dem. Åhh den lyckan som kroppen fylldes med är obeskrivlig. Jag älskar er♥
 
 
Åhh nu blev vissa bilder åt fel håll... men orkar inte fixa det så ni får antingen se dem åt fel håll eller helt enkelt vrida på datorn ;)
 
//Matilda Nakev
 

Snart så!

Publicerad 2012-10-31 22:09:43 i MatildaNakev,

Hej!
 
Malin åkte för ungefär 25 minuter sen och jag har nu bytt om till mjukisdress och myst ner mig i soffan. Ska lägga in bilderna nu från kameran till datan och sen skriva ett inlägg om våran lilla mini-resa. Så det kommer upp om ett tag!
 
//Matilda Nakev

Chokladrutor & Tigerkaka

Publicerad 2012-10-31 17:10:06 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Igår gjorde jag absolut ingenting, orkade inte göra något som jag tänkt så låg i sängen och gjorde inget..
På kvällen bakade jag lite eftersom pappa fyller år i dag. Sen blev det sängen när det var klart vid elva tiden.
 
Idag så vaknade jag på rätt sida och mycket gladare. Idag har jag städat i köket och suttit lite vid datan. Kom precis ut ur duschen nu och ska väl börja fixa mig lite.
Tror vi skulle få gäster vid sju tiden men inte hundra på det vi får se helt enkelt!
 
 
 
 
// Mathilda

Mot Staden!

Publicerad 2012-10-31 16:41:00 i MatildaNakev,

Har precis fixat mig. Har gått runt i mjukisdress hela dagen och varit osminkad men eftersom jag ska ta bussen som går klockan fem in till stan för att träffa upp Malin så kände jag att lite andra kläder och lite smink inte skulle sitta fel.
 
Hon ska med mig hit hem till Sävja. Vet inte vad vi ska göra men det blir nog bra ändå.
 
Nu ska jag borsta tänderna innan jag tar på mig ytterkläderna och går ut.
Inte en så bra bild, fastna inte alls på bild indag, men den får duga!
 
//Matilda Nakev
 

31 Oktober

Publicerad 2012-10-31 11:49:32 i MatildaNakev,

Hej!
 
Vet att jag skulle bloggat igår efte att jag kom hem efter den där grejen jag skulle till. Men det var så mycket att tänka på, igår gjorde jag något jag inte gjort på VÄLDIGT länge. Känns mest skrämmande nu i efterhand, jag är rädd men vet att det är det ända rätta för att komma framåt... Nu släpper vi det.
 
Men idag kommer iaf ett inlägg om resan upp. Och lite bilder som togs under kryssningen.
Ska bara orka resa mig upp och hämta kameran för att lägga över bilderna till datan. Just nu är jag parkerad i soffan och kommer nog vara det ett tag haha!
 
//Matilda Nakev

Sushi

Publicerad 2012-10-30 13:40:35 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Blev inget bloggande i går men skit samma.
IGår efter körlektionen så tog jag tåget in till stan och kollade i lite affärer innan mamma och co kom. Vi tog då bilen ut till Gamlis och åt middag på restaurangerna där. Åkte sen till Gränby och köpte en klänning, strumpbyxor och en tröja. Kom hem vid nio, helt slut efter dagen. Gick och la mig efter att ha kollat på ensam mamma söker på datorn.
 
Vakande idag vid åtta ich har från dess ätit frukost kollat på filmer och ett avsnitt av gossip girl. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen men tror jag ska städa mitt rum, ser förjävligt ut haha. Vill åka och träna men kommer inte in till stan och ut och springa kan man inte göra i det här vädret heller.. Får se vad jag gör sen.
 
Det blev nog väldigt konstig stavning och grammatik i det här inlägget men är så sjukt trött i huvudet.
 
 
 //Mathilda

Hemma

Publicerad 2012-10-30 12:35:52 i MatildaNakev,

Nu är jag hemma och har varit det typ en halvtimme, men är bara hemma en snabbis för att äta lunch och så för måste iväg på en sak om en timme. Skriver mer om kryssingen när jag kommer hem och lägger upp lite bilder men nu vet ni iaf att jag är tillbaks på hemmaplan här i Uppsala!
 
//Matilda Nakev

Bilskola

Publicerad 2012-10-29 11:02:31 i MathildaOhlsson,

Godmorgon!
 
Vaknade vis nio, gick du upp och åt lite frukost ooch sat sen vid datan en stund. Vid tio började jag fixa mig, smink och hår. Ska åka med tåget halv tolv till Tierp till bilskolan och ha körlektion, idag ska vi vaea två elever i bilen så vi kommer köra två lektioner var då vi ska upp till Gävle och köra och så. Sen när jag är klar där så ska jag ta tåget in till stan och möta upp mamma och bröderna för middag och fira mamma då hon fyller år nästa vecka, men hon åker bort i tio dagar på Fredag så då göra vi det idag istället ♥
 
 
Nu ska jag klä på mig och snart åka till tåget, bloggar när jag kommer hem ikväll!
 
// Mathilda
 

Sleeptime♥

Publicerad 2012-10-28 22:30:11 i MathildaOhlsson,

 
Har myst lite med Bosse så här på kvällskvisten, men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med en fullspäckad morgondag♥
 
// Mathilda

kladdkaka

Publicerad 2012-10-28 21:40:25 i MathildaOhlsson,

Har inte gjort som himla mycket från jag sist skrev , men har hunnit med att göra en kladdkaka som blev en utav dem sämsta kladdkakorna jag gjort.. Skulle ha tagit ut den några minuter tisigare så hade den blivir perfekt.. Man aja får göra en ny i mrn som jag blir nöjd med, kommer vara irriterad hella veckan annars om jag inte lyckas med en ny kladdkaka. haha..
Ska fortsätta att göra ingenting nu en stund innan jag ska lägga mig!
 
 
// Mathilda
 

♥ Dag 20 – Det här upprör mig.

Publicerad 2012-10-28 20:12:00 i MatildaNakev,

Finns många saker som upprör mig. Men en av sakerna är absolut MOBBING!!
 
Hur faan kan man hålla på med det? Jag förstår inte dem mämnniskorna. Jag HATAR mobbing! Hur kan man utsetta andra människor för en massa saker? Kan vara allt ifrån utfrysning, slag, fula ord m.m.
Nej jag blir bara upprörd av att tänka på det. En annan sak som upprör mig är folk som bara står och tittar på? Okej ibland kan jag förstå om man inte vågar gå emellan i missshandel för man är rädd att själv bli misshandlad, men ropa på hjälp? Hämta en lärare om det är i skolan? Men om de är väldigt allvarligt tycker jag att man SKA gå emellan. Kan vara svårt jag vet men det är inte rätt att stå och kolla på.  Om man vet att en person blir utfryst, ta kontakt med personen, eller en kurator eller lärare eller vad som helst. Annars gör ju du precis exakt samma sak och är inte en bättre människa än dem som mobbar.
 
Nej jag avslut inlägget här för de här skulle jag kunna skriva sjukt mycket om men har lite bråttom och känner att jag fick de viktigaste iaf.
 
//Matilda Nakev

Thinking of you

Publicerad 2012-10-28 16:57:04 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Har inte gjort så mycket idag, legat i soffan oc slappat och städat och tvättat lite kläder men inte mer än så. Är förövrigt ensam hemma men snart kommer pappa em från jobbet iallafall. Vet inte när M och J kommer hem men när dem gör det får dem också städa mohaha..
 
Nu ska jag bara ta det lungt i soffan och slappa ännu mer, haha.
 
 
 
// Mathilda

Kryssning

Publicerad 2012-10-28 12:04:03 i MatildaNakev,

Dagens planer är att åka på Kryssning med min fina pappa och lillebror. Det blir en 36 timmars kryssning till Tallin och då har vi hela dagen att gå runt i Tallin imorgon. Kommer bli jätteroligt tror jag och jag ser fram emot dehär äldigt mycket. Det var typ 5 år sen vi gjorde sånt har tillsammans med pappa så som sagt ser jag fram emot det väldigt mycket.
 
Kommer därför inte kunna blogga förens på tisdag, kan hända att jag kanske kan slänga in ett inlägg om båten har en dator med internet. Det finns ju några båtar som har datorer man kan få låna gratis i typ en kvart. Men annars blir det inge bloggning från min sida förens på tisdagen. Kommer dock ställa in sista dagen (dag 20) till senare ikväll, så ikväll när jag är på båten kommer iaf ett inlägg upp!
 
Men annars tror jag Mathilda kan hålla igång bloggen tills på tisdag! :D
 
Ha det så bra nu dem här dagarna jag inte är här hemma!
Så hoppas jag på att vi kommer hem på tisdag och inte ligger som isbitar i vattnet ;)
 
//Matilda Nakev

God morgon

Publicerad 2012-10-28 10:19:17 i MatildaNakev,

Eller ja jag har snart varit vaken i en timme redan. Varför kunde jag inte sova lite längre för? Nu när man fick sova en timme längre i natt...
 
Aja när jag vaknade hoppade jag in i duschen och nu sitter jag och äter frukost för mig själv. Anton skulle göra sällskap och han har plockat fram till sig men vet inte vart han tog vägen haha. Han kommer säkert när jag ätit klart. Eller nej nu är han här. Skönt att inte behöva äta helt själv.
 
Ska äta upp och sen uppdaterar jag mer om en liten stund.
 
//Matilda Nakev

Godnatt

Publicerad 2012-10-27 23:39:42 i MathildaOhlsson, Musik,

Kom hem från min farbror för två timmer sen ungefär och har sen dess kollat runt på datan mest på hårvideos och lite sånt. Ska nu gå och fixa mig, borsta tänderna  och ta bort sminekt och så.
I natt så får man ju sova en time mer eftersom man ställer tillbaka klockorna en timme i natt, så glöm inte det!
 
 
Nu önskar jag alla en riktig godnatts sömn!
 
// Mathilda

♥ Dag 19 – Mitt favoritprogram och varför

Publicerad 2012-10-27 23:34:14 i MatildaNakev,

Finns flera pogram som jag gillar men ett av mina absoluta favoriter är Svenska Hollywoodfruar. Jag älskar det just för att det är så underhållande helt enkelt. Man får följa några svenska kvinnor som flyttat till USA och nu lever i mer eller mindre lyx i stora lyxhus och som har en massa pengar, fina bilar, kläder.
 
Alla kvinnorna har ju inte heller alla hästar hemma och det gör det ju bara ännu mer underhållande haha! Ibland undarar man vad dem tänker med.
Alltså, Svenska Hollywood fruar är ett av mina favoritogram.
 
 
 
 
//Matilda Nakev

Lördag 27 Oktober

Publicerad 2012-10-27 18:45:52 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag har det inte sket många knopp här. Vaknade starx efter 12 sjukt skönt att får sova ut! Sen så har dagn spenderats i soffan framför datan och tvn med serier och bloggar. Har duschat och fixar mig nu för om ett tag så ska vi till min farbro som fyllde år i går.
 
Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna!
 
 
// Mathilda

Parkerad i Soffan

Publicerad 2012-10-27 18:00:31 i MatildaNakev,

Idag har det varit en riktig slapp dag har legat i soffan hela dagen och det har verkligen varit så skönt.
Imorse dukade vi upp stor frukost här hemma för gubbarna från makedonien som var på middag här i onsdags kom på fukost imorse. Mysigt att ha stor frukost och kunna sitta länge och ta det lugnt.
När dem och pappa åkte parkerade jag mig i soffan och ja det är där jag varit hela dagen. Kollat på lite olika pogram på både tv:en och datan och sen läst en massa bloggar.
 
Nu har jag precis ätit middag för mig själv. Pappa och Anton är hos Kusinerna, kände att jag ville stanna hemma. Orkade inte fixa mig och kände bara för att vara hemma och ta det lugnt.
 
Ska snart kolla om jag hittar något pogram på datan att se på, man kan ju inte direkt hurra för tvtablån på lördagskvällarna...
 
//Matilda Nakev

Lovmys

Publicerad 2012-10-27 09:43:53 i MatildaNakev,

 
Åhh så skönt det känns med lov!!
 
Igår hade vi ju svenska prov, känns som det gick helt okej så vi får väl se. Efter det hade vi entreprenörskap och då skulle vi till en mässa på fyrishov för att se hur det ser ut och hur man gör där. Vi kommer ju själva att stå på mässa i vår så läraren tyckte det var bra att vi såg oss omkring lite. Vi slutade tidigare och då tog jag bussen ner på stan med Fannie, vi var dem ända som var där från vårt lilla företag. Mötte upp Lovisa, Towe och Malin och sa hejdå till Fannie. Vi tog bussen hem till Lovisa där vi dukade upp Mellis och satt och prata länge.
 
Till middagen hade Bella kommit och gjorde vi självplockssallad, typ sån man kan köpa på Cupido. Väldigt gott blev det! Kvällen spenderades hos Lovisa med massa skratt och spel. Kom hem vid kvart i tolv. Jättenöjd över hur mitt lov började, med en supermysig lugnkväll som jag tror vi alla behövt efter den stressiga veckan/veckorna.
Synd bara att vi inte kunde vara med, det hae gjort kvällen ännu lite bättre! Vi saknade er Fannie och Mathilda!♥
 
Nu ligger jag i sängen och ska kolla pretty little liars. Idag tänker jag ta det lugnt och inte göra nå speciellt. Inga måsten och inga krav idag, GUD SÅ SKÖNT!!!
 
En bild på mig innan jag åkte mot sista skoldagen före lovet igår!
 
En bild från igår kväll då vi slappa i sofforna och seplade spel.
 
Bilderna är lite dem bästa jag vet men jag tog dem från instagram det är därför!
 
Hoppas ni hade en bra start på lovet!
 
//Matilda Nakev
 
 

♥ Dag 18 –Min favorit högtid och varför

Publicerad 2012-10-26 23:57:20 i Allmänt, MatildaNakev,

Jag måste nog ändå säga att julen är min favorit högtid. För det är så mysig stämning överallt, hemma och på stan och bland vänner. Man får lyssna på mysig julmusik och sitte under en massa filtar och kolla på romantiska julfilmer. Man träffar nära och kära, bytter julklappar med varandra och bara umgås. Snön ligger utanför och lyser upp den annars mörka tillvaron. Ja julen är min favorit högtid.
 
Dock är jag inte så mycket för snö så tycker den bara borde finnas typ två veckor med början från typ dagen innan julafton. Dock kan de ju vara lite mysigt när det är snö på advent. Aja snön är iaf ingen favorit hos mig men när man firar jul ska den finnas.
 
//Matilda Nakev

Fredag 26 oktober

Publicerad 2012-10-26 19:07:01 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Dåligt med bloggning från min sida igår och idag, men igår när jag kom hem från skolan så hade jag feber och var helt död i kroppen eftersom jag hade feber hela dagen i skolan också.. Så bestämde mig för att vara hemma idag och vila och hade även lite feber i morse. Men var ändå tvungen att gå upp som vanligt för hade tid hos min husläkare 8.20 för att kolla om jag är latosintolerant eller inte.. Och ja jag är laktosintolerant men det är sådant man kan leva med inte värre än så!
 
Kom hem vid kvart i tio och har inte gjort speciellt mkt kollat på serier, torka aldrig tårar utan handskar och portkod 1321 tror jag att dem hette, väldigt bra seier båda två!
 
Nu är jag ensam hemma för pappa jobbar och mina syskon är hos min Farbror då han fyller år, var meningen att jag skulle följa med men valde att stanna hemma och vila istället.
Nu ska jag sätta på någon serie eller film på datorn och äta lite godis!
// Mathilda

Sista dagen

Publicerad 2012-10-26 08:46:54 i MatildaNakev,

Sitter nu vid frukost bordet och äter frukost. Gick upp vid 20 i 8 och hoppade då direkt in i duschen. Sen fixade jag mig och nu sitter jag här. hade egentligen inte behövt gå upp förens lite mer än en timme senare egentligen men kände att jag ville hinna duscha nu på morgonen (för fick mer pluggtid igårkväll då) och att jag ville hinna läsa igenom all svenska igen.
 
Blev ingen bra uppdatering igår men jag bodde allvarligt talet i böckerna. Förutom den timmen som Hela svergie bakar var på. Där kände jag att jag var värd en paus men pluggandet fortsatte efter och även i pauserna på pogramet. Men idag är det FREDAG och det innebär inte bara helg denna gång utan också HÖSTLOV!!! Tack gude gud. Det kunde inte komma mer lägligt! Ska bli så skönt, behöver verkligen lov nu.
 
Jag startar lovet med en msig tjejmiddag ikväll med några tjejer från vårt lilla gäng hemma hos Lovisa. Känner att det kommer bli en bra start på lovet!
 
Hörs sen!
 
//Matilda Nakev

Paniken...

Publicerad 2012-10-25 22:46:16 i MatildaNakev,

Känner en inre panik inom mig. Hatar den känslan. Prov imorgon och all press den för med sig förstör mig. Kinderna är fuktig av alla tårar och huvudet dunkar av all smärta. Är det nu man ska ge upp? Är det för mycket? Kommer jag klara allt det här? Det är tankarna som snurrar runt i mitt huvud just nu.
 
Det får gå som det går imorgon, känner jag  nu men jag vet att jag inte kommer känna så sen när man väl sitter där och det väl gäller.
 
 
 

♥ Dag 17 – Mina rädslor

Publicerad 2012-10-25 13:00:00 i MatildaNakev,

Oj mina rädslor. Jag har några stycken. Den största är att bli lämnad ensam. Jag är en person som alltid vill ha människor runt om mig och som trivs som bäst med att ha det. Är ingen ensam varg alls. Så därför är det en an mina största rädslor.
 
En annan rädsla är att falla tillbaka. Jag skulle aldrig orka eller klara av allt de här igen. Det vet jag. Det har varit sjukt svårt och kämpigt och rent ut sagt ett helvete. Och inte är jag ens klar utan har en bra bit kvar. Vet att många inte förstår vad jag menar men jag lämnar de så för tillfället. Min vänner vet och det räcker så länge.
 
Men sen har jag ju "vanliga" mindre rädslor också så som att jag är rädd för mörker, spindlar, ormar, rädd för att vara själv i skogen tillomed på dagtid tycker jag det är läskigt haha! Och andra saker.
 
 
//Matilda Nakev

Godnatt! ♥

Publicerad 2012-10-24 22:22:55 i MathildaOhlsson,

 
I dag är det inte mycket som har blivit gjort från min sida har pluggat pytte lite svenska och gjort spanskan, men aja ska nu gå och lägga mig och hoppas att min förkylning har försvunnit när jag vaknar i mrn. Förkylningen har förövrigt blivit värre.. Orkar inte det just nu..
 
Godnatt !♥
 
// Mathilda

Innebandy

Publicerad 2012-10-24 18:55:00 i MathildaOhlsson,

 
Var ju som sagt på Innebandy match igår, Storvreta- Caperio Täby. Matchen var sjukt bra och jämn även fast siffrorna blev 9-0 till Storvreta, så kunde det lika gärna ha stått 9-5 eller så. Men det var en riktigt rolig match att se och stämningen i publiken var också väldigt bra, Så en värd kväll i ett kokande fyrishov!
 
// Mathilda

Simning

Publicerad 2012-10-24 17:46:39 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Skolan idag som alla andra dagar förutom att det var simning på idrotten. Simmade 1 km klädsim och efter det var jag död då jag är förkyld, men ville vara med och simma ändå. Kom hem vid fyra tiden för stannade till hos farmor och farfar på vägen hem. Sen när jag kom hem så kollade jag på gårdagens Svenska hollywood fruar, eftersom jag var på innebandy matchen i går kväll. Vilken match säger jag bara!
Nu ska jag gå och hämta mina svenska böcker och plugga, ska även hämta spanska papper och plugga lite spanska.
Eftersom det har varit väldigt dålig bloggning för mig det senast dagarna för mig så har jag förberett lite till senare ikväll!
 
En trött och förkyld tjej hälsar alla en trevlig kväll!!
 
// Mathilda

Plugg

Publicerad 2012-10-24 15:40:55 i MatildaNakev,

Kom nyss ut från en skön dusch och sitter och äter mellanmål och tänkte att jag kunde uppdatera här lite innan jag återgår till mitt pluggande. Idag har det varit en lugn dag här hemma. Började dagen med att sitta framför tv:en. Skulle ju sett på pretty little liars men fastnade framför Housewives in Miami eller vad det pogramet heter och sen kollade jag på lite annat.
Efter lunch satte jag mig framför svenska böckerna och pluggade i två timmar innan jag tog ett break för dusch och mellan mål och lite annat. Men vid fyra ska jag återgå till böckerna för då har jag haft paus i en timme och det räcker.
 
Skulle egentligen först inte duschat förens senare ikväll men fick veta att vi skulle ha gäster på middag så passade på nu istället.
 
Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen plugga.
 
 
Såhär ser det ut framför mig just nu!
 
//Matilda Nakev
 
 

God morgon

Publicerad 2012-10-24 09:19:00 i MatildaNakev,

 
Krypit upp i soffan med en massa filtar och kuddar och ska äta frukost framför Några avsnitt av pretty little liars på datan! Bra start på dagen!
 
//Matilda Nakev

Hollywood fruar

Publicerad 2012-10-23 21:52:26 i MatildaNakev,

Sitter och tittar på svenska hollywood fruar, eller ja just nu ör det paus. Sista avsnittet ikväll, lite sorligt men nästa vecka börjar ett nytt pogram som heter Småstadsdrottningar och man fårfölja fyra kvinnor i Sverige istället, ska bli spännande att se det!
 
Var hemma sent idag, inte förens typ 10 i sju kom jag innan för dörren här hemma. Satt ju kvar i skola och pluggade med Mathilda. Gjorde henne sällskap för hon skulle på innebandymatchen som var ikväll. Jag har följt matchen hemmifrån och herrigud vilken match. Storvreta van överlägset med 9-0!! Inte ofta man lyckas hålla nollan i Innebandy så bra kämpat bästaste Klintsten! Och såklart bra kämpat till de andra också!
 
Dag grejen kommer upp nångång efter att hollywoodfruar är slut.
Imorgon är det onsdag och jag är ledig. Juste vårt svenska prov blev flyttat tills på fredag!
 
nu börjar pogramet igen!
 
//Matilda

Mot skolan

Publicerad 2012-10-23 08:45:27 i MatildaNakev,

Nu ska jag alldeles strax klä på mig de sista och borsta tänderna för att sedan gå ut mot bussen. Vi börjar kvart i tio idag men dock slutar vi sent. Inte förens kvart över fyra tar skoldagen slut. Efter skolan ska jag sitta kvar en stund och plugga måste göra klart alla instuderingsfrågor, förhoppningsvis hinner jag göra dem på svenskan så jag kan plugga och läsa på den efter skolan.
 
Skoldagen börjar iaf med film på spanskan så det är skönt. Slipper man göra så mycket haha!
 
Vi hörs senare!
 
//Matilda Nakev

Tisfördriv,

Publicerad 2012-10-22 22:00:00 i MatildaNakev,

Hur många sms har du skickat med din telefon?Oj, många men vet inte hur många.
Vem kramade du senast?
Mathilda
Vem kysste du senast?
Dennis...
När såg du din bästavän senast? Idag vid typ kvart över fem tiden 

Din favoritfilm? - har ingen favorit film
Din favoritlåt?
Har nog ingen favorit låt direkt men just nu lyssnar jag mycket på She wolf
Bär du på en stor hemlighet just nu?
- Nej, inte nån stor tror jag. Inte vad jag kommer på haha
När vaknade du imorse?
- Första alarmer ringde vid 6 men gick upp kvart över
Gillar du hästar?
- Nej, usch!
Har du ett turnummer? Vilket?
- Nej, inte direkt 
Vem hade du velat träffa just nu?
- Mathilda
Vilket är det
bästa året hittils? - Jag vet inte, inte det här iaf...
Är du kär?
- Nej!
När drack du alkohol senast?
- Dricker inte alkohol men senast jag smaka var väl kanske i februari 
Är du en rökare?
- Nej
Föredrar du snus eller rökning?
- inget  
Vad heter du i mellannamn?
- Sara
Har du en blogg?
Japp
Vilken klass går du i?
SA11B
Thåström eller Håkan Hellström?
- Oj, vilka låtar har Thåström? haha jag lyssnar inte på nån av dem
Göteborg eller Stockholm?
- Vet inte, göteborg är mysigare men stockholm gillar jag oxå
Vart bor du? - Storvreta
Vart vill du bo? -  Jag gillar Storvreta där jag redan bor och skulle kunna tänka mig att bo där i framtiden också
Vem skrev åt dig på msn senast? -
Oj de vet jag inte då jag inte använt de på flera år
Vem skrev du senast sms med? –
Mamma
Vem ringde dig senast? - Okänt nummer
Vem sov du hos senast? –
Malin
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? -
En bild på en Cupido sallad från i sommras
Har du MVG i något? Isåfall vad? - inte MVG kvar men i nian hade jag det ja
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Oj jag vet inte, återstår att se
Har du piercingar? Isåfall, vart?
- Nej
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud?
oj, nu har jag ingen låt på hjärnan och kommer inte ihåg vilken som fastna senast
Är du vig?
skulle jag inte vilja påstå
Använder du hårspray?
ibland
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
vet inte, rätt skönt att vara singel just nu då det är så mycket annt runt omkring men skulle vara mysigt att ha ett förhållande också
Uppsatt hår eller hängande?
-Föredrar att ha utsläppt men har mest uppsatt 
Vill du gifta dig i framtiden?
JAA!! haha! För mig är det en självklarhet
Vilken vän vet mest om dig?
- Mathilda
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu?
- Ja
Vem skrev åt dig på Facebook senast?
Mathilda
Vill du bli modell?
Nej de skulle jag nog inte vilja
Vad var det senaste du installerade på din dator? – Skype
Vem är den perversaste person du känner? – Vet inte, haha alla är nog lite perversa av sig :P
Favoritdryck? - Bubbelvatten
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? – Nej
Vad ska du göra i sommar? –
Fylla 18!!!
Klänning eller kjol? -
Gillar båda
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? –
Nån bra serie
Vart vill du resa innan du dör? -
USA, Thailand, Dubai
Gillar du någon just nu? -
Nej inte på det sättet
Har du någonsin vart otrogen? –
Nej
Spelar du något instrument? - 
Nej
Ska du tatuera dig? -
Ja det ska jag absolut göra

 

//Matilda Nakev

Måndag 22 Oktober

Publicerad 2012-10-22 20:33:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Kom hem från skolan vid halv sju tiden, efter att jag och Matilda lämnat in vår affärsplan coh sedan tait tåget hem. När jag kom till Skyttorp så gick jag till Morfar och skulle ta moppen hem, men när jag kommer dit så står Michael där och får inte igång sin moppe, men efter ett tag så får han igång sin och får igång min. När vi åker ut från morfar så får min moppe slut på besin(3 gången i år haha) men sen så vill den inte starta igen?.. SÅ jag får skjutsa Michael på hans mopppe, men när vi åkte ett tag så började han styrning på moppen bli jätte konstig så vi fick stanna ett tag och försöka fixa det.. Efter ett tag så ger vi upp så vi fick köra sjukt sakta hem för att inte köra omkull med den... Så typiskt att bådas moppar blir knäppa sammtidigt -.- Så kom hem typ 40 min senare än vad jag skulle ha gjort..
 
HAr inte gjort så mkt från jag kom hem förutom att ätit middag och läst bloggar typ.. Ska snart göra Engelska och sen plugga lite svenska om jag hinner!..
 
 
// Mathilda

Bilder på smörgåsbakelserna

Publicerad 2012-10-22 20:30:00 i MatildaNakev,

Lovade ju egentligen bilder på dem små smörgåsbakelserna igår men när jag kom till pappa och väl hade tid så var jag så arg och irriterad så jag hade ingen lust med det men här kommer några få bilder.
 
Här var kvällen innan då vi förberedde dem, då de helst ska stå i kylskåp över natten.
 
Skina och ost smak
 
Vi provade en helt ny variant, Kyckling och feta ost.
 
Den klassiska med Lax och räkor.
 
Lax och räkor.
 
De tog som sagt typ 2 timmar att dekorera alla. Satt och spritsade ut varenda liten topp på alla och det tog sin lilla tid kan jag tala om. Men jag älskar att hålla på med sånt här. Jätteroligt verkligen!
 
//Matilda Nakev

Stress

Publicerad 2012-10-22 19:25:10 i MatildaNakev,

Kom inte hem förens vid typ 20 i sex idag och vi slutade egentligen vid halv tre. Men som jag skrev i fredags så satt ju jag och mathilda kvar då och skrev affärsplanen, vilket vi även gjorde idag. Har varit mycket stress och slit med den idag. Först en timme på entreprenörskapslektionen imorse sen en timme på lunchen och sen 2 timmar efter skolan. Men den blev bra och vi postade den i brevlådan utanför deras lokal 10 min innan deadline! Haha snackade om att vi var stressade ett tag! Men läraren tyckte den blev sjukt fin så det är ju väldigt bra. Om jag har lärt mig något av detta? JA! Börja aldrig med en affärsplan några få dagar innan den ska in. HAHA!
 
Nu har jag precis ätit middag, pasta med nån sås blev det idag. Helt okej. Snart ska jag plocka fram svenska böckerna och göra lite instuderingsfrågor, vi har prov på torsdag.
 
Nej ska man ta och dyka ner i läxböckerna ett tag kanske? Det tar emot för känner att stressen inte riktigt lagt sig än, även fast vi hann i tid med affärsplanen. Skulle behöva vila, men nej har tar skolan upp ens fritid också....
 
//Matilda Nakev
 
 

Vill bara skrika

Publicerad 2012-10-21 17:19:02 i MatildaNakev,

Kom precis hem till pappa. Orkar inte skriva något om dagen då jag är på superdåligt humör just nu. Ni vet den där känslan då man bara vill skrika rakt ut tills man inte orkar skrika mer? Just den känslan har jag nu.
 
Ska kolla på förra veckans avsnitt av solsidan så kanske de får mig på bättre umör förhoppningsvis. Måste ändå se det eftersom de är ett nytt avsnitt ikväll.
 
//Matilda Nakev

♥ Dag 12 – Typ av killar jag faller för.

Publicerad 2012-10-20 23:34:36 i MatildaNakev,

Förut trodde jag att jag hade en typ men det har visats sig att jag typ inte har det för alla killar jag fallit för har varit så olika. Ingen är liksom den andre lik. Men jag vet iaf att jag vill att en kille ska vara snäll, omtänksam, ha humor, våga stå för sina åsikter, självständig, spontan m.m.
 
Sen tycker jag om en viss klädstil på killar också, älskar killar som klär sig lite finare men ändå inte för uppklätt på nåt sätt. Typ chinos och skjorta är väldigt fint. Fast i frösig kan det vara snyggt med jeans och enkla t-shirtar också. Haha har tydligen kanske inte nån viss typ där heller bara att dem klär sig snyggt så är jag nöjd!
 
//Matilda Nakev

Din dag idag!

Publicerad 2012-10-20 19:43:26 i MatildaNakev,

Idag är det den 20 Oktober vilket innebär att min fina mamma fyller år. Det är inte heller någon "vanlig" födelsedag utan hon fyller hela 40 år, kanske inte så jättemycket egentligen eftersom att vi flesta av hennes barn är ganska stora. Men iaf 40 år blir mamma idag!
 
Vi har haft full rulle här hela dagen men det har bara varit trevligt!
Ni får bilder på smörgåstårtorna imorgon för ikväll orkar jag inte, jag ska bara ta det lugnt. Mamma och jag är själva hemma om en stund då de andra ska iväg på bio så ska ha lite myskväll med mamma!♥
 
 
Grattis världens bästa mamma på födelsedage! Jag älskar dig!♥
 
//Matilda Nakev

Alunda

Publicerad 2012-10-20 19:40:46 i Allmänt, MathildaOhlsson,

Hej!
 
Dagen har idag har spenderats i Alunda under en filt framför tvn, medans dem andra har städat och grejat där. Vi kom hem vid fem tiden ungefär därifrån. Sen jag kom hem så har jag kollat på tvn och ätit middag, Ska inte göra något speciellt ikväll heller men det kan behövas så jag orkar med den sista veckan innan lovet.
 
Nu ska jag spela lite bubble witch på fb och sen kolla på någon film eller så.
 
// Mathilda

20 Oktober

Publicerad 2012-10-20 08:38:55 i MatildaNakev,

Vaknade för kanske 10 min sen, tänkte först försöka somna om men bestämde mig för att inte göra det ändå. Vill inte sova för länge eftersom jag måste hinna städa och hjälpa mamma med saker till klockan ett. Det är nämligen då vårt öppet husbörjar, gäster kommer komma och gå som dem vill mellan ett och åtta.
 
Men jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen ett tag iaf, så nu ligger jag med datan på magen och ska bara skriva klart detta inlägg innan jag ska spela Bubbel Witch Saga på Facebook. Haha beroende!
 
Får se hur mycket jag kan blogga idag men några inlägg ska jag iaf få upp!
 
Ha en bra lördag!
 
//Matilda Nakev

♥ Dag 11 – Vad jag åt idag.

Publicerad 2012-10-19 22:36:10 i MatildaNakev,

Ja ni jag har inte ätit så mycket spännande idag. Men kan ju berätta vad jag åt till lunch eftersom det är det man ska göra, eller ja man ska berätta vad man ätit o jag väljer att berätta om lunchen,
 
Jag åt Köttbullar med makaroner och gräddsås till lunch. Inte mer spännande än så och jag har ingen bild då jag inte hade koll på att det var just idag man skulle skriva om vad man ätit haha!
 
//Matilda Nakev

Smörgåstårtor

Publicerad 2012-10-19 22:10:50 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
har haft fullt upp därför jag inte bloggat. SOm Mathilda skrev så var vi kvar länge i skolan var inte hemma förens vid tio över sex typ. Sjukt stolt över oss.
 
Hemma hände det inte så mycket, började bråka med mamma så rymmde över till Malin i typ en halv timme innan hon skulle bort. Men var tvungen att lugna ner mig lite och andas.
När jag var hemma igen så satte jag och mamma igång och gjorde Smörgåstårtor. Eller tårtor kan man inte kalla dem då vi gjorde de som små hjärtbakelser. Tog väl typ en o en halv timme att göra ca 40 stycken. Tre olika sorter hade vi också. En vanlig smörgåstårta gjorde vi också kom jag på nu. Imorgon ska vi dekorera dem, ikväll la vi bara på fyllningarna och så eftersom dem helst ska stå över en natt så brödet kan suga åt sig och bli ite fuktigt.
 
Nu kanske ni undrar varför gjorde ni smörgåstårtor? Jo mamma fyller nämligen 40 år imorgon och vi ska ha öppenhus för släkt och vänner. Så då ska vi bjuda på dem och lite annat.
Bildet på smörgåstårtorna (bakelserna) får ni imorgon!
 
Nu ska jag bara ligga här i sängen och kolla runt på en massa bloggar inna jag sover. Juste ska även göra dag grejen. Är inne på dag 10 nu va?
 
Hörs imorgon!
 
//Matilda Nakev

Fredag 19 Oktober

Publicerad 2012-10-19 18:30:31 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Kom typ precis hem från skolan eller ja för en kvart sen. Dagen började med sovmorgon fram till tjugo i elva med RoS och sen lunch och sen RoS igen, och tillsist så hade vi entreprenörskap där vi håller på med vårat företag. Idag så var det bara jag och Matilda där, så vi fick jobba själv och skriva vår affärsplan so ska vara inne på Måndag själva det gick bra men det tog en stund. Vi slutade egentligen 15.05 men vi ville bli klara med allt som vi kunde göra så vi var kvar till 17.15 typ. Är sjukt stolt över mig och Matilda att vi klarade att göra klart den, tordde flera ggr att vi skulle ge upp men icke sa nicke!
 
Ikväll ska jag bara ta det lungt och äta massa gott och bara njuta av denna fredagskväll innan en plugg helg börjar..
 
Ha en toppenkväll!
 
// Mathilda

Fredag morgon

Publicerad 2012-10-19 08:46:31 i Allmänt,

Sitter vid frukostbordet, tallriken är tom för ett tag sen och just nu kollar jag bara runt på en massa olika bloggar. Älskar sånna här morgonar då man har sovmorgon och inte behöver stressa, utan man kan sitta länge vid köksbordet länge och inte behöva stressa i sig fukosten så den sitter i halsgropen, haha!
 
Vaknade av mig själv vid kvart över sju och kände migg pigg och utvilad! Gud så skönt de va, men låg o drog mig ungefär 20 min innan jag tog en dusch och sen fixade mig. Nu sitter jag här och ska bara byta om innan jag går ut och möter malin men de är typ 40 min kvar så jag behöver inte stressa!
 
 
Hoppas ni har en bra fredag! Och ikväll är det HELG!!!
 
//Matilda Nakev

♥ Dag 10 – Någon i min släkt

Publicerad 2012-10-18 22:30:00 i MatildaNakev,

Nu när man ska skriva om någon i släkten så väljer jag att skriva om min minsta lillebror, Vincent.
Han är en helt underbar unge som jag älskar så sjuktligt mycket. Han har bara funnits här hos oss i snart tre år och jag undrar hur vi klarade oss utan honom förut. Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom nu. Han betyder så mycket för mig. Han är storasysters lilla prins!
 
Han får en att skratta så man får ont i magen, han gör så roliga grejer och så mycket bus man bara kan i den åldern. Men ibland blir man riktigt galen på honom även fast de bara håller i några minuter för sen när man får en kram eller en puss så smälter man och man kan inte längre vara arg eller sur. Han vet precis hur han ska göra för att charma mig och för att jag ska skämma bort honom.
 
Det bästa av allt är ju ändå när han kommer in på morgonen och kryper upp i sängen och väcker en med en blöt puss och en kram och straxt efter har man e leksaksbil i ansiktet och ska bara leka på engång. Men det gör inget, den där kärleken han ger väger upp alla bilar man fått i huvudet och den där timmen man fortfarande kunde ha sovit. Han är mysig han mitt lilla hjärta och jag skulle kunna skriva sjukt mycket mer men avrundar här.
 
Tror ni förstått att jag aldrig skulle kunna leva utan han! Han är en av dem viktigaste i mitt liv.
 
 
Stora syster älskar dig till månen och tillbaka! Kommer alltid finnas här för dig vad som än händer!♥
 
//Matilda Nakev

Torsdag

Publicerad 2012-10-18 22:09:04 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Skola idag som vanligt. Kom hem vid fyra och satt mig vid datan och kollat runt och chattat med mina vänner och kollat lite tv. Inte en intressant dag överhuvudtaget, men har mer eller mindre varit död idag. Vi fick reda på hur det gick på matteprovet idag också och ja vad ska man säga?.. Det var 20 av 26 st som inte fick godkändt så då är det ganska lätt och räkna ut att jag var en av dem... Men skit samma jag tar igen det på resterande prov, för ska klara minsty ett E i matte helst ett D eller C.
 
Nu ska jag iallafall ta bort mitt smink och sen lägga mig och sova!
 
Godnatt alla fina!
 
 
 
// Mathilda

18 Oktober

Publicerad 2012-10-18 21:16:52 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Har inte haft något intressat att skriva sen jag kom hem så därför det varit dålig uppdatering. Efter skolan träffade jag som sagt min morbror och vi kollade först runt lite i butiker innan vi satte oss på Wayne´s och där tog jag en smoothie och han en kladdkaka. Efter nån hlvtimme på fiket skildes vi åt och jag handlade lite inne på hemköp åt mamma innna jag gick och hämtade ut våra biobiljetter till Twilight Breaking dawn part 2 som är om cirka en månad. Längtar!
 
Hemma har jag inte gjort mycket. Kom hem vid sex tiden och åt då middag, sen har jag bara legat i sängen och kollat på datan och pratat med kompisar.
 
Ska faktiskt ta bort sminket nu och lägga mig och sova. Min sömn har varit jättedålig de senaste veckorna och jag känner mig inte alls så bra i kroppen eller i huvudet. Måste hitta bättre rutiner tror jag.
 
Men vi hörs imorgon!
 
Dag grejen är tidsinställd så den kommer upp vid halv elva när jag förhoppningsvis sussar sött!
 
//Matilda Nakev

Matte

Publicerad 2012-10-18 14:43:29 i MatildaNakev,

Sitter nu och väntar på att sista lektionen snart ska börja. tror den borjar om fem minuter.
Sen efter skolan ska jag ner på stan för att möta upp min morbror som kom till Sverige igår, han ska vara här till på söndag då han åker hem till Norge igen. I förrigår kom han hem från en två veckors semester i USA och Mexico så hoppas på att få höra en massa spännande saker! Vill också resa dit.
 
Nu ska jag stänga ner datan och plocka fram matteboken tills läraren kommer!
 
Hörs hemma!
//Matilda Nakev

♥ Dag 9 – Något jag är beroende av att använda varje dag

Publicerad 2012-10-17 22:06:49 i MatildaNakev,

Oj finns ganska många saker jag måste använda varje dag. Några exempel är: Dator, mobil, läppsyl, hårborste.
Haha ja egentligen kan listan göras lång men jag avrundar där. Data och mobil måste jag  ha för ja kunna hänga med vad som händer runt om i världen typ eller iaf bland mina vänner. Om jag inte har dem så känner jag mig lite borta och kan inte hänga med på samma sätt, man får typ reda på allt via datan och mobilen nu för tiden.
 
Läppsyl är något jag blivit beroende av nu på senaste tiden. Jag måste allt ha ett läppsyl i närheten annars får jag typ panik. Det började med att jag blev jättetorr om läpparna för några veckor sedan och blev värre om jag inte använde läppsyl så sen dess så har det hängt med mig varje dag. Har fortfarande lite problem med torrheten om jag inte använder läppsylet på några timmar men betydligt bättre än för några veckor sen.
 
Hårborste är också något jag måste ha! Har alltid med mig min i väskan. Hatar att gå runt med obrostat hår, finns inte på världskartan för mig. Borsta håret e det första jag gör på morgonen och de sista jag gör inna jag går och lägger mig på kvällen. Har alltid vart så och kommar nog alltid vara så.
 
Nu ska jag sova! God natt!
 
// Matilda Nakev

Bokat!

Publicerad 2012-10-17 20:04:34 i MathildaOhlsson,

 
Om en månad ungefär så är det premiär på Breaking dawn- del 2, och då så ska jag och mina vänner vara där och se den! Längtar!

Onsdag 17 Oktober

Publicerad 2012-10-17 17:00:48 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Skolan idag började med Matteprov som gick rent ut sagt skit.. Fick inte många poäng på det...
Sen rullade dagen på med Samhällskunskap och idrott. Slutade 13.20. Kom hem vid halv tre typ och skurade då några av trapphusen och har sen inte gjort så mkt bara sutti uppkruppen i soffan med min filt och njutit av en stor kopp te!
 
Håller nu på och lagar mat till familjen så ska koncentrera mig på den annars då kommer det inte bli någon mat!
 
 
// Mathilda

Tisdag 16 oktober

Publicerad 2012-10-16 19:13:56 i MathildaOhlsson,

Hej!

Skola idag som vanligt. Började 9.40 med spanska prov och därefter rullade dagen på. Slutade 16.15 och tog då tåget 16.49 till Tierp för en körlektion, Det gick riktigt bra idag så det kändes bra! Kom precis hem och ska äta lite middag nu och sen plugga matte.. Roligare kväll kan man ha!

Ska försöka bli bättre på att blogga och göra roligare inlägg men just nu består mitt liv av väldigt mycket plugg.. Men sånt är livet!  

 

// Mathilda

Utslagen på sängen

Publicerad 2012-10-16 17:45:02 i MatildaNakev,

Kom hem för typ en halv timme sen och har precis ätit miggad.Har nu rustat upp sängen med en massa kuddar och ligger lutad mot dem som en död fisk. det var hur skönt som helst att bara lägga sig i sängen och inte göra någonting. Känner att jag verkligen behöver en kväll då jag inte gör någonting. Kroppen värker och känns alldeles tung. Jag vet att jag inte ska hålla igen för mycket, att jag behöver dagar då jag vilar men det har inte blivit mycket sånt den senaste tiden. Måste lära mig att lyssna på min kropp när den säger stopp. Imorgon är jag iaf ledig vilket känns väldigt skönt. Ska in till läkaren vid 11 annars har jag inget speciellt planerat. Känns så skönt!
 
Oftast brukar jag hata sånna dagar då man inte har saker planerade, speciellt när ens helgen gapar tomma. Kompisar brukar tycka att det är skönt att ha det så men inte jag. Varför vet jag inte. Jag är ingen sån som gillar att vara själv. Jag vill helst alltid ha folk omkring mig. På både gott och ont. Men just nu känns de skönt att bara ligga här inne i mitt mörka rum och inte göra ett piss. Ska bara kolla på en massa pogram på datan som jag missat och SLAPPA!
 
//Matilda Nakev

Sista Lektionen

Publicerad 2012-10-16 15:10:06 i Allmänt,

Sitter nu i historiasalen och väntar på att historian ska börja, läraren är sen som vanligt. Dock är det skönt att det är sista lektionen för idag... Hatar att tisdagar ska vara så långa. Prov hade vi imorse också hoppas på att det gick bra.
Efter skolan ska jag bara hem. Måste kolla igenom matten och sen ska jag bara lägga i min säng med datan på magen och kolla på en massa pogram på datan och ta det lugnt. Tänker inte göra ett skit.
Ikväll är det iaf två pogram på tv:en oxå som jag vill se så en myskväll blir det!
 
Vi hörs henne sen när jag ligger i sängen!
 
 
//Matilda Nakev
 

Bubble Witch Saga

Publicerad 2012-10-16 14:25:50 i MatildaNakev,

 
Ett spel jag är beroende är det ni ser på bilden här över. Spelade det som en galning i början på sommaren men slutade då jag fastnade på en bana och gav upp... men för några dagar sen så fick några tjejer i klassen mig att börja igen. Har klarat ganska många banor sen jag började härromdagen, igår klarade jag hela fem banor vilket gjorde mig sjukt glad haha! Men nu är jag fast igen... Haha sjukt hur beroende man kan vara av ett spel.
 
//Matilda Nakev
 
 

Måndag 15 oktober

Publicerad 2012-10-15 18:32:45 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Sitter i soffan just nu och har pluggat en timme ungefär, kan nästan allt nu så ska bara plugga lite till. Så det känns bra!
 
Kom hem vid tjugo i fyra och kollade då först lite på tvn innnan jag började plugga, så inte en så intressant dag om man får säga så haha!
Vet inte vad som händer ikväll förutom att jag ska plugga lite till. Jag skulle/ ska på möte i kväll också men har ingen aning när eller vart det är så skiter i det. hehe..
 
Nu ska jag kolla lite på datorn innan jag plugga lite till!
 
// Mathilda

Min Helg

Publicerad 2012-10-15 16:40:30 i MatildaNakev,

Kom hem för snart en timme sen och har inte gjort något speciellt alls. Bara ätit mellanmål, tömt diskmaskinen och börjat på maten som mamma ska fortsätta med när hon snart kommer hem.
 
Tänkte skriva lite om min helg som var. I fredags satt jag och ojade mig över att jag inte hade något att göra i helgen, förutom tjejmiddagen på fredagskvällen då. Men helgen slutade med att jag hade fullt upp hela helgen haha men jag gillar att göra saker. Jag är inte den som gillar eller väljer att sitta hemma.
Iaf så hade vi ju midag i fredags vilket var väldigt mysigt. Vi skrattade en hel del, satt och prata och spelade ett spel som heter "400 frågor till tjejmiddagen". Myskväll helt enkelt, och jag sov kvar hos Towe.
 
Lördag- Kom hem från Towe vid ett och duschade då snabbt och åt lunch innan jag gick över till Malin vid två tiden. Skulle egentligen bara vara där en stund för hon skulle träffa Vallen senare men planerna ändrades och det slutade med att vi åkte in till stan och mötta upp Vallen och spenderade kvällen i Sävja sen framför film.
 
Söndag- Vaknade vid tio men det blev inte frukost förens vid tolv hemma i sävja sen åkte vi in vid 20 i två till stan och Vallen åkte då hem till Bålsta och jag och Malin träffade upp Fannie för att åka ut till Storvreta. Vi gick hem till Malin och pluggade på Spanska och Matte. Gick hem vid 20 i fem för att slänga i mig lite mat och byta om för att sedan ta bussen in till stan vid halv sex för att se på matchen mellan storvreta och Pixbo. Storvreta förlorade konstigt nog så tänker inte skriva mer om den matchen. Kom hem vid 10 i tio och gick då och la mig en stund efter det.
 
Det var min helg. Blev inte mycket ledigt i helgen men jag hade en trevlig helg men människor jag tycker väldigt mycket om. Och den kunde inte slutat bättre än med innebandymatch med min favorit tjej! Eller okej det hade varit en lite bättre avslut på helgen om Storvreta vann men jag och Mathilda hade det trevligt ändå på matchen.
 
Nu ska jag plugga spanska. Vi har prov på det imorgon!
 
// Matilda Nakev

♥ Dag 6 – Min favorit årstid och varför.

Publicerad 2012-10-14 22:05:07 i MatildaNakev,

Min favorit årstid är absolut sommaren. Just för att det är soligt och varmt (med undatag för denna sommaren då). Man kan gå runt i linnen och shorts och ballerina skor. Man kan vara ute länge på kvällarna och det fortfarande är varmt och ljust ute. Alla verkar gladare och som att dem orkar så mycket mer på sommaren. Vet inte om de har att göra med att det är ljust ute och att solen kommit fram på riktigt men det är sp ja uppfattar det iaf. Och sen så har man ju sommarlov vilket gör sommaren lite bättre bara det! Jag fyller även år på sommaren vilket jag tycker är en underbar årstid att fylla år på.
 
Sen vill jag även tillägga att alla årstier har sin egen charm och är underbara på sitt egna lilla sätt!
 
Nu ska jag sova god natt!
 
//Matilda Nakev

Mot staden

Publicerad 2012-10-14 17:19:58 i MatildaNakev,

Har inte hunnit blogga idag, skriver mer om helgen antingen ikväll eller imorgon. Nu ska jag snart ut till bussen o ta den in till stan för att se Storvreta spela match!

Hörs!

//Matilda Nakev

Söndag 14 oktober

Publicerad 2012-10-14 16:36:00 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Igår på dagen så fick jag typ värsta förkylningsattacken men snuvighet och en gnutta feber, nös säkert 100 ggr i går utan att överdriva. Men iallafall så åkte vi vid fyra tiden till min Kusin och åt lite mat och umgicks, Kom hem vid halv ett och var då väldigt trött eftersom jag hade feber, så min energi gick åt att vara trevlig och hålla mig vaken hehe.
 
I dag vakande jag vid nio tiden gick upp och åt frukost. Började plugga vid halv tiden och pluggade fram till tre ungefär. Så känner mig inte speciellt orolig inför provet på tisdag. Nu ska jag iallafall fixa mig och snart åka in till stan och gå på Innebandy, Storvreta- Pixbo.
Kommer komma hem vid tio tiden ikväll så kommer nog inte blogga mer!
 
 
 
// Mathilda

♥ Dag 5 – Innehållet i min väska.

Publicerad 2012-10-13 22:47:39 i MatildaNakev,

Tänkte först att jag skulle ta bild på allt jag har med mig i väskan men eftersom jag är hemma hos pappa nu och har ingen kamera här så får ni nöja er med att jag skriver ner allt istället.
 
I väskan:
Sminkväskan (det viktigaste typ)
Hårborste
Plånbok
Läppsyl
Liten Spegel
Paraply
Deodorant
Handsprit
Nu på vintern har jag alltid vantar med mig också
På skol dagar har jag alltid med mig skoldata och laddare och även olika skolböcker med mig.
Kan ha glömt något men skit samma!
 
//Matilda Nakev

Hos Pappa

Publicerad 2012-10-13 22:41:11 i MatildaNakev,

Sitter hemma hos pappa med Malin och Vallen. Vet inte vad vi ska göra, just nu sitter alla och spelar spel haha sociala gänget! Sen blir det väl att se nån film eller nåt.

Dag 5 kommer upp snart!

//Matilda Nakev

Lördag

Publicerad 2012-10-13 12:26:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Kom hem från Towe tjugo i ett igår, efter en mysig och trevlig middag med tjejerna. Satt vid datan en stund innan jag la mig vid två ungefär.
Vaknade vid tio idag och åt frukost och sitter nu i soffan och kollar på X-Factor. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan plugga en stund innan jag och familjen åker till Vällingby för att fira min kusin som fyllt 18.
 
Ha en fin Lördag!
 
// Mathilda
 

13 Oktober

Publicerad 2012-10-13 12:13:42 i MatildaNakev,

Sov kvar hos Towe igår, dem andra åkte hem vid halv tolv tiden och då pratade jag och Towe lite och satt oss vid datan en stund innan vi somnade. Imorse vaknade vi vid halv tio men gick inte upp förens typ elva tiden haha. Nu har vi ätit frukost och suttit och spelat ett spel till det. 
 
Ska ta bussen hem som går om en halv timme och då ska jag duscha och har jag och Malin planerat att jag ska förbi henne en sväng. Ikväll vet jag inte vad som händer, har inga planer än så länge. Blir nog bara att vara hemma, behöver plugga spanska och matte men det blir nog imorgon. 
 
Hörs senare!
//Matilda Nakev

♥ Dag 4 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Publicerad 2012-10-12 20:00:00 i MatildaNakev,

Om jag vann en miljon så skulle jag spara typ ALLT till kommande lägenhet och tills jag gått ut skolan. Men lite pengar skulle jag såklart använde nu för att shoppa lite, jag skulle även köpa en systemkamera och så skulle jag använda pengar till att resa nästa år med Mathilda. 
 
Tråkigt svar men de är typ det jag skulle göra. 1 miljon är inte SÅ mycket, självkart är det mycket men de tar slut snabbt om man ska använda de till bostad och så. Så det är helt enkelt vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon kronor. Juste jag vill ju ha ett STORT bröllop i framtiden så jag skulle lägga undan pengar till det också!
 
//Matilda Nakev

Hos Towe

Publicerad 2012-10-12 17:26:15 i MatildaNakev,

Är nu hemma hos Towe. Vi åkte o handlade lite direkt efter skolan och sen åkte vi hem hit. Åt en macka i var och sen slängde vi ihop en kladdkaka innan hon hoppade in i duschen och jag fixade ihop en sallad.

Dem andra tjejerna kommer vid sex så snart ska vi lägga in pommes i ugnen och börja bryna kyckling för att senare skjutsa in dem i ugnen. Kommer bli super mysigt ikväll!

Ska skriva dag 4 nu och tidsinställer det så det kommer upp lite senare ikväll!

//Matilda Nakev

Tjejmiddag

Publicerad 2012-10-12 17:08:50 i MathildaOhlsson,

Hej! Kom hem från skolan före en timme sen och ska nu gå ut till tåget ocg åka till Towe för tjejmiddag och mys!♥
 
// Mathilda

Bilder som skulle kommit upp!

Publicerad 2012-10-12 10:21:10 i MatildaNakev,

Jag tog bilder i morse vid frukostbordet men jag glömde lägga upp den i Godmorgon inlägge! Haha när man väl tar bilder så glömmer jag lägga upp dem. Så dem kommer nu istället!
 
 
ps. där hade jag inte bytt om till de jag skulle ha i skoan, så ni inte tror jag bara har linne i skolan haha!
 
//Matilda nakev

GodMorgon!

Publicerad 2012-10-12 08:47:26 i MatildaNakev,

FREDAG!! Åhh jag älskar fredagar. Dels för det bara är roliga ämnen i skolan, vi har sovmorgon och slutar inte så värst sent heller men mest älskar jag dem för det innebär HELG!! Känner att en helgs behövs just nu.
 
Iaf så sitte jag och äter frukost i skrivandes stund. Sen blir det att byta om och borsta tänderna innan det är dax att gå ut vid fem i halv nio och möta upp Malin här utanför. Har dock inte bestämt mig om jag ska köra på utsläppt eller uppsatt hår så det ska jag oxå bestämma mig för.
 
Efter skolan ska jag med Towe hem till henne direkt. Sen senare ikväll kommer fler av tjejerna dit och det blir tjejmiddag för hela slanten. Mys!♥
 
Nej nu ska jag äta upp frukosten!
Hörs!
 
//Matilda Nakev

Tänkte fel

Publicerad 2012-10-11 21:58:07 i MatildaNakev,

Jag kom på att jag inte alls ska lägga upp dag 4 idag, hade ju tidsinställt dag 3 till tolv idag så dagens är ju redan upp! Haha så dag 4 kommer alltså imorgon. Eller ja det var faktiskt Malin som kom på det, så det var inte jag haha! Jag hade lagt upp den idag om inte hon sagt något :P

Jag och Malin tog de bara lugnt. satt och prata om allt och inget o så åt vi kvällsmacka tsm oxå. Nu ska jag ta bort sminket och sen hoopa i säng. Imorgon är det fredag och vi har även sovmorgon! Sjukt skönt!

Natti!

//Matilda Nakev

Torsdag 11 Oktober

Publicerad 2012-10-11 20:27:09 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Skola idag som alla adnra dager, slutade fem över halv fyra. Tog 19 över 16  tåget hem med Lovisa, kom hem tjugo i fyra och nåt då direkt middag.
Efter det la jag mig på soffan och kollade på tv och somnade strax efter och vaknade vid halv åtta, så skönt att inte ha något att plugga eller göra för en gångs skull. Skulle egentligen ha haft pingisträning men han som också har pinisträningarna fast på tisdagar, erbjöda sig att ta min så det tackar man inte nej till.
 
Nu ska jag dricka lite te och sen sova tror jag. Rolig eftermiddag haha!
 
 
// Mathilda

Malin kommer

Publicerad 2012-10-11 18:33:49 i Allmänt,

Malin messade mig precis och frågade vad jag gjorde och jag gör inget speciellt vilket hon inte heller gjorde tydligen så hon frågade om jag vill ses och sjävklart vill jag det! Så hon är påväg hit, hon skrev att "kommer snart" så får se när hon dyker upp! Smidigt att bo så nära en kompis när man inte har något att göra!
 
Oj nu kanckade hon på dörren!
 
//Matilda Nakev

11 Oktober

Publicerad 2012-10-11 16:38:21 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Kom hem för inte alls längesen och har precis ätit upp mitt mellanmål. Macka och ett glas juice blev det, som vanligt haha.
Har även varit snäll och hjälpt mamma att tömma diskmaskinen så hon blir glad när hon kommer hem. Tinar köttfärs i mikron är något jag också håller på att göra just nu. Mamma messade o frågade om jag kunde göra det o såklart hjälper jag till med det.
 
Ska sätta mig i soffan framför tv:en en stund innan jag ska skriva dag 4!
 
//Matilda Nakev

Engelska plugg

Publicerad 2012-10-10 18:52:05 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag så var det en kort dag i skolan, slutade 11.05 för vi hade ingen idrott. Åt först i skolan och åkte sen ner på stan och träffade Matilda en stund och gick runt i affärer. Tog 13.19 tåget hem och tog det lungt en stund med en pajbit och en kopp te framför tvn. Vid tre så gick jag och städade trapphusen. Var klar vid halv fem och åt då middag och sitter just nu och försöker plugga engelska, så tråkigt.
Har inte så mkt mer och skriva. Får se om jag bloggar mer ikväll!
 
 
Bilder från 2010. Först bilden från jan och den andra från Juli
 
// Mathilda

♥ Dag 2 – Om tio år

Publicerad 2012-10-10 18:00:00 i MatildaNakev,

Oj. Ja om 10 år är jag ju 27 år. Då hoppas jag att jag är gift med en underbar man som jag älskar och han älskar mig, och som helt enkelt är min drömprins. Jag skulle gärna vilja ha två barn, en pojke och en flicka. Helst skulle vi bo i ett stort fint hus som är nybyggt och som jag inrett fint, precis så som jag vill ha det.
Jag och Mathilda har ett eget företag tillsammans som går bra och som vi älskar att arbete med. Jag umgås mycket med mina vänner som jag har i dagsläget men även med en massa nya vänner som jag lärt känna via olika tillfällen. Vi har ofta middagar hos varandra och ja helt enkelt umgås, både själva och med våra familjer.
Ja så mycket mer vet jag inte vad jag ska skriva, än de jag redan sagt förutm att jag såklart hoppas att jag är jättelycklig när jag är 27.
 
//Matilda

Min ängel♥

Publicerad 2012-10-10 15:53:55 i MatildaNakev,

14MQLv on Make A Gif, Animated Gifs
 
Mathilda är en väldigt speciell person för mig. Skulle kunna skriva en hel bok om henne men tänkte att jag kortar ner mig till bara några rader. Hon får mig att skratta när jag bara vill gråta, får mig att kämpa när jag bara vill ge upp. Utan henne skulle inte jag vara den jag är idag. Hon gör mig till en bättre människa. Hon är den som vet ALLT om mig och som får veta allt FÖRST. Hon är den viktigaste för mig. Jag älskar henne och det kommer alltid vara VI, det vet jag.
 
Du är min ängel!♥
Pussar från mig till dig.
 
//Matilda Nakev

10 Oktober

Publicerad 2012-10-10 09:29:12 i MatildaNakev,

Vaknade för en timme sen och nu har jag precis ätit frukost och sitter och myser med lille Vincent i knät och tar bilder i webcameran på datan. Sminket är på och jag ska bara borsta tänderna och byta tröja innan jag om ett tag ska bege mit mot bussen för att ta den in till stan. Ska iväg på en sak och sen ska jag även träffa Mahilda på stan en stund.
När jag kommer hem igen är de plugg som gäller. Kul, ellr inte!
 
 
 
//Matilda Nakev
 

NattiNatti

Publicerad 2012-10-09 23:21:36 i MatildaNakev,

Nu ska jag krypa i säng. Onsdag imorgon och jag är ledig. Vid elva ska jag vara inne i stan på en sak och sen har jag inte så mycket mer plnerat just nu. Måste även plugga engelska imorgon.
 
Men som sagt kudden kallar så ska lägga mig nu!
Puss och sov gott allihopa. Dröm sött och vakna... haha jag slutar där ;)
 
// Matilda Nakev

♥ Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Publicerad 2012-10-09 22:31:37 i MatildaNakev,

 
1. Jag är en väldigt glad person
2. Jag äslkar att få folk att skratta och ha roligt
3. Jag kan vara väldigt blyg
4. Jag älskar att ha kontroll, är ett kontrollfreak
5. Skulle aldrig klara mig utan mina vänner, dem är i princip allt för mig
6. Jag är väldigt bestämd och envis
7. Jag är en väldigt omtänksam person, bryr mig mer om vänner än om mig själv
8. Jag vill starta eget företag med Mathlda när jag blir stor
9. Drömmer om att en dag få gifta mig med min drömprins
10. Vill lära mig att leva mer i nuet och inte tänka och oroa mig för en massa saker som kan komma att hända i framtiden
 
//Matilda Nakev

20 Dagars lista

Publicerad 2012-10-09 22:20:00 i MatildaNakev,

♥ Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
♥ Dag 2 – Om tio år
♥ Dag 3 – En bild på mig själv för ett år sen.
♥ Dag 4 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
♥ Dag 5 – Innehållet i min väska.
♥ Dag 6 – Min favorit årstid och varför.
♥ Dag 7 - En bild som gör dig glad
♥ Dag 8 – En bild på det jag köpte senast.
♥ Dag 9 –  Något jag är beroende av att använda varje dag
♥ Dag 10 – Någon i min släkt
♥ Dag 11 – Vad jag åt idag.
♥ Dag 12 – Typ av killar jag faller för.
♥ Dag 13 – Favorit låtar just nu
♥ Dag 14 – 3 saker jag irriterar mig på/stör dig på
♥ Dag 15 –En bild på vad jag hade på mig idag.
♥ Dag 16 – Bild på mig och min bästa vän.
♥ Dag 17 – Mina rädslor
♥ Dag 18 –Min favorit högtid och varför
♥ Dag 19 – Mitt favoritprogram och varför.
♥ Dag 20 – Det här upprör mig.
 
// Matilda Nakev
  
 

Vad är det jag ska göra?

Publicerad 2012-10-09 18:15:18 i MatildaNakev,

Idag tänkte jag börja med en sak som Mathilda kanske kommer bli lite galen på haha! Men den här gången ska jag bevisa att jag klarar det. Skriver inte ut riktigt än vad det är så titta in lite senare så får ni se vad det är jag ska hitta på. Haha Mahtilda fattar nog vad det är tror jag.
 
Så son sagt kika in senare så får ni se!
 
//Matilda Nakev

Sista lektionen

Publicerad 2012-10-09 15:26:19 i MatildaNakev,

Nu sitter vi på sista lektionen för idag, som är ytterligare en historia lektion. Just nu glädjer dem lektionerna mig alls.
Skoldagen har varit sådär, många har varit irriterade vilket ni kan förtå varför om ni läser Mathildas inlägg som hon skrev imorse.
 
Vi slutar kvart över fyra och då ska jag bara hem. Måste plugga lite engelska ikväll också efter som vi har ett "prov" på torsdag. Nej nu ska jag lyssna på Måns och anteckna vidare!
 
Hörs senare!
 
Towe, jag och Mathilda tidigare idag då vi hade håltimme!
 
//Matilda Nakev
 
 

Grattis!

Publicerad 2012-10-09 15:10:45 i MathildaOhlsson,

 
 Idag fyller min Lillebror år och det ska firas med lite tårta och kakor med familjen och släkten!
Grattis Johannes på 14årsdagen! ♥
 
 
 
 
 

Historia

Publicerad 2012-10-09 09:16:02 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
sitter just nu på en historia lektion som vi så snällt kom för att ha på våran sovmorgon.. Men självklart så kommer inte våran lärare förens en halvtimme senare så nu ska vi bara ha en halvtimmes lektion så ovärt!
Och såklart äe engelskan inställd som är efter lunchen så det blir ett fint litet hål därmed...
 
aja  nu ska jag hänga med på lektionen!
 
// Mathilda

God natt världen

Publicerad 2012-10-08 22:07:02 i MatildaNakev,

Det är mörkt ute och klockan har redan slagit tio. Tvättar bort sminket och klär på mig pyjamasen. Står och kollar ut genom förnstret en stund och det ända man ser är gatulamporna som lysser upp gatan utanför och en husse som är ute och rastar sin hund en sista gång inför natten. Det är lungt ute på gatan och huset är helt tyst.
Mörkret är på något sätt väldigt vackert och fridfullt, för ett tag kan man glömma allt och bara stå och titta ut. Drömma sig iväg och låta tankarna flyga.
 
Kryper under det täcket som fortfarande är kallt men som snart kommer att värma min kalla kropp. Lägger huvudet mot kudden och blundar. Drömmer mig iväg och där, snart sover jag och vaknar till en ny underbar dag imorgon som ska fyllas med skratt och bus med mina fina.
 
//Matilda Nakev

Måndag 8 oktober

Publicerad 2012-10-08 18:40:45 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Igår så bloggade jag inget hade så inte mkt tid för bloggen om man säger så. Började med at jag åkte upp till skyttorp vid tio tiden för att städa trapphusen, sen vid tjugo över elva åkte jag inte till stan med Matilda och shoppade lite. kom hem vid tre tiden, började tvätta kläder och packa. Kollade på Storvretas final vid fyra som dem vann!
efter det fixade jag middag till migg och bröderna. vid tio i åtta kom pappa hem och då åkte vi direkt till mamma.
 
Idag var det skolan som vanligt. På sammen fick vi tillbaka våra samuppsatser som vi lämnade in förförra veckan och kan inte vara mer än super nöjd då jag fick A på den! :D
Kom hem vid halv fyra typ och tog då något att äta och en alvedon. somnade en liten stund på soffan och sitter nu vid köksbordet och pluggar lite spanska glosor och pluggar inför engelska provet på Torsdag.
 
Nu ska jag fortsätta med pluggandet!
 
 
// Mathilda

8 Oktober

Publicerad 2012-10-08 18:28:09 i MatildaNakev,

Hejsan!!

Längesen jag skrv nu, hela två dagar sen. Har hänt lite saker sen sist.
Jag åkte ju med Malin till Bålsta, vi kom dit vid kvart i sex och mötte då upp Vallen och Dennis och gick hem till Dennis. Där umgicks vi och pratade och lyssnade på musik innan vi gick ut en stund för att sedan hem till dennis och umgås igen, de va väl de vi gjorde umgick! En trevligkväll som avslutades med att jag sov kvar hos Malin och vi åg och prata i en timm innan vi kunda somna vid tre tiden haha!

Igår så åkte jag ner på stan vid elva, var en aning död haha, för att möta upp Mathilda och gå på stan. Vi pratade mycket och shoppade en del också. Fick med mig två tröjor hem och örhängen+ lite hårsaker. Hon fick också med sig lite saker.

Idag har det inte hänt så mycket, har precis ätit middag. Var ju även skola precis som vanligt.

Men vi hörs senare!

//Matilda Nakev

Drakflygning

Publicerad 2012-10-06 22:06:57 i MathildaOhlsson,

Hej!
Idag så var vi som sagt hos farmor och farfar och hjälpte dem att plocka in deras uteöbler och blommor som varit ute under sommaren. Medans vi plockade undan allt så hittade vi våra gamla drakar som vi hade där när vi var lite mindre, så vi var ju bara tvungna att gå ut och prova dem. Det gick ganska bra fakiskt för det blåste lite så vi fick dem att flyga ett x-antal ggr. Var hos framor och farfar till fyra tiden då hade vi ätit både lunch och fikat där. Sen när jag kom hem så kollade jag på Storvretas match som visades på tvn, dem van n den så i mrn så är det final för dem. Dem spelar en cup där det bästa europeiska lagen möts.
Sen så har jag inte gjort så mkt mer kollat lite på tv och ätit middag.
Ska snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig tror jag.
 
 
 
// Mathilda

Nu: Fixa sig

Publicerad 2012-10-06 12:45:52 i MatildaNakev,

Har ätit lunch för en liten stund sedan och även hunnit kolla på det senaste avsnittet "Hela Sverige Bakar".
Nu ska jag börja fixa mig för att om en stund traska över till Malin och umgås lite med henne innan hon och jag ska vidare ut till Bålsta för att träffa några av hennes vänner där. Blir nog en bra kväll!
 
Nej dax för sminket!
 
//Matilda Nakev

Min Flicka

Publicerad 2012-10-06 10:30:00 i MatildaNakev,

Berättade ju härromdagen att Malin blivit en av Vincents favoriter och att han kallar henne för "min flicka" så tänkte att jag lägger upp två bilder på Vincent när han sitter och spelar spel på Ipaden med Malin. Som sagt fick jag itta på andra sidan rummet för jag fick inte ta hans flicka. Sötunge!♥
 
 
 
//Matilda Nakev
 

6 Oktober

Publicerad 2012-10-06 10:24:00 i MathildaOhlsson,

Godmorgon!
 
Ligger i sängen just nu och väntar på att mina syskon ska vakna så jag slipper äta frukost själv, men jag lär få vänta några timmar till.
Själv vaknade jag för två timmar sen ungefär och har kollat klart på säsong 8 av oth och första avsnittet av säsong 9. Nu är de bara den här säsongen kvar, sen så får jag hitta någon annan serie att kolla på :P
 
Idag så ska jag inte göra så mkt, ska till farmor och farfar och hjälpa dem att ta undan ute möbler och blommor och sånt och sen så ska jag göra lite engelska också.
 
Vi hörs senare idag!
 
//Mathilda

Skorna!

Publicerad 2012-10-06 09:21:27 i MatildaNakev, Shopping,

God Morgon!
 
Har varit vaken i ungefär en timme så har inte gjort så mycket mer än ätit frukost och myst lite med Vincent.
Men tänkte att jag skulle kika in här dels för att säga god morgon och för att lägga upp en bild på mina skor som jag fick av pappa förra fredagen. Jag har ju använt dem hela den här veckan och orkade inte torka av dem så dem kan vara lite smutsiga haha!
 
Haha var tvungen att sätta en svart kudde bakom annars blev ljuset jättekonstigt.
 
//Matilda Nakev
 
 

X-factor

Publicerad 2012-10-05 22:23:41 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Träffade på tjejrna kvart över fyra på Wayne´s och då bestämde vi oss för att bara sätta oss och fika eftersom jag redan hade typ sett allt på stan då jag gick runt och väntade på dem typ en timme. Fannie kom även till oss efter hon jobbat så det blev en tre timmars lång fika, sen gick vi lite snabbt i affärer en 20 min innan dem stängde för Malin ville hitta en ny mössa. Sen blev det bussen hem med Malin.
 
När jag kom hem var det inga hemma så jag tog min talrik med mat och satte mig i soffan för att kolla på x- factor som började vid åtta. Sen har jag bara kollat på det. Nu har det varit en paus för nyheter men snart börjar utröstningen så ska kolla på det. I pausen har jag även hunnit bygga lego med mamma och Vincent haha! Blev två hus.
 
Hörs senare!
 
// Matilda Nakev

Fredag

Publicerad 2012-10-05 16:51:05 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Sitter hemma i soffan nu efter en jobbig dag iskolan. Började med redovisning som jag verkligen inte trodde att jag skulle klara då jag hade så sjukt ont i huvudet trodde jag skulle svimma eller typ spy när jag stod där framme men jag klarade mig ifrån det och det gick ganska bra. Sen efter lunchen så var det ett prov i Rätten och samhället också men det vara ganska lätt och huvudvärken hade släppt en anning efter att jag tog en alvedon till maten. Sen så hade vi entreprenörskap där vi jobbade med vårat företag. Åkte hem tjugo min tidigare så jag kunde åka med farmor och farfar hem, så det var väldigt skönt.
 
Har fortfarande väldigt ont i huvudet så tog precis en alvedon till och ska lägga mig ner och försöka sova en stund så det förhoppningsvis försvinner.
 
 
// Mathilda

Mot staden

Publicerad 2012-10-05 14:57:43 i MatildaNakev,

Hejsan!!
 
Sitter nu på kontoret med Fannie efter ett "arbetspass", vi kunde inte göra så jättemycket idag då personer inte svarar i telefon men vi fick en del gjort iaf vilket var väldigt bra.
Mathilda och Didrik har gått hem för dagen och snart ska även jag och Fannie gå. Fannie ska jobba vilket hon sitter och mår dåligt över just nu och jag ska ner på stan för att möta upp Malin och Lovisa och ta en sväg runt på stan och kolla lite. Mathilda skulle följt med men hon mådde så ont i huvudet så hennes farfar kom och hämtade henne. Krya på dig älskling!♥
 
Nej nu ska jag stäna av datan! Vi hörs när jag kommer hem!
 
// Matilda Nakev

Frukost

Publicerad 2012-10-05 07:42:26 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Sitter vid frukost bordet och äter frukost och pluggar lite till provet och redovisningen vi har i dad. Gick upp en timme tidigare än vad jag behöver för att kunna ta det lungt och plugga lite.
Var hemma från skolan i går pga migrän och den är kvar idag men lite mildare men inte alls skönt..
Nu ska jag läsa igenom allt en gång till och sen fixa mig.
 
Ha en super mysig Fredag alla!
 
// Mathilda

4 oktober

Publicerad 2012-10-04 22:30:16 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Heregud idag har de ekat tomt här inne. Men har inte haft så mycket att skriva. Var i skolan som vanligt. Vi slutade vida halv fyra så tog fem över fyra bussen hem. Var då hemma vid typ kvart i fem och när jag kommer in ringer Malin och säger att hon är utlåst. Så hon kom hit och jag åt middag medan hon umgicks med Vincent, haha Vincent har hittat en ny favorti. De gulligaste är att han kallar henne för "min flicka" så söt! Han skulle sitta i knä och jag eller mamma fick helst inte gå in eller vara i samma rum som dem.
 
Sen följde jag med Malin en snabbis till henne vid typ sex för att plugga. Men hon skulle laga middag först så satt och gjorde hennes sällskap sen vid typ kvart över sju pluggade vi och Malin hjälpte mig att förstå lite saker som jag inte förstod riktigt. Vi har nämligen ett "prov" imorgon. Eller ja vi får inte betyg på det, det är mest för våran skull eftersom ämnet är nytt så hon vill visa oss hur man ska tänka när man ska läsa på saker till prov i det här ämnet så vi har ett "miniprov" imorgon. Men jag gick hem redan vid åtta, hade så ont i huvudet.
Hemma har jag bara pratat i telefon med Mathilda, skulle prata en snabbis men bled ev timme ahah men de är typ en snabbis för oss. Sen har jag även pluggat lite mer. Men nu känner jag att jag inte orkar mer. Kan typ allt tror jag + att man får ju inget betyg så känns lite onödigt.
 
Nej nu kallar sängen, de bästa är ju att det är fredag och det innebär inte bara HELG utan även LÅNG sovmorgon fram till 20 i elva!
 
Sov gott!!
 
// Matilda Nakev

Chilldag

Publicerad 2012-10-03 21:48:20 i MatildaNakev,

Halloj här inne!
 
Idag har varit en riktigt chilldag. Har bara legat i soffan och kollat på en massa olika pogram på både datan och tv:en. Sen vid halv fem hjälpte jag mamma med maten och efter det har jag bara busat/myst med vincent och kollat på datan ännu mer. Tagit ett långt bad med inpackning har jag också gjort. Känndes att det behövdes efter att strosat runt i pyjamas en hel dag. Fast jag har ju iförsigt pluggat och läst igenom rätten och samhället också så lite nytta har jag fått in också. Tummen upp för det!
 
Ska väl snart lägga mig. Men är inte trött, som ju ganska länge imorse men om jag ska orka upp imorgon bör jag lägga mig snart.
 
Juste skulle lagt upp bilder på mina nya skor jag fick av pappa i fredags men mamma tog dem för att spraya dem med sån där spray så dem inte förstörs av fukten ute. Vet inte hur man stavar den sprayen så jag förklarar de sådär istället haha! Så bild på dem får ni imorgon istället!
 
Vi hörs imorgon!
 
//Matilda Nakev
 

UTMANING

Publicerad 2012-10-03 12:13:00 i MathildaOhlsson, MatildaNakev,

Som ni vet så startade vi en utmaning i lördags. Nu har den gått runt hos alla oss tjejer och vi har fått tillbaks den till oss av Towe sm gjort 10 frågor till oss. Här nedan har ni våra svar. Först är det Mathilda Ohlsson som svarar och sen är det Matilda Nakev som svarar. Nu får ni veta lite mer om oss!

 

Mathilda B Ohlsson Svar:

 

1. Hur vill ni att era liv ska se ut om 5 år?
Vet inte riktigt hur jag vill att mit lvi ska se ut, men förhoppningsvis så har man ett mysigt förhållande och ett bra jobb,, och även kanske börjat att starta upp ett eget företag med Matilda :)

 

2. Vem/ Vilka är era andra bästa/ närmaste vänner förutom varandra?
Jag vet inte rikgtigt, har ingen person som jag står lika nära som jag gör med Matilda men de tjejer som jag umgås mest med och som vet en hel del om mig är Lovisa, Malin, Fannie, Bella och Towe. Gillar inte att skriva ut sånt här haha...

 

3. Vad för del/ resa/ plan ser ni mest fram emot just nu?
Ska kanske åka till USA nästa sommar med pappa och syskon*Hoppas*. Men längtar även till nästa sommar/ höst  jag och Matilda har planerat att åka på semster,destination okänd än så länge.

 

4. Har ni något hemma ni egentligen borde ha kastat för länge sedan  med som ni antagligen aldrig kunna göra er av med?
Har massa saker från man är liten som egentligen borde kanske ha kastats då det inte är något speciellt men kan verkligen inte kasta sakerna. Har väldigt svårt från att kasta något allas förutom skräp haha.

 

5. Har ni något ord som ni överanvänder?
Typ, ofta och fitta.

 

6. Skulle du kyssa den senaste killen du kysste en gång till om du hade chansen?
NEJ!!

 

7. välj: en ful kille som är rik eller en snygg kille som lever på A-kassa / studiebidrag?
Väldigt svårt att välja haha, för utseendet spelar egentligen ingen roll och det gör inte pengarna heller men skulle nog välja snygg och rik? fast kanske ful och rik?.. Tar Snygg och fattig ,, fast helst så skulle han vara rik och snygg haha!

 

8. Om du skulle vara tvugnen att välja en dag från ditt liv och utmärka den till "mitt livs bästa dag" vilken dag skulle det isåfall bli?
Oj vad svårt! Har hänt mkt bra i mitt liv men kan inte komma på någon om skulle vara min livs bästa dag.. Får fundera på den.

 

9. Säg en sak som de aldra flesta inte vet om dig.
Jag har kommit tvåa i sm i schottis( en gammeldans).

 

10. Skulle du kunna vara ihop med en kille som var världens mysigaste men som envisades med att ha mobilen i en liten hållare i bältet? (hehe)
HAHA ja det skulle jag kunna, fast om han skulle vara jätte töntig och jätteful så skulle jag inte kunna det, men om han skulle se bra ut och inte vara töntig och bara ha mobilfickan så skulle jag kunna vara det.


Matilda Nakev svarar:

 

1. Hur vill ni att era liv ska se ut om 5 år?
Oj vad svårt, vet inte riktigt. Men hoppas på att ha ett underbart förhållande med en bra kille och ha ett jobb. Kanske börjat med att starta upp ett företag med Mathilda.

 

2. Vem/ Vilka är era andra bästa/ närmaste vänner förutom varandra?
Mathilda är ju min bästavän och vet allt om mig och det finns ingen som står mig lika nära som henne, men om jag inte får välja henne så är det nog Ingela och Fannie som vet mest om mig men sen så står ju ni andra tjejer så som Malin, Lovisa och Towe mig nära också och vet en del om mig ni också.

 

3. Vad för del/ resa/ plan ser ni mest fram emot just nu?
Jag och Mathilda har ju planerat att åka på en resa nästa sommar/höst så det är något jag ser fram emot.
Annars vet jag inte riktigt.

 

4. Har ni något hemma ni egentligen borde ha kastat för länge sedan  med som ni antagligen aldrig kunna göra er av med?
Haha vilken fråga. Jag vet inte, folk tycker jag borde ha kastat mina vita converse eftesom de typ ramlat ihop helt och har hål o sånt, men jag kan inte kasta dem. De var mitt första par så dem står kvar och kan inte kasta dem eftersom de just va det första paret.

 

5. Har ni något ord som ni överanvänder?
Oj haha! får svara som Mathilda gjorde. Ord jag använder ofta är: "ofta", "typ" och när jag är arg eller något går dåligt så säger jag alltid "fitta" kanske inte det bästa att säga men så är det. En dålig vana att säga just fitta när saker går dåligt.

 

6. Skulle du kyssa den senaste killen du kysste en gång till om du hade chansen?
Nej... eller jag skulle kunna men skulle inte göra det.

 

7. Välj: en ful kille som är rik eller en snygg kille som lever på A-kassa / studiebidrag?
Haha! Nu tycker inte jag att varken utseendet eller pengarna är viktigast hos en kille. Men jag skulle nog tycka att det var väldigt jobbigt med en kille som lever på A-kassa/ studiebidrag... om det är tillfälligt skulle jag välja det men om de skulle vara föralltid så skulle jag faktiskt välja en ful och rik kille... annars kan de bli jobbigt om man ska försörja framtida barn om killen går på A-kassa... Men som sagt så spelar varken utseendet eller pengarna någon roll... men helst har man ju en syngg och rik kille, haha!

 

8. Om du skulle vara tvugnen att välja en dag från ditt liv och utmärka den till "mitt livs bästa dag" vilken dag skulle det isåfall bli?
Oj finns så många bra dagar. Men det är nog en av alla dagar som Mathilda är inblandad i, dock kan jag inte peka ut bara en dag. Får klura!

 

9. Säg en sak som de aldra flesta inte vet om dig.
Oj, dem jag känner vet de mesta om mig. Vet inte riktigt vad de skulle vara men att det var en kille igår som från ingenstans frågade "chans" på mig haha! det var ju kanske inte så seriöst men det är de ända jag kommer på just nu. Har suttit och tänkt i typ en halvtimme.

 

10.Skulle du kunna vara ihop med en kille som var världens mysigaste men som envisades med att ha mobilen i en liten hållare i bältet? (hehe)
Haha ja de skulle jag, men jag skulle såsmåning om försöka få honom att sluta med den haha! eller rättare sagt jag skulle tvinga honom att sluta med den.

 

 

Nu funkar det!

Publicerad 2012-10-03 10:32:48 i MatildaNakev,

Heej!

Som Mathilda sa så hälsa så har jag inte dissat bloggen, igår funkade vårt internet inte på hela dagen o i förrigår funkade det till o från så på kvällen när jag skulle blogga funkade de inte.

Men idag är det iaf onsdag vilket innebär att jag är ledig. Vaknade av mig själv vid tio över tio, så skönt att inte vakna till ett skrikande alarm.
Sitter nu o äter frukost i soffan framför tv:en som visar ett gammalt avsnitt av desperate housewives. Vi hörs senare hoppas jag, hoppas att vårt internet funkar hela dagen o alla andra dagar också såklart.

// Matilda Nakev

Godnatt

Publicerad 2012-10-02 22:08:46 i MathildaOhlsson,

Ligger  nu i sängen och ska sova, ska bli så himla skönt!
Har även en liten hälsning från min blogg kolega, det lyder ungefär såhär" jag har inte dissat bloggen idag, utan det är vårat internet som inte fungerar".
 
Men nu ska jag sova, Godnatt alla fina!
 
// Mathilda Ohlsson

2 Oktober

Publicerad 2012-10-02 16:47:47 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag så var det skola som alltid, vi skulle ha slutat 16.15 men våran historie lärare var i Stockholm och guidade kineser? haha aja så vi fick sluta halv tre istället kom hem vif fyra tiden ungefär. Ska Äta middag nu och sen så ska jag och pappa och åka till Tierp för jag ska ha körlektion där kvart i sex. Så nu ska jag skynda mig!
 
// Mathilda

1 oktober

Publicerad 2012-10-01 17:17:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Sitter just nu hemma i soffan och ska nog göra det ett tag till innan jag ska ta tag i mitt liv haha.
Kom hem för 45 min ungefär, för jag och pappa var ute och övningskörde lite och hämtade Johannes och Michael på hemvägen så det tog lite längre tid.
Skola idag som vanligt var helt okej, inget speciellt hände, förutom att vi akortade hela våran idé till vårat företag men vi kom även på en ny så det känns bra :)
 
Idag är det första oktober och det känns så sjukt konstigt för det känns som det var igår det var vår och nu sitter man här med regn och tråk väder. Det här året har gott så fort hittills, hoppas resten av året går lika fort!
 
Nu ska jag kolla lite på tv, bloggar mer sen!
 
// Mathilda
 

Kontorshäng

Publicerad 2012-10-01 08:17:52 i MatildaNakev,

Nu sitter jag och Mathilda på kontoret och väntar på att klockan ska bli halv så våra andra arbetskamrater ska komma hit. Bjuder på en bild på mig och min fina!♥
 
 
// Matilda Nakev

Måndagmorgon

Publicerad 2012-10-01 06:29:36 i MatildaNakev,

Godmorgon!

Sitter nu och äter lite frukost sen blir det att fixa o klä på sig. Strax innan halv åtta så ska jag träffa Malin utanför och åka till skolan.
Idag går vi till halv tre. Vi hörs säkert i skolan annars när jag kommer hem!

Ha en bra dag!

//Matilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela