Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Dag 3

Publicerad 2011-12-31 20:43:17 i MatildaNakev,

Dag 3: Dagens outfit.

Här kommer en bild på vad jag har på mig, mathilda är även med på bilden så då får ni en liten bonus och se vad hon har på sig ikväll.

// Matilda

31/12

Publicerad 2011-12-31 13:02:10 i MatildaNakev,

Heej!!

Jag och mathilda är hos pappa nu. Vi kom hit vid kvart i tolv typ och har hunnit göra efterrätten. Det blir pannacotta till efterrätt och den ska ju stå i kylskåpet minst 6 timmar så ja den är i iaf i kylskåpet nu. Mathilda håller på att platta håret och efter henne ska jag göra det. Vi ska börja med förätten vid tre för den ska oxå stå kyld några timmar. Ni får veta imorgon mer om maten och sånt då jag lägger upp bilder imorgon hade jag tänkt.

Dag tr kommer upp lite senare, har för mig att det är en outfit bild så det komer upp när jag tagit på mig det jag ska ha på mig ikväll. För just nu sitter jag bara i min rosa mjukisdress och det är nog inte så mycket att se haha ;)

Nej bloggar mer sen, ska ju göra en resumé a det gångna året, kan ju säga såhär redan nu att jag tycker det är skönt att detta år slutar ikväll.

// Matilda

veckan som varit

Publicerad 2011-12-30 18:58:42 i MatildaNakev,

Heej!
Vet att ingen av oss har bloggat på länge, men vi har inte gjort så mycket mer än bara varit med varann. Och mathildas internet funkar inte hemma.
men i måndags hade vi middag hemma hos pappa och mathilda sov hos mig på måndagen och tisdagen. På onsdagen var vi ner till stan där vi först blev bjuda på lunch av min morbror, det blev sushi! mums. Efter lunchen kom ingela och vi shoppade lite. Sen hem till mormor för middag, mathilda följde med. Vid åtta blev vi hämtade av hennes föräldrar och åkte till stenhagen för att kolla på  hennes brors match sen hem till henne och jag sov där.
Igår gjorde jag typ inget, var med mathilda till tre då mormor hämtade mig och sen var jag bara hemma och tog det lungt. Idag har jag nyårshandlat. Ska fira med mathilda och ingela och kanske elin så idag har jag handlat all mat som behövs. Vi kommer vara hemma hos min pappa i sävja, han är ju i norge så vi är själva där :)
Nej nu ska jag kolla på ett avsnitt av The O.C säsong ett som min bror tog hem åt mig igår och sen ska jag bada. Sen blir det säkert mer tittande tills jag ska sova.
Imorgon kommer det upp ett sammanfattande av året som varit och hur jag tycker året har vart. Och jag kommer även att börja med den där Dag saken imorgon, så imorgon kommer dag 3 upp.
// Matilda

Vinst!!

Publicerad 2011-12-26 17:03:27 i MatildaNakev,

Heej!!

Har varit hemma ett tag och mathilda är även här! Och vet ni vad?? Storvreta vann mot Aik!! är så glad kunde inte blivit bättre :D

Nu väntar vi på att mina kusiners familj ska komma och att farmor och farfar kommer och en annan kompis till pappa! Haha blir joggemiddag ikväll! får vi se hur mathilda trivs bland alla oss ;) nejdå det ska nog gå bra.

Nu ska jag kolla om det är något pappa behöver hjälp med. hörs!!




en bild på oss från alldeles nyss

// Matilda

Dag 2

Publicerad 2011-12-26 10:00:00 i MatildaNakev,

Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Det finns många viktiga personer i mitt liv men en av dem är henne jag driver bloggen och det är Mathilda.
Hon är den som vet mest om mig  och den jag väljer att berätta precis allt för. Hon finns alltid där för mig och jag är så lycklig som har henne! Hon dömmer mig inte och det är viktigt att ens bästa vän inte gör det. Hon får mig alltid på bra humör när jag är nere, får mig att skratta när jag egentligen bara vill gråta. Du är en riktig vän och jag gör precis allt för dig! Utan dig finns det inget mig. Du har påverkat mig och hjälpt mig att bli den person jag är idag och det är bara possitivt.

Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig i mitt liv... Vill inte ens tänka tanken! Du är den bästa och du är min egna ängel! Kommer alltid finnas här för dig och jag vet att du alltid finns här för mig med. Finns så mycket mer jag skulle kunna skriva, till en hel bok typ men jag stoppar här för den här gången. Jag älskar dig, du är mitt allt!♥



// Matilda

innebandy och mellandagsshopping

Publicerad 2011-12-26 09:10:09 i MatildaNakev,

Heej!

Nu håller jag på att fixa mig för ska snart ta bussen in till stan med lillebror för att kolla lite på mellandagsrean och möta upp våran morbror. Vid halv ett ska vi vara på fyrishov där vi ska se på Storvreta- Aik. Min morbror hejjar på aik och vi hejar på storvreta, kan bli spännande!! Mathilda kommer även att vara där med sin familj :D

Nej nuhar jag inte tid att skriva mer, har tidsinställt dag 2 till klockan 10 så då kommer den upp medans jag är på stan

// Matilda

Dag 1

Publicerad 2011-12-25 19:40:35 i MatildaNakev,

Dag 1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.

Det finns många som vet gaska mycket om mig men mest är det nog tre stycken som vet.

Mathilda Ohlsson



Henne berättar jag precis ALLT för. Hon är min ängel och jag vet att jag alltid kan lite på henne och vet att hon inte dömmer mig vad jag än berättar! Jag vet att hon stöttar mig i vått och torrt och det känns väldigt bra! Och hon vet att jag alltid finns här för henne och att hon kan berätta allt för mig! Som sagt min ängel o jag älskar henne♥

Ingela Hjertstrand



En underbar tjej som vet mycket om mig. Henne kan man verkligen lita på och det är väldigt enkelt att prata med henne även fast man kanske pratar om jobbiga saker. Väldigt duktig på att lyssna och att ge råd. Älskar dej! Kommer alltid finnas här för dig som jag vet att du gör för mig♥

Fannie Blomquist



Ännu en tjej som vet mycket om mig och det är lätt att prata med henne oxå. En väldigt snäll tjej som har många bra råd och jag vet att hon inte berättar vidare saker som man säger. Kommer alltid finns här för dig. Älskar dej♥

// Matilda

Lär känna mig bättre

Publicerad 2011-12-25 19:23:51 i MatildaNakev,

Dag 1: En bild på de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 2: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 3: Dagens outfit.
Dag 4: 5 favorit låtar.
Dag 5: 5 fakta om mig själv.
Dag 6: Bild på en tid jag saknar.
Dag 7: En bild från din förra sommar.
Dag 8: största rädslan
Dag 9: 5 mål i livet.
Dag 10: En puss- eller krambild.
Dag 11: Favorit citat.
Dag 12: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 13: En bild på din klass.
Dag 14: Din facebook profilbild
Dag 15: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: Vad sårar dig mest?
Dag 17: Ångrar du dig något som du gjort i livet?
Dag 18: Vad har du alltid i din handväska?
Dag 19: Vad hatar du mest av allt?
Dag 20. Något du älskar att göra
Dag 21. Gammal och ny bild på mig själv
Dag 22. Vad hjälper/har hjälpt dig upp när du antingen varit på väg att falla, eller gjort det?

Nu kommer jag ha något att blogga om varje dag, så kommer lova er iaf ett inlägg varje dag! bra va?
Dag 1 kommer upp om ett tag!

// Matilda

25/12

Publicerad 2011-12-25 19:21:13 i MatildaNakev,

Hejsan!!

Är nu hemma hos pappa och farmor och farfar är här! mysigt!!
Kommer skriva lite mer om igår senare eller imorgon men jag hade en jättemysig julafton!

Tänkte börja med en sak här på bloggen som kommer upp i nästa inlägg alldeles strax!

// Matilda

JULAFTON

Publicerad 2011-12-24 09:51:14 i MatildaNakev,

Och så var det JULAFTON! Vart har tiden tagit vägen?? Känns inte alls som att det ska vara julafton redan... Och måste säga att det är brist på julkänslan också. Snön är ju nästan helt borta :(

Jag ska fira jul med både mamma och pappa. Första blir det jullunch klockan ett hos mamma och klappöppning och pappa hämtar oss där mellan fyra och fem och då ska vi  hem till mina kusiner och fortsätta julfirandet där med kusiner och farmor och farfar! Blir mysigt tror jag!!

Ska snart äta frukost sen fixa mig, vi åker väl härifrån strax efter tolv så då gäller det att vara klar och påklädd ;)

Nej men ni får ha en GOD JUL!!

ska försöka ta lite bilder under dagen som jag kab lägga upp imorgon!!

KRAM

//Matilda

Kusinerna

Publicerad 2011-12-22 17:04:49 i MatildaNakev,

Nu ska jag och anton snart gå hem till min farbror och hans familj för att träffa våran farmor och farfar! Dem har kommit hit över julen från Makedonien och jag har inte träffat dem på ett och ett halvt år så jag är så glad att jag ska få träffa dem ikväll!!! Lycklig tjej här!!

Nej nu ska jag sätta lite fart här hörs senare ikväll eller imorgon!

// Matilda

Julavslutining

Publicerad 2011-12-21 16:49:56 i MathildaOhlsson,

Hej,

Har inte bloggat på ett tag, för har inte haft något att skriva typ. Idag så var det julavslutning i Domkyrkan för våran skola. Efter avslutningen så gick jag och Matilda till friskis och svettis och tränande. Nu hari vi duschat, fixat oss och ätit middag. Vi ska snart gå ut till buss och åka in till stan för i kväll är det Innebandy Storvreta - Sirius.





En bild på oss två från alldeles nyss, blev inga bra bilder för båda började bara skratta haha så denna får duga ;)

Storvreta!

Publicerad 2011-12-17 20:23:19 i MatildaNakev,

Hejsan!!

Idag har varit en välfigt skön dag. Gick upp vid elva och vid tolv kom mamma och vincent hit till mormor och morfar. Mysigt att träffa demSen vid tre gick jag ner till gottsunda centrum och mötte upp mathilda, hennes mamma och mikke. Vi handlade inne på ica sen skjutsade dem mig och mathilda till fyrishov där det var dags för innebandymatch! Storvreta mötte Tyresö.

Det var faktiskt mycket fart i matchen och det slutade såklart med att Storvreta vann med 5-3! Yey! haha var osäker innan på om de skulle vinna eller inte för de förlorade mot mullsjö i onsdags och mullsjö ligger sist i tabellen. Så det känndes inte bra att dem förlorade mor mullsjö och jag och mathilda var lite inne på att de kanske inte skulle vinna ikväll... Men det gjorde dem!

Tog lite bilder på matchen som kommer här nedanför!










// Matilda


Fina hjältar

Publicerad 2011-12-16 21:33:23 i MatildaNakev,

Hej!!

Sitter just nu och kollar på Svenska hjältar hemma hos mormor och morfar. Just nu visar dem en liten flicka som sålde bullar för att hjälpa barnen i Afrika. Hur fantastiskt är inte det? I mina ögon och tror även i alla andra människors ögon är hon en riktig HJÄLTE! Så lite och har gjort så mycket, du inspirerar så mycket!

Det har varit med en massa andra fantastiska människor också och än är det inte slut så kommer nog visas ännu mer hjältar. Tycker att den här galan är en av de bästa galorna som visas.

Nu ska jag fortsätta kolla på alla våra fina HJÄLTAR som vi har här i Sverige!

// Matilda

Matteprov

Publicerad 2011-12-15 20:00:25 i MathildaOhlsson,

Hejhej,

Matteprovet idag gick bra eller det kändes bra iallafall. Sen efter det så åkte jag hem till mamma där jag provade klänningarna och gjorde knäck :) En klänning ska jag få som julklapp av mamma så den "vet" jag inte om ;) Nu så sitter jag hemma hos pappa och följer Storvretas match mot Mullsjö. Sitter också och pratare med Matilda genom facebook skype saken omk ni fattar haha ;) 

// Mathilda

15/12

Publicerad 2011-12-15 09:54:17 i MathildaOhlsson,

Godmorgon

Är fortfarande hemma och är förkyld och har lite feber -.- men ska ta mig till skolan nu iallafall för att göra ett matteprov. Efter det ska jag hem till mamma och prova mina klänningar som har kommit :) tror nog jag blir hemma i mrn, kommer ha en del att göra på jullovet nu eftersom ´jag har varit hemma men sånt är livet. ska sätta på mig ytterkläderna alldels strax för farfar kommer snart och hämtar mig. hörs senare

// Mathilda

sjuk

Publicerad 2011-12-13 22:26:13 i MathildaOhlsson,

Hej, har varit förkyld o har haft feber sen i söndags så har varor hemma från skolan. Känner mig ganska okej nu men hostar o är snorig o har lite feber kvar så ska vara hemma imrn med. På torsdag blir det förhoppningsvis skola, ska iallafall dit o göra matteprov. Ska alldeles strax gå o lägga mig tror jag. Skriver mer i mrn // Mathilda

Lucia

Publicerad 2011-12-13 21:35:39 i MatildaNakev,

Hej igen!

Knäcken blev bra och väldigt god. Blev även bråk med lillebror men dock efter att knäcken var klar. Så var på så dåligt och argt humör därför jag inte bloggat tidigare som jag egentligen hade tänkt göra och orkar inte skriva om inlägget so försvann där jag skrev vad jag gjort idag. Kan dock kortfattade det lite och säga att vi kollade på lucia framträdande i skolan och att jag böjar bli lite krasslig med huvudvärk och halsont, inte bra!!

Skulle egentligen tränat idag men eftersom jag börjar bli dålig ville jag inte riskera något och bestämde mig för att vila idag och köra två pass senare i veckan istället! På torsdag blir det iaf gym och sen så får vi se vad det blir i helgen, har inte bestämt mig för det än!

Nej nu blir det att lägga sig, är så sjukt trött och helt slut i hela kroppen. En sak som är väldigt skönt är att det är sovmorgon imorgon! Yes! eller hela klassen har inte det, bara vi som redan redovisat våran engelska bok och min lilla grupp gjorde det idag så vi har hål från engelskan imorgon och tur som vi har ligger den direkt på morgonen! :D

nej nu blir det sängen!

GOD NATT!!

// Matilda

13/12

Publicerad 2011-12-13 17:48:21 i MatildaNakev,

åhhh så irriterande.... hade skrivit ett inlägg och sen så försvann det... internettet dog och sen fanns inte inlägget kvar?? Så orkar inte skriva ett nytt just nu för som jag skrev i inlägget som försvann så ska jag och anton baka knäck nu....


// Matilda

12/12-11

Publicerad 2011-12-12 19:08:17 i MatildaNakev,

Hej! Vet att det varit dåligt med bloggade här inne över helgen. Men nu är jag här! I lördags så åkte jag ner på stan och träffade mathilda, vi fikade länge på café linné och bara pratade en massa. MYYs på hög nivå!♥
Hon handlade även julklappar. Vi fick lite sällskap av lisa ett tag på stan oxå. Måste träffa den tjejen snart igen , vi träffas inte alls så ofta vilket är otroligt synd eftersom han är en underbar tjej!
Sen åkte jag bara hem och tog det lungt.

Igår gick jag hem till mammas kompis vid tio. Vi bakade en massa julsaker och på kvällen så spelade vi fia med knuff. Hade helt enkelt en lugn och mysig tredjeadvent hos dem.

Idag var mathilda sjuk, krya ¨på dig snabbt! Skolan var som vanligt höll jag på att säga men kom på att det var den inte alls haha. Klockan nio kom kärleksakuten till klassen och hade typ sexualkunskap med oss. Dem var där till 12 vilket innebar att vi inte hade idrott, och det var ju faktiskt skönt! haha
Men sen var resten av dagen vanlig.

Nej nu måste jag avrunda då mathilda ringer alldeles strax. Haha vi har ju inte setts  något idag och måste snacka i knapp om allt vi inte kunnat göra i skolan idag ;)

Hörs!

// Matilda

IDOL FINAL!!!

Publicerad 2011-12-09 19:43:20 i MatildaNakev,

Hej!

Idag var vi ju som sagt lediga. skön! VAr hem till mamma o bakade pepparkakshus och mös med min lilla vincent! Älskar dej gubben! Sen åkte jag in till stan vid tre o mötte upp Mathilda för att ta oss till ekeby gym o zumba lite. Haha vi har aldrig gått på zumban där förut o det var helst sjukt haha vi stod mest och skrattade haha! Aja skratta är väl oxå en typ av träning eller? ;)  Nej men jag fortsätter nog gå på väderkvarnen istället. Så mycket bättre och tycker att dem passen är jobbigare än vad det här var. Man gjorde mest samma sak helta tiden... inte så kul direkt.

Nu är det snart IDOL, åhh jag hoppas att Robin vinner! Skulle bli så glad då!!

Nu ska jag förbereda chips o dricka tills idol börjar.

Hörs!

// Matilda

Torsdag

Publicerad 2011-12-08 16:36:25 i MathildaOhlsson,

Hej,
Kom hem för en timme sen ungefär och har ätit lite. Slutade 13.30 men väntade på Matilda i skolan då hon hade redovisning. Efter det så åkte vi ner på stan för att kolla efter en klänning eller något sånt som jag ska kunnaha på mig på jul och nyår, men hitta ingen. Ska nog beställa en klänning från Nelly i kväll istället men får se :)
Idag har inte vart min tur dag precis eller min eftermiddag ska jag säga, det började med att min byxor gick sönder och nu för en stund sen så spillde jag ut te på mig -.-
Ikväll ska jag bara ta det lungt och lite så, ska göra knäck med mamma tror jag :)
// Mathilda

8/12

Publicerad 2011-12-08 08:47:57 i MatildaNakev,

Hej!!

Sitter hvid köksbordet just nu och har precis ätit frukost. Vi börjar tio idag så det är väldigt skönt +att vi slutar ju halv två på torsdagar så det är en kort dag :)

Efter skolan så ska jag o mathilda till friskis o svettis och träna. Sen blir det bara hem efter det tror jag.
Imorgon är vi LEDIGA!!! så skönt! Vi hade en historielektion att kompensera ut och så hade vi en extra samlektion förra veckan så att vi kunde vara lediga hela dagen imorgon o inte bara få en väldigt lång sovmorgon. För på torsdagar o fredagar har vi bara två lektioner! Så skönt!!

Nej nu ska jag fixa mig det sista o sen om ett tag åka till skolan. Får skjuts av mormor som ändå ska till fyrishov.

Hörs!!

// Matilda

Julkalender

Publicerad 2011-12-07 20:31:13 i MathildaOhlsson,

Hej,
Kom hem vid halv 4 idag och då tog jag det lungt och kolla på tvn och så. Sen blev det middag och sen 18.00 så hade jag träning som slutade 19.00. Efter det så har jag bara suttit vid datan och kollat runt lite och så. Ska snart ta bort sminket och göra lite te åt mig och kolla på några avsnitt av julkalendern och sen sova. Har sov morgon så himla skönt börjar 10 och slutar 13.30 och sen ledig på Fredag :)
Har michaels data så har inga bilder men här får ni på mig o mina syskon från vi var småpluttisar ♥
// Mathilda

<3

Publicerad 2011-12-07 19:29:40 i MathildaOhlsson,

VAD HETER HON?
Sara Matilda Nakev
VAD HAR HON FÖR FAVORITFÄRG?
Rosa
VAD HAR HON FÖR ÖGONFÄRG?

Blåa
VAD HAR HON FÖR KLÄDSTIL?

Som mig typ, vanlig
HAR HON FÄRGAT HÅRET NÅGON GÅNG?

Nej, men tonat
HAR HON PIERCAT SIG?

Nej
DRICKER HON?

Nej det gör hon inte
RÖKER HON?

Nej
VAD HETER GATAN HON BOR PÅ?

Innebandvägen och Västgötaresan 
VAD HAR HON FÖR MOBIL?

HTC wildfire s tror jag
VAD HAR HON FÖR FÄRG I SITT RUM?

Ljust
HAR HON NÅGOT SYSKON?

Anton och Vincent
VAD ÄR HENNES FAVORITMAT?

Tacos eller LAx eller Kött eller Kebab är inte säker
VAD TROR DU HON SKULLE GÖRA OM HON FICK EN MILJON?

Hon skulle nog spara en del och kanske köpa lite saker hon behöver.
VAD BRUKAR HON GÖRA EFTER SKOLAN?
Vara med kompisar,gå på stan och fika eller så åker hon hem och pluggar
VAD BRUKAR HON GÖRA PÅ HELGERNA?

Vara med kompisar
VAD HAR HON FÖR MUSIKSMAK?

Som mig, det som spelas på radion och är på spotify toplistan typ
HUR BLEV NI VÄNNER?

När Matilda började i min klass i Ärentuna
HUR GAMLA VAR NI DÅ?

14
VAD BRUKAR NI SKICKA SMS OM?

Alltmöjligt
ÄR HON BEROENDE AV NÅGOT?

Facebook haha
VAD KALLAR DU HENNE?

Matilda
VAD KALLAR HON DIG?

Mathilda
IDROTTAR HON?
Gymmar
VAD HAR NI GEMENSAMT?

Nästan precis allt
HAR HON BILDDAGBOK?

Inte nu hon hade
VAD HAR HON FÖR HÅRFÄRG?

Brunhårig
NÄR ÄR HON FÖDD?

23 juli 1995
BESKRIV HENNE MED TRE ORD?

söt,snäll mittallt



// Mathilda

7/12-11

Publicerad 2011-12-07 11:20:43 i MathildaOhlsson,

Sitter nu i skolan efter att ha haft Engelska bokredovisning och Spanska prov, båda gick sådär men klarar mig. Vi ska nu ha Historia och sen lunch efter det. VI slutar tre idag och då blir det hem och ta det lungt bara.



// Mathilda

Mina svar

Publicerad 2011-12-06 15:21:03 i MathildaOhlsson,

ALLMÄNT:
1. Namn? – Mathilda
2. Exakt ålder? – 16
3. Vart bor du? – Tensta, skyttorp
4. Bor tillsammans med? – Tensta: pappa, michael o johannes. Skyttorp: mamma, michael o johannes
5. Husdjur? – hund, katter
6. Färg på ditt hus? – rött
7. När är du född? 1995
8. Klass? – SA11B
9. Vilket år tar du studenten? – 2014
10. Något jobb? – nej
11. När ska du sova ikväll? – när jag lägger mig
13. Duschat idag? – nej
14. Kramat någon idag? –ja
15. Pussat någon idag? – nej
16. Vad har du ätit?- chips, godis, macka x2 o skolmaten
17. Dagens klädsel? - jeans o svart tröja
18. Dagens smink? – mascara o puder
19. Dagens sötnos? – Matilda
20. Dagens roligaste? – min egen kommentar men ni får inte veta vad de var
21. Har du många vänner? – ja
23. Vem kramade du senast? - Fannie
24. Vem pussade du senast? – mamma
25. Hur många har varit otrogna med dig? – ingen
27. Har du pojk-/flickvän? – nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? – matilda
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? från Matilda- aa :(<3


SENASTE:
31. Film? – förtrollad
32. Låt? - Someone like you
33. Mat? – skolmaten
34. Dryck? – te
37. Stad? – Uppsala
38. Land? - Sverige
39. Ämne i skolan? – matte
40. År? – 2011?
41. Personen du tänkte på? –  Malin o fannie
42. Drickan du drack? – te
43. Gången du spydde? - somras
44. Gången du grät? - förra vecka
45. Pizzan du åt? – hemmagjord
46. Gången du var i göteborg?- somras
47. Gången du var i stockholm? – i somras
48. Gången du var hög? – aldrig
49. Personen som såg dig gråta? – Mathilda

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? – vitt
52. Hund eller katt? – hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? – datorspel
55. Singel eller upptagen? –  upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – playahead, även fast det inte finns längre
58. Ragga eller bli uppraggad? – bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – paradise hotel
60. Svart hår eller blondt? – beror på vem
61. Blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller stockholm? – göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? – högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? – coca cola
66. Pizza eller kebab? – kebab
67. Randigt eller prickigt? – randigt
68. Älska eller älskas? – båda
69. Leva eller dö? – leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? familj o närmaste vänner
71. Personer du hatar? – hatar ingen, bara ogillar folk
72. Personer som sagt jag älskar dig? – de jag har sagt de till
73. Personer som hatat dig? – ingen aning
74. Glassar du ätit på en dag? – 4
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? – ingen
77. Piercingar har du? – bara i öronen
78. Personer du saknar just nu? – ingen speciell
79. Gånger ditt hjärta brustit? – ingen

VEM:
80. Vill du kyssa nu? – just nu vill jag inte kyssa någon
81. Ska du träffa imorgon? alla klasskompisar, alexandra
82. Sjöng du senast för? för familjen
83. Hade du senast en MSN-konversation med? ingen aning
84. Spelade du tv-spel med senast? kommer inte ihåg
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen speciell
86. Vill du kasta en sten i huvudet på – ingen
87. Förtjänar att dö? – gud vad hemskt, ingen förtjänar att dö
89. Vill du sova brevid inatt? – kommer sova bredvid matilda inatt

VAD:
90. Gör dig glad? – matilda
91. Gör dig ledsen? – när mina kompisar är ledsna
92. Vad vill du helst göra nu? - sova
93. Önskar du att du slapp göra? min bok redovisning
94. Vill du ha nu? – mer chips
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – har inte tänkt på den än
96. Längtar du till? – till jag fyller 18
97. Tycker du om dina betyg? -  ja
98. Ångrar du i ditt liv? – inget
99. Är det bästa som har hänt dig? – matilda
100. Varför gjorde du detta? – matilda tvinga mig

6/12-11

Publicerad 2011-12-06 14:56:03 i MathildaOhlsson,

Hej,

Nu sitter jag och Matilda hemma hos henne. Vi slutade 11.25 idag och då satt vi kvar i biblioteket ett tag och pluggade lite spanska. Efter det så följde vi med Fannie ner på stan för hon skulle kolla på en träningströja. Efter det så åkte vi hem hit och nu sitter vi här och äter onyttigt. vi ska starx börja plugga lite spanska eftersom vi har prov i mrn.


// Mathilda  

pluggar

Publicerad 2011-12-05 19:58:35 i MatildaNakev,

Hejsan!

Sitter och pluggar för fulle muggar! Är så jäkla trött oxå så det finns inte! Just nu håller jag på med engelska grupparbete som ska redovisas imorgon så håller på med det sista och sen måste jag lära mig det lite mer haha.
Efter det här blir det sängen, har kanske en halvtimme kvar så vid nio tiden sover jag nog gott redan! Längtar!

Nej nu ska jag fortsätta med engelskan om jag ska kunna lägga mig tidigt!
Vi hörs imorgon!

// Matilda

Frågor o svar

Publicerad 2011-12-04 13:24:21 i MatildaNakev,

ALLMÄNT:
1. Namn? – Matilda
2. Exakt ålder? – 16
3. Vart bor du? – Storvreta, Sävja
4. Bor tillsammans med? – storvreta: mamma,peter, anton, vincent. Sävja: pappa och anton
5. Husdjur? –  hund
6. Färg på ditt hus? – grått
7. När är du född?  1995
8. Klass? – SA11B
9. Vilket år tar du studenten? – 2014
10. Något jobb? – nej
11. När ska du sova ikväll? – antagligen vid tio tiden
13. Duschat idag? – nej
14. Kramat någon idag? –nej
15. Pussat någon idag? – nej
16. Vad har du ätit?- godis o pasta
17. Dagens klädsel? - pyjamas o mjukisbyxor än så länge
18. Dagens smink? – inget än
19. Dagens sötnos? – Mathilda
20. Dagens roligaste? – en sak som vi såg på fb
21. Har du många vänner? – ja
23. Vem kramade du senast? - vincent
24. Vem pussade du senast? – vincent
25. Hur många har varit otrogna med dig? – ingen
27. Har du pojk-/flickvän? – nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? – mormor
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? från Mathilda- <3


SENASTE:
31. Film? – friens whit benifits
32. Låt? - soul sister
33. Mat? – pasta
34. Dryck? – te:t jag drack nyss
37. Stad? – Uppsala
38. Land? - Sverige
39. Ämne i skolan? – samhällskunskap
40. År? – 2011?
41. Personen du tänkte på? – vincent
42. Drickan du drack? – te
43. Gången du spydde? – onsdags natt
44. Gången du grät? – torsdags
45. Pizzan du åt? – vesuvio
46. Gången du var i göteborg?-  många år sedan
47. Gången du var i stockholm? – i somras
48. Gången du var hög? – aldrig
49. Personen som såg dig gråta? – fannie o mathilda

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? – vitt
52. Hund eller katt? – hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? – datorspel
55. Singel eller upptagen? – upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – playahead, även fast det inte finns längre
58. Ragga eller bli uppraggad? –  bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – kollar inte på nått
60. Svart hår eller blondt? –  beror på vem
61. Blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? – lakrits
63. Göteborg eller stockholm? – vet inte
64. Högerhänt eller vänsterhänt? – högerhänt
65. Coca-Cola eller Fanta? – coca cola
66. Pizza eller kebab? – kebab
67. Randigt eller prickigt? – randigt
68. Älska eller älskas? – båda
69. Leva eller dö? – leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? familj o närmaste vänner
71. Personer du hatar? – bara några få
72. Personer som sagt jag älskar dig? – jag har inte nån koll på det
73. Personer som hatat dig? – vet inte o jag bryr mig inte
74. Glassar du ätit på en dag? – vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? – ingen
77. Piercingar har du? –  bara i öronen
78. Personer du saknar just nu? – några stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit? –  1

VEM:
80. Vill du kyssa nu? – just nu vill jag inte kyssa någon
81. Ska du träffa imorgon? alla klasskompisar
82. Sjöng du senast för?  mathilda
83. Hade du senast en MSN-konversation med?  det vet inte, var så många år sedan
84. Spelade du tv-spel med senast?  fannie
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?  ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på – ingen, skulle aldrig göra det
87. Förtjänar att dö? – gud vad hemskt, ingen förtjänar att dö
89. Vill du sova brevid inatt? – ingen speciell

VAD:
90. Gör dig glad? – att vara med min vänner
91. Gör dig ledsen? – mycket
92. Vad vill du helst göra nu?  - kolla på gossip gilr säsong 5
93. Önskar du att du slapp göra?  läxor
94. Vill du ha nu? –  en massa nya kläder
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? –  så långt har jag inte tänkt än
96. Längtar du till? – sommaren
97. Tycker du om dina betyg? – de är helt okej
98. Ångrar du i ditt liv? – inte mycket alls, kanske bara några små saker men inget speciellt
99. Är det bästa som har hänt dig? – mina vänner
100. Varför gjorde du detta? –  hade inge annat att göra

// Matilda

myskväll

Publicerad 2011-12-04 12:56:15 i MatildaNakev,

Hejsan!!
Åh vi hade en mysig kväll igår! Vi kollade klart på gossip gilr säsong 4 och sen kollade vi även på en film. Vi la oss ungefär vid tre tiden. Idag var vi uppe vid tolv, vi vaknade strax efter elva men låg o pratade ett tag. Nu äter vi frukost/ lunch. Blev pasa haha, orkar man inte laga nå annat så orkar man inte + att det är gott ;)
sen ska jag hem till mamma och baka julgodis men vi hörs senare för nu ska jag äta!
// Matilda

även jag ska på julbord

Publicerad 2011-12-03 15:17:34 i MatildaNakev,

Hej!

Nu sitter jag framför datan en snabbis. Sov till kvart över tio idag ungefär, skönt!
Idag har jag varit med mormor och morfar på gränby centrum. Blev att köpa en mascara till mig, den skulle kostat 115 sen var den nersatt till 69kr och jag hade 20% rabbat så betalde endast 56 kr! Inte alls dyrt och den är jättebra!

Nu ska jag snart upp och bättre på sminket, sen ska jag åka ner till stan och möta upp mamma med familj och äta lite julbord. Blir nog gott! Jag får även träffa min älskade lilla vincent igen!! Jag har saknat honom, storasysters lilla hjärta♥ Ska passa på att mysa med honom!

Sen efter julbordet ska jag hem till pappa och dit kommer även mathilda. Vi ska som sagt ha gossip gilrs maraton och mormor har köpt chips och godis till oss så det blir mys på hög nivå!♥ Sånna kvällar kan behövas!!

Nej nu ska jag sätta lite fart!

// Matilda

Julbord

Publicerad 2011-12-03 15:09:27 i MathildaOhlsson,

Hej,

Idag så gick jag upp vid elva hur skönt som helst, åt frukost och tog det lungt bara. vid två började jag locka håret och så, nu är jag färdig sminkad och ska bara lock håret på några ställen för det har lagt sig lite sen så ska jag klä på mig sen så blir det jul bord med släkten på pappas sida. vi ska åka om en halv timme ungefär så nu blir det att sätta lite fart ska även hinna packa till mamma och Matilda för ska sova hos Matilda i natt, vi ska ha Gossip Girl maraton och bara ha mys kväll helt enkelt <3






// Mathilda

2/12-11

Publicerad 2011-12-02 17:32:51 i MathildaOhlsson,

Hej,

har inte bloggat från i söndags men har haft skolarbete och kollat på gossip girl större delar av veckan. idag så var det en kort dag som alla andra fredagar skönt, nu blir det en lugn fredagskväll med idol :) har inte så mycket mer att säga nu men hörs i mrn!


måste bli bättre med bilder men det får bli en annan gång haha.



// Mathilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela