Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Lasergame

Publicerad 2012-03-31 14:42:35 i MathildaOhlsson,

Är nu klar efter att ha stressat ihjäl mig typ och farfar kommer snart och hämtar mig och Johannes :) Vi hörs i mrn när jag kommer hem i från Matilda :)



Dagens klädesel består av svart och lite mer svart haha :)

// Mathilda

Stressad

Publicerad 2012-03-31 13:10:32 i MathildaOhlsson,

Fastnade i sängen fram tills nu så nu börjar jag känna mig lite stressad för måste äta något och fixa mig och packa. För ska sova hos Matilda efter :) Att fixa mitt hår i dag kommer inte bli det enklaste för det ser typ ut som ett fågelbo..
Nu ska jag sätta fart!

// Mathilda

<3

Publicerad 2012-03-31 10:57:22 i MatildaNakev,

Detta inlägg är ett svar på mathildas inlägg för två dagar sen. (inlägget)

Tack! Jag älskar dig oxå o kommer alltid finnas här för dig♥

31/3

Publicerad 2012-03-31 09:52:30 i MathildaOhlsson,

Godmorogn!

Kul att när man vaknar upp och kollar ut så är det typ en dm snö...trodde det var vår nu men nej tydligen inte..
Iallafall vaknade för typ 20 min sen och ska nu kolla på ett oth avsnitt. Efter de ska jag äte lite frukost och börja att göra mig i ordning, För Ikväll/ i eftermiddag så ska jag iväg och äta pizza och spela lasergame med pingisen, så det blig nog roligt :)





// Mathilda

Fredag 30/3

Publicerad 2012-03-30 22:24:26 i MathildaOhlsson,

Nu sitter jag och kollar på BB och ska sedan gå och lägga mig. Rolig fredagskväll haha men är så sjukt trött. Nej nu ska jag fokusera på BB, Vi hör i mrn!



Hade sällskap av en snarkandes katt hela kvällen typ haha :)

// Mathilda

Fedagsfika

Publicerad 2012-03-30 17:37:07 i MathildaOhlsson,

Hej!

Kom hem med 15.49 tåget idag så kom hem vid tjugo över fyra eller något sånt :)
Slutade 13.15, då tog jag, Lovisa, Fannie o Malin bussen ner på stan för att fika lite på donken snåla haha. MEn först så gick jag och Lovisa lite och kollade i affärer för skulle köpa smink borttagning och hon skulle också kolla lite :)
Sen så gick vi till donken och träffade dem andra och då hade även josefin kommit dit. Först så tog jag och Lovisa en varsin glass eftersom dem andra redan hade hunnit fika, sen så bestämde jag, Lovisa, Malin och josefin för att dela på två stora pomme frits lite tjockisar såsär men vad gör man inte när det är fredag och påsklov äntligen? :)

Ska inte göra något speciellt ikväll umgås med familjen lite och så!



 haha



Malin o Josefin



Lovisa o Fannie, suddigt men aja


// Mathilda

Torsdag

Publicerad 2012-03-29 10:00:54 i MathildaOhlsson,

Godmorgon ! Snart kommer farmor och farfar och hämtar mig :) Vi hörs i skolan eller när jag kommer hem!




// Mathilda

Big Brother

Publicerad 2012-03-28 21:58:00 i MathildaOhlsson,

Ska nu stänga ner datorna för ikväll och sätta mig och kolla på BB och sen lägga mig och sova.
Har fortfarande inte lästa något i boken men får väl läsa i pauserna och läsa lite i mrn när jag vaknar.
Börjar 11.35 så behöver inte gå upp förens vid halv tio för farmor och farfar ska in till stan och handla så då skulle dem skjutsa mig också :D



Godnatt // Mathilda

28/3

Publicerad 2012-03-28 20:37:22 i MathildaOhlsson,

Hej,

Kom hem från skolan vid tjugo i tre med världens huvudvärk, så la mig och sov till sex ungefär och sen så kollade jag på ett oth avsnitt och sen så var det dags för middag. Efter middagen så la jag mig en stund till, och nu verkar det ha hjälpt lite iallafall :) SKulle egentligen behöva läsa min engelska bok men eftersom min huvudvärk inte vill ge med sig så är det ganska svårt att sätta igång att läsa.. Men ska ge mig på den nu. I mrn är det sovmorgon igen så ska försöka sova ut inatt :) Men vi hörs i mrn !

Eftersom jag inte gjort något bara legat i sängen så bjuder jag inte på några bilder ;)


// Mathilda

Skoldags

Publicerad 2012-03-28 11:19:08 i MathildaOhlsson,

Nu ska vi alldels starx gå ut till bussen och åka till skolan. Vi har som sagt bara en lektion idag så vi slutar 13.20.
Jag och Matilda har inte gjort så speciellt mycket :) Nej nu ska jag borsta tänderna sen så går vi ut till bussen.



// Mathilda

extra sovmorgon

Publicerad 2012-03-28 09:09:55 i MatildaNakev,

Hej!

Ja denna morgon blev lite speciell. Idag skulle vi bara ha två lektioner i skolan. Så vi hade sovmorgon och skulle börja klockan tio. Så vi gick upp vid åtta för att fixa oss och sånt men när vi är färdigfixade och sitter och äter frukost så ringer fannie och berättar att våran spanska lärare är sjuk och att lektionen som skulle va klockan tio är inställd. Så ja här sitter vi färdigfixade och klara och har övat spanska(vi skulle ha redovisning idag) men börjar inte förens klockn tolv när historian är. Åhh man kunde ha sovit längre, är mina tankar just nu. Och jag hade även velat blivit av med spanska redovisningen så att man inte behöver tänka på den mer. Aja då vart det en lektion idag och det är historia. Där ska vi bara kolla på en massa redovisningar(vår grupp redovisade i fredags) så det känns ju ganska ovärt att åka till skolan klockan tolv bara för att kolla på redovisningar en timme och sen hem igen...

Nej nu ska jag läsa bloggar och bara ta det lugnt innan det blir att ta sig till skolan sen!

// matilda

tv soffan

Publicerad 2012-03-27 20:19:41 i MatildaNakev,

åhh irriterande. Hade precis skrivit ett inlägg men det bara försvann??
Orkar inte med sånt...

aja nu sitter jag och mathilda iaf i varsin soffa framför tven och kollar på top model. Vi kommer sitta bänkade framför tven hela kvällen för efter top model är det desperata hemmafruar och sen big brother :)

Vi hade ju en lektion idag sen satt vi kvar i skolan och skrev klart våra hemprov. Efter det gick vi ner på stan till hemköp för att handla lite till middag och sen åkte vi hem.
Hemma har vi ätit, jobbat spanska och kollar på tv haha.

Nej nu ska jag kolla på top model så hörs vi senare!

// Matilda

Biblioteket

Publicerad 2012-03-27 12:44:58 i MathildaOhlsson,

Vi har nu slutat för dagen, hade bara en lektion så slutade 11.25. För på Spanskan så har vi redovisningar och då har vi det i halv klass så vi har det i mrn. Istället för lektion så fick vi en uppgift vi ska göra hemma, så ska börja på den i eftermiddag.
Nu sitter iallafall jag och Matilda i biblioteket och gör klart våra hemprov som ska in idag. Jag är klar med min men ska läsa igenom den innan jag lämnar in den. Sen så blir det att läsa min engelska bok som ska vara utläst på torsdag som jag inte ens börjat på..
Nej nu ska jag läsa igenom provet, vi hörs senare !


// Mathilda

I love Storvreta

Publicerad 2012-03-26 22:23:23 i MathildaOhlsson,


Kom hem för en halv timme sen efter en seger av storvreta(5-1 till Storvreta). Riktigt skön stämmning var det i Fyrishov också!
Men nu ska jag väl gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, inte jobbig dag alls men ändå haha ;)



Kvällen outfit, Det delades ut tröjor innan matchen så man skulle ha
på sig om man ville :)



Efter 2-1 målet, inte bra bild men men, det ska iallafall vara en bild
på spelarna efter målet ;)



Den fina röda läktaren, eftersom det delades ut röda tröjor med
texten I <3 Storvreta på så hade ju alla den tröjan på sig såklart :)¨


// Mathilda

26/3

Publicerad 2012-03-26 15:41:29 i MathildaOhlsson,

Hejhej,
kom hem från skolan för ungefär tio min sen. Tog 14.49 tåget hem med pappa och Lovisa, fick även köra hem från tåget :) Nu ska jag ta en macka och sen så ska jag fortsätta med samprovet så det blir klart :) 
Sen ikväll så ska jag på innebandy Storvretas sista kvartsfinal(förhoppningsvis). så ser väl min dag ut inte så intressant men men :P





// Mathilda

Min dag

Publicerad 2012-03-25 22:01:35 i MatildaNakev,

Heej!!

Har inte orkat blogga tidigare idag. Dagen har varit bra. Vaknade imorse och fick påminna familjen att ställa fram klockan en timme eftersom det idag ändras till sommartid ;)
Vid halv ett tog jag tåget in till stan och sen vidare med buss till gränby centrum. Provade lite klänningar och bestämde mig för en röd sommrig klänning. Mormor kom vid halv två för hon hade nåra rabattkuponger som jag behövde. Sen köpte mormor även lite kläder till sig. Vi kollade i lite butiker och passade även på att fika en sväng. Sen fick jag övningsköra hem till storvreta. Väl hemma så hjälpte jag mamma med middagen. Det blev en jättegod kycklinggryta med antingen ris eller matvete till. Jag tog matvete, dels för att det är nyttigare och dels för att jag inte tycker om ris haha så har fått mamma att börja köpa matvete till mig :)

Efter middage kollade jag på två avsnitt av One Tree Hill och målade naglarna innan jag satte mig ner och skrev lite på hemprovet som vi har tills på tisdag. ar gjort ungefär hälften, de andra fixar jag imorgon.
Så så har min dag varit, har även hunnit prata i telefon med mathilda nu på kvällskvisten. Hennes pappa bokade biljetter till Malmö idag, så det blir att åka dit med mathilda, hennes pappa och bror den 21 april för att se storvreta ta SM-guld tredje året i rad! Haha först ska dem ju bli klara för final kanske men jag är typ 100 % säker på att dem kommer komma till final och även vinna den. Skulle mycket till annars.
Imorgon är det även kvartsfinal tre för dem på fyrishov, om dem vinner matchen imorgon är dem klara till semifinal :) Så imorgon kommer jag inte vara hemma förens vid halv tio på kvällen men ska försöka blogga imorgon i skolan :)

Nej nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken jag har i ansiktet medans jag skriver och sen krypa ner i sängen för att sova!
God natt! Sov gott!



Inte en så jättebra bild på klänningen men så ser den ut iaf, fast den är mycket finare i verkligheten!

// Matilda Nakev

25/3

Publicerad 2012-03-25 17:44:03 i MathildaOhlsson,

Har nu kommit en bra bitt på vägen på hemprovet nu, har gjort två frågot och har två kvar men vet vad jag ska skriva på dem så ska bara får ner det :)
Ska nu packa till pappa för ska åka dit om en timme ungefär och så blir det att vara där hela veckan :)
Nu är det ju bara den här veckan kvar i skolan och sen påsklov, så skönt och verkligen behövligt!!
Nej nu ska jag ta och sätta fart för det är en del som ska ner i väskorna haha ;)
// Mathilda

Gårdagen

Publicerad 2012-03-25 12:19:48 i MathildaOhlsson,

Hej!
Igår så åkte Matilda hem med 11.23 tåget och då åkte vi ut till Mikke i Alunda, För mamma skulle klippa hans äppelträd och färga mitt hår.
Medans jag väntade på att mamma skulle klippa klart träden så började jag lite på hemprovet i sammen eller jag läste boken och så.
Efter vi färgat mitt hår så åkte vi och handlade lite godis och så till kvällen :)
Fick även övningsköra igår och sista jag körde var i november typ så det var ju ett tag sen, men det gick väldigt bra om jag får säga det själv :)
Nej nu ska jag börja på mitt hemprov och förhoppningsvis bli klar med det ;)
Satt ute i det sköna vädret och läste sammen :)
// Mathilda

Lite saker om mig

Publicerad 2012-03-24 21:28:07 i MatildaNakev,

• 12 DAGENS
1. Klädsel: gamla träningsshorts och linne
2. Smink: foundation, puder och mascara
3. Frisyr: hästsvans
4. Låt: Some die young
5. Vill ha: massa nya kläder
6. Drog: inge speciellt
7. Saknad: en viss person
8. Köp: inget
9. Humör: ganska så bra
10. Godis: choklad
11. Tanken när du såg dig själv i spegeln i morse: "herregud ser ut som ett troll i håret"
12. Dagens vän: Mathilda

• 11 HAR DU:
1.Ett förhållande: nej
2. En bästa vän: ja
3. Haft ett seriöst förhållande: ja
4. Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
5. Blivit kär vid första ögonkastet: nej
6. Fått ditt hjärta krossat: ja
7. Haft ett one night stand: nej
8. Skrikit åt en lärare: nej
9. Sagt något och sedan ångrat dig: ja
10. Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nej
11. Några smycken som kostar över 1000 kr: ja

• 10 SISTA:

1. Personen som sms:ade dig: mamma
2. Personen som du kramade: vincent
3. Peronen som ringde dig: mamma
4. Personen som du ringde: mamma
5. Personen du sa ‘jag älskar dig’ till: oj minns inte
6. Godissorten: choklad
7. Bilfärd: när jag övningskörde tidigare ikväll
8. Filmen du såg: oj var så längesen jag sån en film, haha
9. Gången du grät: förrigår
10. Måltiden: fläskfilé o pommes

• 9 FÖRSTA:

1. Bästa kompis: evelina
2. Bil: har aldrig haft en bil
3. Kärlek: emil
4. Förhållande: haha när jag var typ tre var jas "tsm" med emil
5. Husdjur: kannin
6. Semester: makedonien
7. Jobb: har jobbat några veckor i min morbros butik men det är ju inget riktigt jobb
8. Piercing: öronen
9. Konsert: Beyonce

• 9 SKULLE DU:

1. Våga hoppa fallskärm: aldrig!
2. Våga hoppa bungyjump: neej!
3. Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: ja det skulle jag väl kunna
4. Kalla dig själv lycklig: nej
5. Hellre ta bilden än vara med på den: ja
6. Kunna gråta över en kille: ja
7. Kunna gråta över en tjej: ja tjejkompis
8. Ljuga för någon: ja visst skulle jag men håller mig hellre vid sanningen
9. Kunna springa 50 mil: haha neej!

• 8 VAD:

1. Gör du just nu: svarar på dessa frågorna
2. Ska du göra imorgon: skriva hemprov
3. Säger du till dig själv när allt känns svårt: vet inte 
4. Har du med dig in på bion: lösgodis
5. Är det för färg på dina byxor: svarta
6. Är det för väder hos dig just nu: det är mörkt ute
7. Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: utseendet såklart
8. Skulle du göra om du vann på lotto:  köpa en massa kläder och åka utomlands

• 7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. trosor
2. träningshorts
3. linne
4. bh
5. strumpor
6.halsband
7. -

• 6 BLANDAT:

1. Är du blyg inför det motsatta könet: nej, eller det beror på
2. Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 år
3. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: tror jag inte
4. Använder du huvtröjor: inte alls ofta
5. Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: ja vill ha en tatuering på foten
6. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: motsatta men såklart med tjejer oxå

• 5 VAL:

1. Solnedgång eller soluppgång: solnedgång är finast tror jag
2. Sommar eller vinter: sommar
3. Vilken ålder har varit bäst hittills: oj vet inte, 14 kanske
4. Sova på sida, mage eller rygg: mage!
5. Kramar eller kyssar: både och

• 4 JAG GILLAR:

1. umgås med vänner
2. ha myskvällar med bästavän o bara sitta och prata
3. shoppa
4. baka

• 3 JAG GILLAR INTE:

1. falska människor
2. mobbaren
3. yoghurt

• 2 VAL:

1. ?
2. ?

• 1 JAG ÄLSKAR:

1. familjen+vännerna



// Matilda Nakev

Kvällen räddad

Publicerad 2012-03-24 20:54:31 i MatildaNakev,

Medans jag satt och skrev förra blogginlägget kom mamma med en marabou chokladkaka! Min favorit med Schweizer nöt, mmmm så gott!

Det blir nog att äta lite choklad och kolla på ett avsnitt av One Tree Hill. Ska nog inte äta hela chokladkakan dock då det är 200 gram haha!

Tack mamma, nu är kvällen räddad!


// Matilda

Gränby

Publicerad 2012-03-24 20:50:59 i MatildaNakev,


Hejsan!

Hoppas ni haft en bra lördag! Min lördag har varit bra. Som sagt så fick vi gäster vid två. Vi fikade, pratade och födelsedagsbarnen öppnade sina paket.
Vid fyra så åkte jag och mormor och vincent till Gränby. Ja lille Vincent fick också följa med! Han har blivit så storasystrig på senaste tiden och ska hela tiden sitta i knä på mig och gosa och leka och busa. Så mysigt! Så då tänkte jag att han kan ju få följa med oss.
På gränby skulle jag byta ett par byxor till Vincent och mamma sa att jag skulle köpa lite strumpor till honom så då gjorde jag det. Själv blev det inget för min del. Hittade två tröjor men det fanns inte i min storlek. Hittade även en jätte söt sommrig klänning men jag köpte den inte, vilket jag ångrar nu. Ska nog åka och köpa mig den imorgon så den inte tar slut.

Sen bar det av till mormor där det blev fläskfilé och pommes med sås till middag. Gott!
Vi kom väl hem vid kvart i åtta, då lämnade vi av vincent hemma och jag övningskörde en sväng. Vill fortfarande inte ha lille Vincent i bilen när jag övningskör, även fast det går bra när jag kör men tänker att OM något skulle hända vill jag inte att det händer något med lilleman!
Har inte övningskört på två månader, men det gick bra! Måste börja komma igång oftare nu :)

Nu sitter jag i köket och kollar på olika sidor på datan.

Här får ni lite bilder från dagen!



Vem gillar inte nybakta bullar? Gästerna tyckte iaf att dem var väldigt goda!



Min fina prins i bilen påväg till Gränby!



Vi handlade även mat inne på Konsum och där var vincent snäll och drog korgen.
Att man kan bli så glad för att man får dra en kundkorg, haha!



Dem fina byxorna som jag bytte till en större storlek och strumporna lilleman fick. Tycker det är
så fint med chinos och att dem är röda är bara ett plus!

// Matilda

kidnappad

Publicerad 2012-03-24 13:30:08 i MatildaNakev,

Kom hem runt kvart i tolv idag. Då stod mamma och baka bullar så jag hjälpte henne med det. Vi ska nämligen ha födelsedagsfirande av peter och hans bror idag så det är full rulle här hemma. Gjorde även båda tårtorna för hade inget annat för mig. Eller okej jag smetade på marsàn kräm och sylt o sen får mamma dekorera dem :P

Gästerna kommer vid två, alltså om en halvtimme typ och jag ska snart klä på mig lite andr kläder. Så fort jag kom hem bytte jag till myskläder så måste nog ta på mig något annat innan gästerna kommer.


Såg precis på Bigbrother.se att Annicka blev kidnappad av de danska vikingarna som invadera huset igår och är nu i danska big brother huset... Varför? Varför just Annica?? Min favorti... hoppas hon är tillbaks snart. Hon kan väl inte stanna där hela tiden? Man kan som sagt aldrig vara säker på vad som händer i Big brother huset...

Nu ska jag klä på mig, sen efter "kalaset" så ska jag och mormor åka till gränby o kolla lite, behöver nya toppar. Sen ska jag även följa med henne hem och äta middag hemma hos mormor och morfar. Övningsköra ska jag också hinna med att göra lite!Var så längesen sist, mer än två månader sen.

Hörs!

// Matilda

Maränger, te och Big brother= myskväll

Publicerad 2012-03-23 21:51:55 i MatildaNakev,

Alldeles nyss blev våra fina maränger klara! Denna gång lyckades vi!! Yes!!
Nu har mathilda gjort iordning te och vi har lagt upp marängerna på ett fat och ska snart sätta oss vid tven och kolla på big brother. Undra om dem i huset kan hålla sig någorlunda sams idag? spännande o se!
Nej här får ni en bild bild på våra fina maränger!
// Matilda

Maränger

Publicerad 2012-03-23 20:39:24 i MatildaNakev,

Ja som rubriken lyder så fick jag och mathilda för oss att vi skulle göra maränger medans vi väntar på att big brother ska börja klockan tio.
Haha i somras slog samma tanke oss, alltså att göra maränger. Och ni ska bara veta hur det gick, inte alls om jag säger så haha då fick vi inte ens smeten till fluff men nu såg det ut att bli riktigt bra faktiskt :)
Ni får några fina bilder på själva bakandet av maränger och sen när de är klara(de står i ugnen nu) så får ni bild på hur dem blev :D Låter väl bra? ;)
Mathilda vispar för fullt



En av två plåtar

// Matilda

Fredag

Publicerad 2012-03-23 19:19:01 i MathildaOhlsson,

Hej,
Idag så slutade vi 15.20 och då gick jag och Matilda ner på stan och köpte med oss sushi hem :) Vi kom hem vid tjugo i fem och då satt vi oss och åt och så där. Vi har även kollat på big Brother från igår och just nu sitter vi och kollar på Big Brother direkt som är mellan 19 och 20 :)
Vi följer även Storvretas match på datan eller den börjar halv, vi hoppas på vinst där :)
Vi hörs senare ikväll ! :)
// Matthilda

skolan....

Publicerad 2012-03-23 10:11:23 i MatildaNakev,

Heej!

Sitter i skolan och väntar på att psykologin ska börja, den börjar 20 över. Vi ska forsätta kolla på film.
Vi har precis haft historia och jag var jättenervös innan lektionen för vi skulle ju redovisa vårt grupparbete. Men det gick bra,,, tror jag. Kom inte bort mig så mycket iaf.

Nej nu ska jag stänga ner datan :)

// Matilda

Trött!

Publicerad 2012-03-22 21:22:56 i MatildaNakev,

Hejsan!!

Hade ingen lust att blogga när jag kom hem pga lite personliga saker som jag inte behöver ta upp här.
Kom väl hem runt sex tiden och då gjorde jag inget speciellt. Busade lite med lille vincent ett tag, haha han är så söt min lilla prins!

Till middag blev det lax och potatis, gott. Efter middag läste jag lite på historian och sen kollade jag på gårdagens avsnitt av big brother. Har ju som sagt fastnat för det och när avsnittet var klart kollade jag på en massa klipp som jag hållt på att kolla på ända tills nu då jag bestämde mig för att först skriva här o sen ska jag tvätta bort smink och sånt och sen SOVA!
Känner att jag verkligen behöver det just nu.

Men vi hörs imorgon!
Imorgon ska jag även följa med mathilda hemma och spendera kvällen och natten där, mysigt!!



// Matilda

Torsdag

Publicerad 2012-03-22 19:48:06 i MathildaOhlsson,

Hej!!
Vi fick ju som sagt sluta tidigare i dag som Matilda skrev :) Kom hem vid tjugo i fyra ungefär och då fikade jag lite med mamma och kollade lite på tv. Sen vid kvart i sex cyklade jag i väg till skolan och skulle ha träning men kul att det var några barn som kom då ?! nej inte precis så satt där och väntade i en halv timme ungefär för ibland har dem kommit vid halv.. Men fick sällskap en stund så jag överlevde :) kom hem tjugo i sju ungefär och då fick jag pannkakor som Mikke hade fixat till jag kom hem.
Nu sitter jag här och chattar lite med Matilda och har läst lite Historia ska fortsätta med det nu så vi hörs i mrn!
fortfarande mammas dator så inga bilder idag heller haha ;)
// Mathilda

Slutat för idag

Publicerad 2012-03-22 14:39:49 i MatildaNakev,

Nu har vi slutat skolan. Egentligen slutar vi fem över fyra på torsdagar men just nu håller vi på med nationellaprov i engelska och är indelade i grupper och ingen av oss är med i gruppen som är idag. Mathilda ska åka hem för att sedan träna småbarnen i pingis, jag ska iväg på en sak innan jag ska hem. Skriver mer när jag kommit hem senare!

// Matilda

Onsdags kväll

Publicerad 2012-03-21 19:47:33 i MathildaOhlsson,

Hej,
Var ett tag sen jag bloggade men är som sagt hos mamma den här veckan och förra och då delar vi på ett internet mobilt bredband. Men nu sitter jag hemma hos mamma själv och har precis letat fram lite bilder till vårat grupparbete.
Kom hem från Matilda vid tip över fem och då åt jag lite mat och pratade lite med mamma och morfar som var här när jag kom hem. Vid kvart i sex så tog jag och mötte upp Alexandra och vi cyklade till träningen sista onsdagen idag, och sen så ska vi ha på torsdagar istället så vi får lite fler barn. Kom hen sen strax efter sju eller något sånt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen läsa lite i min engelska bok.
ska bli mycket bättre på att lägga in bilder men sitter vid mammas data så har inga bilder ;)
// Mathilda

21/3

Publicerad 2012-03-21 15:13:55 i MatildaNakev,

Idag var vi ju som sagt lediga. Eller ledig och lediga vi hade en hel del att göra till vårat grupparbete.
Vi vaknade vid halv elva, eller ja jag vaknade då mathilda hade varit vaken ett tag typ. Då gick jag upp och tvättade håret sen gick vi ner och grädda baugetter till frukost.

Efter frukosten satte vi igång med vårat grupparbete som vi i stort sätt blev klar med nu. Vi ska bara fixa några saker imorgon i skolan, vi har ju egentligen sovmorgon imorgon men vi ska in till skolan och göra det sista då.
Nu ska vi bara planera hur vi ska göra powerpointen innan vi åker härifrån. Mathilda ska hem och jag ska hem till mormor och morfar.

Vi hörs senare!

// Matilda

BB

Publicerad 2012-03-20 21:52:57 i MatildaNakev,

Då var desperata hemmafruar snart slut, tycker inte alls att det är lika bra längre. Det har spårat helt, allt är så overkligt. Nästan bra att det är sista säsongen, är besviken på hur serien är nu.

Nu efter bilr det Big Brother! Har aldrig följt det förut och har alltid tyckt att det var dåligt men nu har jag fastnat! Skulle kunna kolla på det hur länge som helst!

Nej nu ska jag stänga ner datan, vi är lediga imorgon för lärarna har klasskonferanser så det är skönt. Mathilda sover ju här i natt som vanligt efter som det är tisdag så imorgon ska vi jobba lite med ett grupparbete :)

// Matilda

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2012-03-20 20:14:33 i MatildaNakev,

Som ni ser så har vi ändrat designen på bloggen rejält idag. Vi lessna på hur ful den var tidigare så efter middagen så satt vi och prata om hur ful bloggen var och tog tag i det och började planera hur en ny skulle se ut. Vi har suttit och hållt på med denna sen typ halv sex. Det tar tid att göra header och alla koder ska in på rätt ställe. Men vi tog en färdig design och gjorde om headern till våran egna :)

Vi är nöjda, eller vissa saker skulle kunna bli bättre men det får vi ta senare!
Just nu tittar vi på top model sverige, så ska återgå till det :)

Kommer blogga mer senare!

// Matilda

20/3

Publicerad 2012-03-20 09:35:59 i MatildaNakev,

Sitter nu på sam lektionen som slutar om typ 20 min och efter det är det matte prov. Det är prov på geometri som jag verkligen suger på så det kommr nog inte gå så jättebra...

I går var det match klockan sju. Det var den första kvartsfinalen mot linköping. Storvreta vann med 9-5 men dem låg risigt till typ hela matchen, det var på slutet som dem sprang iväg lite :)
Vi slutade halv tre igår och då satt jag och mathilda kvar i skolan och plugga till 20 i fem(okej vi pluggade inte hela tiden) innan vi åkte ner till donken och åt lite mat. Jag åt bara en stor pommes då jag var sugen på det.
Sen kolla vi lite i butiker innan vi åkte till fyrishov :)

Nu är rasten på samen slut, vi hörs senare!

// Matilda

18/3

Publicerad 2012-03-18 20:59:50 i MatildaNakev,

Heej!

Jag hade det jättemysigt igår. Vart jättegod mat och hade jättetrevligt sällskap! Blev att jag sov över hos Elin och idag åkte jag hem runt tolv tiden. Har inte gjort någonting här hemma har bara tagit det lungt och så.

Har precis tagit ett långt bad och haft hårinpackning och gjort body scrub ;) Har börjat tänka mer på att ta hand om min hud bättre, och har även börjat göra rent ansiktet med en massa produkter både morgon och kväll. Har alltid varit så dålig på det och även varit dålig på att ta bort smink varje kväll förut men nu har jag börjat att göra det ordentligt och varje kväll. Så duktig om jag får säga det själv och det är ju roligt när man ser resultat och ser att huden blir mycket bättre :)

Nej nu är klockan nio o jag ska kolla på Big brother delfinalen, vet inte vad som hänt men jag har fastnat för det pogramet nu... haha :)

hörs imorgon!

// Matilda

17/3

Publicerad 2012-03-17 14:49:11 i MatildaNakev,

Hej, hade en mysig kväll med mathilda igår. Vi kollade på one tree hill och åt gurkstavar/morotsstavar dopade i dipp :)
Åkte hem vid halv tolv idag och då gjorde jag ett litet stopp hemma i storvreta innan jag åkte vidare in till stan hem till mormor och morfar. Kom hit för att kolla på innebandy match på tv:en men sen nör jag väl är här så får jag veta att dem visar warbergs match istället för storvretas -.- irriterande.
Aja jag följer direktrapporten på datan istället :) och just nu står det 2-0 till vreta :D

Egentligen spelar det ingen roll ifall de vinner eller förlorar. Storvreta är redan klara serievinnare och idag är sista matcherna innan slutspel. Så idag efter alla matcher (runt halv fem) så ska vreta välja vilka dem vill möta i kvartsfinal, storvreta får ju välja först just för att de är serievinnarna :D

Ikväll vid sex tiden ska jag på tjejmiddag hos en tjejkompis. Kommer bli jättemysig och trevligt :)
Vi blir väl fem tjejer som ska dit :)

Vi hörs senare innan jag åker :)

// Matilda

Myys

Publicerad 2012-03-16 17:58:29 i MatildaNakev,

Har precis ätit middag, det blev spagetti med köttfärssås. Ska snart packa ihop väskan för om en timme tar jag tåget till mathilda. Vi ska bara ha myskväll och kolla på one tree Hill o det kommer nog bli en hel del prat o skratt oxå som alltid haha. Ni ska veta hur galet kul jag har med den tjejen! Haha vi pratar typ heela tiden och spekulerar kring allt, haha ni ska höra när våra spekulationer drar iväg o blir helt orimmliga! Vi har exakt likadan humor, vår egen humor som inte så många förstår sig på, haha kanske bra det då det kanske skulle bli lite för mycket då. Det jag ville säga egentligen var det att det kommer bli en super mysig bästis kväll, o jag ser i fram emot det :) Vi slutade tre idag o jag var nere på stan till halv fem innan jag åkte hem, hemma har jag som sagt bara ätit o nu ska jag packa väskan :) Hörs senare ikväll //Matilda

OTH

Publicerad 2012-03-14 19:18:57 i MatildaNakev,

Nu är jag hemma. Har varit det sen halv sju ungefär, det var jätteroligt att träffa Lisa igen iaf, så längesen Haag träffade den skruttan!! Alla borde ha en vän som Lisa, hon är så söt, sprallig och rolig!haha! När jag kom hem åt jag lite middag och sen har jag bara kollat Facebook och nu ska jag mysa ner mig insoffan och kolla på one tree Hill :) // matilda

14/3

Publicerad 2012-03-14 11:03:43 i MatildaNakev,

Heej! Nu sitter vi på spanska lektionen och jobbar. Men jag och mathilda bestämde oss för att ta en liten paus just nu. Idag är hon tillbaks i skolan så det är ju bra! Vi har även namnsdag båda två idag då det är Matilda :) så grattis till oss! Efter skolan som slutar tre ska jag träffa lisa en stund så kommer nog inte vara hemma förens ganska sent, men vi hör då! //Matilda

Det är jag värd

Publicerad 2012-03-13 15:29:11 i MatildaNakev,

Bella var snäll att göra mig sällskap en stund efter skolan innan jag skulle träffa mamma på stan. Vi tog bussen hem tillsammans och vi kom väl hem för ungefär en halvtimme sen. Nu sitter jagoch dricker te och kollar på ett avsnitt av one tree Hill. Började även på säsong sju nu så det är inte mycket vi har kvar att se... Nej nu ska jag ta det lugnt en stund o kolla på två avsnitt innan jag tar tag i att sortera papper... // matilda

Tillbaks! :D

Publicerad 2012-03-13 12:58:42 i MatildaNakev,

Hej! Jag vet att det var JÄTTELÄNGE sen jag bloggade. Men det har varit mycket, vilket det fortfarande är men saknar bloggandet faktiskt. Så efter mycket tänkande på om jag ska blogga eller inte har jag kommit fram till att jag kommer fortsätta blogga. Men som jag skrev är det väldigt mycket just nu så jag kommer bara blogga då jag orkar och vill så ibland kan det bli några dagars uppehåll. Men det får ni stå ut med.

Tänker inte skriva något om tiden då jag inte bloggat, tycker det är för privat och inte behövs läggas upp här. Bra då glömmer vi det.

Just nu sitter jag i skolan och har spanska. Vi håller på med grupparbete. Jag jobbar med mathilda men inte just nu då hon tyvärr är hemma och har migrän :( Krya på dig bästavän!!!♥

Vi slutar 13.35 alltså efter den här lektionen så det är bara unefär 35 min kvar på skoldagen för idag, skönt!
Sen ska jag bara åka hem och inte göra så mycket. Ska nog läsa lite i boken jag läser i på svenskan. Vi ska nämligen göra en bokanalys och författarporträtt, me det ska inte vara inne förens om några veckor men det känns skönt att börja redan nu.
Sen har jag även samlat ihop en massa papper från skåpet som bara låg där huller om buller. Så tänkte att jag skulle sortera upp allt hemma sen så ämnene hamnar försig och inte blandas. Det jag inte behöver i skolan längre ska jag även sätta in i pärmar. Känner att det är dax att få ordning och reda på alla skolpapper och uppgifter!

Nej vi hörs senare ikväll!

// Matilda

12/3

Publicerad 2012-03-12 17:49:25 i MathildaOhlsson,

Hej!

Sitter hemma hos Matilda nu och vi ska snart gå mot bussen in till Fyrishov och kolla på innebandy Storvreta- Mullsjö :) Skolan idag var helt okej inte så jobbig, gjorde inte så mycket på matten eller gjorde inget alls haha. Idrotten så hade vi redskapsgymnastik och det är inte mina starka sida ;) Och på psykoligin hade vi sketcher så det var inte heller så anstängande. Slutade tjugo över två och då tog jag och Matilda bussen hem till henne. Vi har ätit lite mat och nu ska vi skynda oss till bussen.


// Mathilda

slappdag

Publicerad 2012-03-11 18:12:21 i MathildaOhlsson,

Hej!


Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid nio och sen vid halv ett gick jag till farmor och farfar och åt lunch där. När jag kom hem så tränade jag lite här hemma och så jag tvättat lite kläder och så. Har precis kommit ut ur duschen och ska snart äta middag och packa kläder och saker jag ska ha med till mammam. Sen när jag kommer dit så ska jag försöka få mamma att klippa mitt hår det behövs kan jag säga ;) Ska även fixa min naglar. Bloggningen kan bli lite dålig när jag är hos mamma eftersom vi inte har trådlöst internet utan vi måste dela på ett ;)


// Mathilda

Tillbaka

Publicerad 2012-03-10 17:26:57 i MathildaOhlsson,

Hej!


Det  var väldigt länge sen jag skrev här men har inte haft tid/ork. Det har varit väldigt mycket i skolan också så har inte haft så mycket att blogga om men ska ta tat i det igen ;) I dag så har jag varit hemma och avnjutit det fina och varma vår vädret på terrasen :) Nu sitter jag med våra två katter i soffan och ska alldeles strax gå och sminka mig lite och byta om, för ska till Matilda med halv sju tåget och kolla på mello(melodifestivalen) med Matilda :) Nu ska jag sätta lite fart farfar hämtar mig om 40 min typ :)


// Mathilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela