Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Glada röster hörs från rummet bredvid

Publicerad 2012-08-31 23:36:29 i MatildaNakev,

Sitter nu här vid datan. Sofforna i vardagsrummet är fulla av glada människor. Våra kusiner med familj är ju här. Vi åt god middag och satt och prata länge. Nu kollar dem på film. Jag gör inte speciellt mycket. Är jättetrött så försöker hålla mig vaken genom att kolla runt på datan. Tror faktiskt att jag lägger mig snart. Huvudvärken börjar komma tillbaks så skulle vara skönt att sova.

Nej men vi får höras imorgon. Har som sagt inga planer än så får se vad som händer.

God natt och sov så gott!!
//Matilda Nakev

Stjärnan som lyste så klart, suddas sakta ut

Publicerad 2012-08-31 23:22:51 i MatildaNakev,

Jag har så mycket känslor inom mig. Känner både en enorm lättnad och glädje men samtidigt en oro, en rädsla. Något som gnager mig inifrån.
Jag borde bara känna mig glad egentligen men jag kan inte. Jag trodde att bara jag nådde hit så skulle allt vara bra. Jag skulle vara nöjd och allt skulle vara som vanligt igen 
Gud så fel jag hade. Jag vill inte mer. Jag vill verklige inte. Folk förstår inte.
Dem förstår inte att jag inte bara känner mig glad och lättnad. Men det går inte. På något sätt så vill jag nog inte göra det.
Fråga inte varför. För det vet inte ens jag. Det vet ingen. Det är bara så det är.
Vet inte ens om man skulle kunna ändra på det.
Jag är helt enkelt rädd. Rädd för att tappa greppet.
 

Helg!

Publicerad 2012-08-31 17:14:51 i MatildaNakev,

Hejsan alla fina! Hur mår ni? Själv mår jag bra idag, fick goda nyheter imorse så det kändes lite extra bra. Och sen så är det ju helg nu, vilket ska bli skönt.
 
Skolan gick bra som vanligt. Vi hade bara två lektioner idag, eller nej tre lektioner men två ämnen om man ska vara korrekt. För Rätten och samhället som är första ämnet är indelat i två lektioner så först är det liksom rätten och samhället, lunch, rätten och samhället och tillsist entreprenörskap. Bara roliga ämnen på fredagar helt enkelt.
 
Nu sitter jag hemma i köket vilket jag har gjort den senaste timmen. Så fort jag kom hem hoppa jag i min rosa mjukisdress och sen satt jag mig här. Läser bloggar, lyssnar på musik och bara chillar helt enkelt. Så skönt!
Ikväll kommer mina kusiner med familj hit på middag, tanken va att vi skulle ha en liten "grillfest" men som alltid så regnar det idag. Så vi tog nyss beslutet om att tillaga maten inne istället. Låter smart tycker jag. Känner dock att jag börjar få huvudvärk så funderar på att gå och lägga mig en liten stund för att vila lite.
 
Annars så har jag inte så mycket planer för helgen. Blir att vara hemma mest tror jag och bara ta det lugnt. Hoppas även på att förkylningne försvinner så jag slipper dras med den skiten ännu längre. Lite skolarbeta ska jag bocka av tänkte jag.
 
Nej nu blir det soffan för min del en stund så huvudet får vila lite. Slänger upp en bild på mig med!
 
Idag har vi varit duktiga på att lägga upp bilder, inte dem finaste haha menmen och alla är tagna med webbcameran så inte heller bästa kvalitén. Men bättre än inget ;)
//Matilda Nakev
 

Skolan

Publicerad 2012-08-31 12:26:53 i MathildaOhlsson,

Hej!
Just nu sitter vi och väntar på att andra halvan av rätten och samhäll lektion ska börja. Sen så blir det entreprenörskap som är sista lektionen för denna vecka!
 
 
// Mathilda

Flätning

Publicerad 2012-08-31 10:31:00 i MatildaNakev,

Sitter nu i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Mathilda är även snäll och sitter och gör en fiskbensfläta på mig. Hon har lärt sig göra sånna och jag tycker dem är så fina så då gör hon det på mig. Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag.

//Matilda Nakev

29/8

Publicerad 2012-08-29 21:38:49 i MathildaOhlsson,


Hej!
 
Skolan Idag gick fort då vi bara hade tre lektioner, Matte, Sam och idrott. På idrotten så var det paddling på schemat. Jag paddlade med Malin och Fannie och det gick faktiskt riktigt bra för oss :)
Slutade 13.20 men skulle träffa en lärare som jag skulle prata med, trodde det skulle gå ganska snabbt men inte.. 50 min senare var jag klar och då satt Fannie fortfarande kvar och väntade snäll som hon är!
 
Kom hem ganska sent för stannade till både hos morfar och farmor o farfar på hem vägen :)
Har inte gjort så mkt från jag kom hem, lagat lite mat och kollat lite på tvn bara. Skulle göra lkite läxor och så men tiden ran i väg och nu är det kväll och lägg dags, blir att göra allt i mrn istället.. haha
 
Men nu ska jag lägga ifrån mig datan och sova.
 

Bild på Fannie från förra veckan!
 
Godnatt// Mathilda

Första Hissen och dissen

Publicerad 2012-08-29 21:30:09 i Hiss och diss, MatildaNakev,

HISS:
 
Vänner som visar att de bryr sig- Finns det egentligen något bättre än att ha vänner som visar att de bryr sig och vänner som ställer upp och stöttar dig. Tror inte det. Jag är lyckligtlottad och har dem absolut bästa vännerna. Dem alla visar att dem bryr sig om mig. Sen är det såklart inte bara ens vänner som ska visa att dem bryr sig om dig utan man måste ju såklar visa det tillbak till dem, få dem att veta att man bryr sig om dem lika mycket och alltid stötta dem.
 
 
DISS:
 
Stress- Usch finns det något så jobbigt och irriterande som när man är stressad? Jag är en person som blir stressad VÄLDIGT lätt. Jag kan bli strssad över saker som inte ska inträffa förens flera veckor framåt. Jag vet att det inte är bra och jag vet att jag måste öva på att inte bli stressad lika lätt. Jag får även huvudvärk när jag blir stressad för jag spänner mig i kroppen och det kan orsaka huvudvärk. Nej jag tror ingen människa gillar att känna sig stressad och tyvärr gör man ju ofta det i skolan. eller iaf jag då jag vill ha alltid prfekt och i tid. Får lära mig att hantera stressen bättre och att inte stressa upp mig över småsaker.
 
// Matilda Nakev

Ung och bortskämd

Publicerad 2012-08-29 15:44:18 i MatildaNakev,

Hejsan!

Nu sitter jag i köket och äter mellanmål samtidigt som jag alldeles strax ska starta Ung och Bortskämd. Kommer ni ihåg den "serien? Den gick ju för några år sen också? Handlar iaf om bortskämda ungdommar vars föräldrar gjort precis allt för dem och nu ska dem bo själva i ett hus med varandra och göra precis allting själva. Sist pogramet gick var det väldigt underhållande får hoppas att denna säsong är lika undehållande. Premiären var ju igår men jag kollade inte så det är alltså det jag ska göra nu!

//Matilda Nakev

Onsdag

Publicerad 2012-08-29 11:26:06 i MatildaNakev,

Hej!
 
Idag är det onsdag och jag är ledig. Kommer vara det några onsdagar på än så länge obestämd tid så vi får se hur länge det blir. Jag vaknade kvart i nio och låg då länge och drog mig i sängen, så skönt! Sen jag gick upp har jag bara ätit frukost och bara suttit och klickat runt på datan.
 
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. är ju förkyld så tror det kan beövas med lite vila. Hoppas på att jag snart blir frisk igen. Ska även få lite skolarbee gjort så som matte och samhällskunskap. Nej nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite, känner att jag börjar få huvudvärk också... sen blir det lunch!
 
Vi hörs senare, hade tänkt inviga kategorin med hiss och diss idag.
 
// Matilda Nakev

28/8

Publicerad 2012-08-28 21:11:50 i MathildaOhlsson,

Godkväll alla fina!
 
 
HAde ju som sagt bara en riktig lektion idag,Historia. På historien håller vi på med ett grupparbete men det går inte så bra för min grupp vi satt bara o prata om annat än det vi skulle göra. Slutade 16.15 och tog då 16.49 tåget hem med Lovisa. Kom hem vid halv sex kanske eller så. Har inte gjort så mkt från jag kom hem, har kollat lite på videos på youtube hur man gör olika frisyrer och så.
Har kollat på ung o bortskämd och drukit lite te.
Nu sitter jag och kollar på Svenska hollywoodfurar. Ska gå och lägga mig direkt efter så jag orkar upp i mrn.
I mrn blir det en kort och skön dag.
 
 
 

Älskar den här muggen, fick den när jag konfimerade mig av min kusin och hennes man :) Tyvärr har den gått sönder eller vad man ska säga men det kan nog gå och fixa!
 
Godnatt// Mathilda

I skolan

Publicerad 2012-08-28 13:56:21 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
SItter i skolan just nu och har Svenska. Svenskan är våran första lektion idag, då Spanskan blev inställd och Engelskan lånade vi böcker. Så har varit skolan från halv tio men har bara haft lektikon från ett ungefär.. Men ganska skönt ändå!
 
Efter den här lektionen är det bara Historia kvar som slutar 16.15 så det blir en lång dag.
Bloggar mer när jag kommer hem!
 
Fina !
 
// Mathilda

27/8

Publicerad 2012-08-27 21:16:27 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Siiter ny duschad i sängen  med ny målade naglar och känner mig fin igen när naglarna är fina. Ska snart hoppa i säng men ska gå o göra min familj lite sällskap.
Idag har det inte hänt speciellt mkt efter skolan. Det började med att tåget var en halv timme tjugo min sent. Tog tåget hem till mamma o fikade lite där innan jag fortsatte min resa hem till pappa. När jag kom hem så stannade jag lite hos farmor och farfar först för att prata lite med dem. Fortsatte sedan hem och tog en alvedon och slog på ett oth avsnitt. Har tagit det lungt mest hela kvällen. Skulle väl ha behövt göra lite historia men pallade inte för orkar inte sitta o leta fakta haha :P så får sätta fart på lektionen i mrn istället.
 
I mrn är det sov morgon så kan sova en och halv timme längre skönt! Men slutar kvart över fyra så det är ju inte så himla roligt..
Nej nu ska jag fortsätta att göra inget innan jag lägger mig!
 
 
// Mathilda

Jahapp

Publicerad 2012-08-27 20:21:04 i MatildaNakev,

Och då var den här. Det jag gått och fruktat och bara väntat på. Hej och välkommen kära förkylning, jag tar emot dig med öppna armar och är glad att träffa dig igen. NOOOT!!! Usch helskotta då var man förkyld då. Roligt? Nej inte nånstans. Men hade mina aningar att jag skulle råka ut för förkylning då tjejkompisarna är det... Aja hoppas de blir en snabb en.
 
Sitter iaf och snorar som en tog och halsen värker mer och mer ju för varje timme som tickar förbi.
Känns som jag kom hem från skolan nyss men insåg precis när jag kolla på klockan att de va liksom fyra och en halv timme sen. Vart har tiden tagit vägen? Aja.
Skolan var bra. Idag hade vi första lektionen i både entreprenörskap och Rätten och samhället. Båda lärarna verkar bra och det ska nog bli roligt att läsa båda ämnena. Entreprenörskap läser dock inte hela klassen dp jag valde det som mitt individuella val. Dem som läser de från min klass är jag, Mathilda, Fannie och Jennifer.
 
Hemma har jag kollar runt lite på datan, jobbat lite matte och lite samhällskunskap så jag känner mig nöjd med det. Speciellt med tanke på att jag bara sitter och nyser och snyter mig varannan minut så har jag faktiskt fått en hel del gjort. Bra Mathilda nu ska du bara fortsätta såhär ända fram tills i juni då sommarlovet kommer igen....
Nej nu ska jag gå upp och ta bort sminket och sen krypa ner i sängen framför tv:en och tillbringa restan av tiden där. Hushållspappret och förkylningen står för sällskapet ikväll.
 
Imorgon är det iaf litesovmorgon så kan sova ut och hoppas på att det blir lite bättre tills imorgon. Men med tanke på att Mathilda varit förkyld i två veckor nu så känns de som att jag också får dras med förkylningen i minst en vecka. Åhh har jag sagt hur mycket jag hatar att vara förkyld? Men då vet ni de nu iaf om ni inte förstod det i början på mitt inlägg ;)
 
Nej, sängen o tv:en var det nu ju!
 
Tänkte att jag kunde bjuda på en bild på Mathilda och mig då ingen av oss var förkylda!
 
//Matilda Nakev

26/8

Publicerad 2012-08-26 11:29:03 i MathildaOhlsson,

Godmorogn!
 
IGår efter innebandy som slutade med vinst för Storvreta, så åkte jag ner på stan med pappa o matilda för att köpa en mascara till mig och sedan äte lite med pappa. Kom hem vid sex tiden ungefär och grillade då med mamma och co.
Sen så hände det inte speciellt mkt satt o pratade lite med mamma, mikke, morfar och maggan.
Senare blev det lite oth avsnitt haha. Somande runt ett tror jag att det var.
 
Vakande för ungefär en halv timme sen och sitter nu färdig fixad i soffan o väntar på att de andra ska bli klara så vi kan gå till morfar och träffa min kusin med barn som har kommit dit.
Senare idag vet jag inte vad som händer vet iallafall att jag ska hem till pappa senare idag, mkt mer vet jag inte så det är bara att vänta och se.
 
 
 
// Mathilda

25/8

Publicerad 2012-08-25 13:09:13 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Igår så gjorde ja inte så mkt tog det mest lungt. Mot kvällen så kom morfar o min moster hit, så vi åkte o köpte pizza till alla så hade vi lite fredagsmys här.
Somnade runt halv ett tiden i går och vaknade vid nio idag.
 
Har ätit lite frukost o kollat på några gamla oth avsnitt älskart! Har även hunnit duschat o fixat mig nu ska jag bara klä på mig och sedan gå till bussen som går tjugo över ett in till stan. I stan så blir det som sagt innebandy och sedan ska jag köpa en mascara.
Ikväll så ska vi grilla med morfar och min moster sen så händer det inte så mkt mer tror jag!
 
hinner inte ladda upp bild för nu måste jag springa till bussen typ !
 
 
// Mathilda

Innebandy

Publicerad 2012-08-25 12:19:52 i MatildaNakev,

Hejsan!!
 
Sitter i köket och har precis ätit. Blev köttfärsås med spagetti. Sminket och på och ska snart klä på mig och även borsta tänderna. Klockan 13.07 ska jag ta bussen in mot stan. Ska av vid fyrishov och möta upp Mathilda där för att se Storvretas träningsmatch mot Mora. Åhh de va så längesen man såg innebandy nu, finalen var ju 21 april o sen dess har jag inte sett någon innebandy. Ska bli roligt att se dem spela idag även om det bara är träningsmatch :)
 
Efter det ska jag med Mathilda ner på stan, hon skulle köpa en mascara sen ska jag möta upp Pappa som kommer hem från Norg idag och min lillebror för att äta middag nånstans. Får se vart vi hamnar. Sen ska jag hem till pappa och vara där i några dagar. Vet dock inte hur länge då jag inte vet hur länge han kommer vara kvar men de får jag säkert reda på ikväll. Nej nu var det tandborstning och sen byta om som stod på schemat. Har inte ens bestämt mig vad jag ska ha på mig än haha.
 
Skriver mer ikväll!
 
// Matilda Nakev

Fix!

Publicerad 2012-08-25 11:04:36 i MatildaNakev,

Nu ska jag sminka o fixa mig, sen äta lunch. Skriver om ett tag när jag är klar vad jag ska hitta på idag!

// Matilda Nakev

24/8

Publicerad 2012-08-24 13:22:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Igår orkade jag inte blogga för mådde skit när jag kom hem från skolan, var trött och huvudvärk o feber typ så det var inte roligt alls.
Så när jag kom hem så pratade jag lite med mamma o min moster som kom hit igår på besök. Sen så gick jag o la mig o sov en timme innan det var dags att gå upp för att åka i väg på möte med pingisen.
Kom hem vid halv nio kanske eller något sånt och då åt jag lite pannkakor till middag och sedan kolla jag lite på tv.
Skulle gå o lägga mig i tid tänkte jag eftersom jag fortfarande hade ont i huvudet och mådde inte speciellt bra. Men det blev så att jag kolla på tvn till elva och tänkte då att jag skulle gå o lägga mig när det var paus men jag somnade i soffan.. så vaknade vid halv tre i natt på soffan med kläderna o sminket o allt på så det var bara att palla sig upp o ta bort sminket o allt :P Men somnade om på direkten nästan så det var skönt.
Idag vaknade jag vid åtta typ så då flyttade jag mig till soffan med täcket o kudde o somnade om en timme.
Her sedan dess kollat lite på tv o sedan städat trapphusen.
 
Nu sitter jag o kolla på MTV och ska snart börja med lite skolarbete jag har att göra.
 
Idag är vi lediga eftersom det är ettornas dag på skolan så då får tvåorna och treorna vara lediga, skönt!
 
Det var det jag hade att säga, hörs senare!
 
// Mathilda
 

Jävla Skit

Publicerad 2012-08-24 12:26:37 i MatildaNakev,

Idag känns allt jobbigt. Idag är allt jobbigt. Kanske bloggar mer ikväll om de känns bättre. FAN OCKSÅ!!!!

// Matilda Nakev

Tjogoandra Augusti

Publicerad 2012-08-22 18:52:16 i MatildaNakev,

Hejsan på er alla!
 
Just nu sitter jag i sängen och här har jag suttit länge haha. Sen jag kom hem typ. Kollar runt en massa på internet, lästbloggar, chattat och ja lite sånt. Kollade även på vissapogram.
 
Dagen har varit bra. Skola idag igen. Jag tänkte att jag skulle ta upp en sak. Kommer inte gå in detaljerat på det men känner att jag måste skriva lite för ni kommer märka att jag kommer komma hem tidigt vissa dagar och att mina skoldagar inte kommer se ut som Mathildas fastän att vi går i samma klass. Jag kommer inte gå heltid nu i början pga vissa anledningar. Jag kommer alltså inte gå på vissa lektioner och kommer därför ha ett lite annorlunda schema från Mathilda. Bra då vet ni och vi måste inte haka upp oss på det.
 
Jag slutade idag vid tio över elva. Var bara med på två lektioner fram till lunch sen åkte jag hem. Har inte hänt mycket. Det ändå jag gjort är det jag skrev i början på inlägget. Alltså inget speciellt roligt, men ack så skönt!
 
Tänkte att jag skulle tagit en bild nu och visa hur jag såg ut idag men mitt öga fick nåmproblem så helt plötsligt började de rinna en massa tårar ur det o det sved som bara den? måste fått nå skräp i så  mina ögonfransar klumpa ihop sig och det har runnit ner på kinden så då försvann den lusten att ta bilder och visa haha! Men nån annan dag kommer det väl istället :)
 
Nu ska jag skriva ner en lista på en sak till Lovisa så jag kan ge den till henne imorgon sen vet jag inte vad jag ska göra.
 
Hörs iaf!
 
// Matilda Nakev

22/8

Publicerad 2012-08-22 16:01:04 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Orkade inte blogg igår och hann inte heller, men idag kör jag på igen!
 
Dagen i dag började som vanligt 8.30. Först hade vi matte där vi började med ekvationer och uttryck, och om man inte  blev klar med de sider som man skulle göra så skulle man ta hem o göra klart det till i mrn, och såklart var det så många tal på varje sida så hann inte göra klart.. SÅ måste göra det nu irriterande haha, fast så är det bara att bita i hop o göra det. Sen så hade vi samhällskunskap där vi planerade hela läshåret så det gick bra.
Sen så vare det lunchom man kan kalla det lunch när man får sallad med bara pasta o inget kött aktigt.
Sen så var det idrott där vi spelade ett frizbee spel eller vad man ska säga och sedan så körde vi brännboll mot en annan klass.
Efter idrotten som slutade 13.20 så stannade jag,Fannie och Lovisa kvar i ca 40 min och gymade i skloan, gick hyfsat bra haha :P
Tog sedan 14.49 tåget hem och har inte gjort någor speciellt sen jag kom hem.
Nu ska jag göra matten och sedan duscha och fixa lite små grejer.
 
 
// Mathilda

Första riktiga skoldagen

Publicerad 2012-08-21 20:36:25 i MatildaNakev,

Hejsan!!
 
Idag var det skola som vanligt då, fast som vanligt är det ju inte riktigt än då det faktiskt var första riktiga dagen idag och vi varit lediga länge. Iaf vi hade lite sovmorgon idag med, vi började kvart i tio då det var spanska gjorde inte speciellt mycket utan pratade mest där. Sen hade vi engleska där vi inte heller gjorde så mycket. På svenskan efter lunchen gjorde vi inte heller så mycket, gjore typ något ord test är eller vad man ska kalla det. Men efter det hämtade vi alla skol böcker och sen var det dags för historia. Där planerade vi mest och fick vara med o bestämma vilka teman vi ska läsa i år, klassen valde: Folkmord, Brott och straff genom tiderna (passae vår klass eftersom vi läser inriktningen juridik och kriminalteknik) och sista temar var Kärlek, sex och känsroller genom tidierna. Sen kommer vi givetvis läsa andra saker också. Nu till att börja med ska vi läsa om Andra Världskriget.
 
Vår käre historialärare Måns vet inte att man borde starta terminen snällt, utan han drar igång ett grupparbete redan första lektionen och inte nog med det så har vi bara fyra lektioner på oss och sen ska det redovisas. Grupparbetena ska handla om Andra världskriget och alla grupper fick ett årtal att jobba med. Såklart ska jag hamna i den första gruppen och få årtalet 1939 som också var det svåraste årtalet då det inte händer så mycket just då enlig Måns. Aja jag och min grupp kommer nog klara det. Hoppas jag iaf.
 
Igår efter skolan orkade jag inte blogga. Men Mathilda skrev ju lite om dagen så lite uppdaterade på vad som hände blev ni ju iaf. Idag är jag tröttare än tröttast, efter detta inlägg ska jag ta bort smink, borsta tänderna och sen är det natti natti för min del. Helt slut i både kropp o huvud efter bara en dag. Men det har ina anledningar också...
 
Nej ska avrunda här nu. Vi får höras mer imorgon!
 
// Matilda Nakev

Nytt i garderoben

Publicerad 2012-08-20 21:39:45 i MathildaOhlsson,

Idag så fick jag hem tre tröjor som jag bestälde från hm förra veckan. Egentligen skulle två av tröjorna kommit senare en i november och en i slutet i augusti, men allt kom idag så det var ju bra!
Bestälde även ett "hårband" som man har istället för mössa eller vad man ska säga haha.
 
 
En vanliga enkel kofta, alltid bra att ha!
 
 
Bilderna är inte dem bästa menmen.
 
Nu ska jag göra mig klar för sängen och sen sova. Morondagen börjar med sovmrogon till 9.45 och sedan slutar vi 16.15 tror jag att det var.
 
Godnatt// Mathilda

20/8

Publicerad 2012-08-20 16:03:55 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag var det första dagen i skolan, en väldigt kort o skön dag. Började ett och slutade 40 min efter!
Dagen började med fika på Waynes med Lovisa, vi pratade och tog det lungt innan vi gickt till skolan.
I skolan så var det upprop och lite info och sen så var det slut. Vi stannade kvar i skolan ett tag för vi pratade med lite lärare och så.
Sen så tog Jag och några av tjejerna bussen ner på stan och några cyklade. Jag köpte en kalender och lite annat smått o gott till skolan.
Åkte sedan hem med 15.19 tåget med Matilda och Lovisa.
 
Sitter nu ute på balkongen och lyssnar lite på musik och njuter av solen!
 
Ska ta och fylla i min kalender nu och ta något att äta!
 
 
 
 
Hörs senare! //Mathilda
 
 

Första dagen

Publicerad 2012-08-20 10:59:07 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Idag stod klockan på rigning klockan åtta. Gick då upp och gjorde lite frukost och satte mig framför tv:en. Vid kvart över tio började jag platta håret och sen strök jag tröjan jag ska ha idag. Nu sitter jag här och tänkte uppdatera lite innan jag värmer på rester från igår till lunch. Efter lunchen måste jag sminka mig och klä på mig. 
Känns skönt att ha något att fixa sig till igen. Kanske börjar känna mig som människa igen och inte ett pyjamasmonster som jag varit de flesta dagar den senaste tiden haha!
 
Få struktur på vardagen ska också bli skönt. Att liksom gå upp i tid och lägga sig i tid så man inte sitter uppe varje natt och sover bort dagarna. Kommer också att bli väldigt roligt att träffa kompisarna igen varje dag! Har dem met underbra tjejerna i min klass! Dock så kommer ju inte skolarbetet att vara lika roligt. Nu kommer all stress och press på sig själv komma igen. Men det är bara två år kvar. Två år som vi får stå ut med tjatiga läraren och skolarbete i massor. Det blir nog bra tillslut. Och när man står där och tar studenten kommer man nog känna att det var värt all stress, press och även en hel del tårar som kan upkomma. 
 
Nej nu var det lunch som stod på schemat ja! Vid tolv ska jag möta upp Malin här utanför och göra sällskap till bussen till skolan!!
 
Hörs hemma igen!
 
// Matilda Nakev
 

FÖRE/EFTER

Publicerad 2012-08-19 21:33:07 i MatildaNakev,

FÖRE:
 
 
 
 
 
EFTER:
 
 
 
 
 

Bilderna är inte dem bästa då jag tog dem med mobilen men de får duga. Haha det blev ganska stor skillnad va? 
Lite pinsamt att lägga upp dem stökiga bilderna menmen. Och jag skulle vilja säga att jag egentligen alltid har det som efter bilderna visar men då skulle jag ljuga. Och det ska man ju inte göra. Men ska förska att i fortsättningen ha det ungefär så välstädat på rummet.
 
//Matilda Nakev

Slappdag

Publicerad 2012-08-19 21:22:53 i MatildaNakev,

Har precis målat naglarna. Blev en diskret vitglittrig färg. Innan jag målade naglarna så tog jag ett bad. Hade i hårinpavkning och så, så nu är håret lent som bara den och luktar väldigt gott! Åhh älskar nytvättat hår! 
 
Städningen innan gick frvånadsvärt snabbt! Trodde det skulle ta lång tid att få iodning rummet men efter cirka 20 min så var det fint och välstädat. Varför gjorde jag det inte tidigare? Så dumt, har liksom nästan bara varit hemma och ändå skjutit upp städningen tills idag? Sista dagen på lovet haha men som sagt de tog bara 20 min så det gör inget. 
 
Hur har jag annars spenderat sista lov dagen då? Jo jag låg i sängen och latade mig framför datan ganska länge. Till tre ingefär då jag åt mellis och efter det tog jag med mig en bok och satte mig ute på altanen o läste ungefär två timmar. Hann även med att sitta ute och prata i telefon med Ingela innan maten. Herregud det är över två månader sen jag såg henne! Helt sjukt! Saknar henne nu så att det gör ont i mig... Har aldrig varit borta från henne såhär länge förut. Men vi beslutade att ses nån dag, SNART! 
 
Sen efter middagen så busade jag lite med lillplutten på altanen innan grannflickan som typ är åtta kom o plingade på och frågade om inte jag kunde komma ut och hoppa hage. Snäll som jag är så gjorde jag det, så inte förens då åkte pyjamasen av och jag såg ut som folk igen haha. Var nog bra att TIlde kom o plinga på. Mamma och vincent följde även med ut och Tildes lillasyster Nova och deras mamma var också ute. Men hade alltså en väldigt lugn dag och det känndes att det behövdes innan skolstarten. Lite av en ta hand om mig själv dag blev det alltså, men även några nödvändiga saker blev gjorda. 
 
Nu ska jag ta mig mitt kvällsmål o sen ska jag lägga upp en inlägg med lite bilder från före och efter städningen ;) 
Haha ska alltså visa mitt stökiga rum jag hade... aja ni får ju se hur det ser ut städat också, för det är ju städat jag brukar ha... Eller? haha. 
 
// Matilda Nakev

Sista dagen

Publicerad 2012-08-19 13:43:34 i MatildaNakev,

Hej!

Har precis ätit lunch. Det blev kyckling o ris med sås. Helt okej!
Hr inte gjort mycket hittills idag. Vaknade vid tio, åt frukost o kollade sen på Pretty Little liars. De två sista avsnitten jag hade hemma...

Idag är det ju sista dagen på lovet, men än så länge har vi lov och jag tänker bara ta det lugnt idag. Kan behövas för snart startar tvåan med allt vad det innebär. Måste även packa upp mina resväskor idag o göra i ordning lite på rummet så det är i ordning nu när vardagen drar igång igen. Då kan de vs skönt att ha rent o snyggt. Ska även ta ett bad ikväll med hår inpackning o sånt, så man är fräsch o fin. Ska även lägga i ordning alla skolblock o pennskrin o sånt ikväll, så det är gjort.

Men först ska jag lata mig lite mer i min säng o kolla på något program på datan. Det är tillåtet idag då det är absolut sista dagen på detta sommarlov.

//Matilda Nakev

19/8

Publicerad 2012-08-19 10:15:55 i MathildaOhlsson,

Godmorogn!
 
Har varit vaken en timme ungefär. Vi har sjungit för Michael, eftersom han fyller år! :)
Har ätit lite frukost o kollat klart på ett oth avsnitt jag började kolla på igår. Nu ska jag vika lite tvätt och sedan fixa mig lite. Sen så blir det fika hela dagen haha!
 
Haha fin bild.. Men Grattis på 16-årsdagen Michael!!
 
// Mathilda
 
 
 

Ingefärs te

Publicerad 2012-08-18 22:08:15 i MathildaOhlsson,

HAr precis drukit upp mitt ingefära te så det kanske släpper i halsen, för vill gärna kunna prata i mrn när det kommer folk hit för att fira Michael.. :)
 
MEn ska gå o lägga mig om en stund senast elva ska jag ligga i sängen så jag kommer in i sömnrytmen igen efter sommaren.
Filmen var helt okej men förstod inte allt eftersom jag somnade en stund i början, Men det jag såg var helt okej o spännande. Ska kolla på den nya Hamilton filmen när den kommer ut på Bio :)
 
 
Godnatt // Mathilda

Hamilton

Publicerad 2012-08-18 20:39:08 i MathildaOhlsson,

 
Just nu sitter vi o kollar på Hamilton filmen i nationens intresse. KAn inte uttala mig om den är bra eller inte för somna efter tion minuter kanske så har ungefär missat en halv timme av filmen, men nu ska jag hålla mig vaken resten av filmen..! haha
 
Sen jag skrev så har vi ätit middag det blev pizza:) Har även gjort chokladbollar med Michael, om man sägger så här så såg man vilka som blev mina o vilka som blev hans, för han gjorde sina lite större än vad jag gjorde mina haha :)
 
Sen så har Jag inte gjort så mkt mer,, eller har försökt att prata men det går inte så värst bra, så har fått pratförbud haha. MEn det höll i fem tio min kanske men nu ska jag försöka att inte prata så mkt mer ikväll!
 
Nu väntar filmen så hörs senare!
 
 
 
 
// Mathilda

Hemma

Publicerad 2012-08-18 15:16:31 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Har nästan precis kommit hem från Matilda. Vi gick först lite snabbt på stan och sen tog jag 14.23 tåget hem.
 
När jag vakna i morse så hade jag typ ingen röst alls men då tänkte jag att det går väl över snart men nej.. Kan fortfarande typ inte prata och jag gillar att prata så har det ganska svårt haha. Jag få fram ljud men det är typ som viskningar haha.. Låter lite som att jag är i målbrottet fast lite värre.. :P
 
Nu ska jag hjälpa till att baka, för att Michael fyller år i mrn så tänkte att jag skulle hjälpa till lite :)
 
// Mathilda

18/8

Publicerad 2012-08-18 11:00:28 i MatildaNakev,

God Morgon!
 
Eller ja... jag har varit vaken i ungefär en och en halv timme. Men vi gick inte upp förens klockan tio. Då åt vi frukost och nu har båda suttit och kollat på internett på sina telefoner. Vi ska snart ta tag i all isk som blev till igår. 
Lite senare ska vi ner på stan. Jag behövr verkligen köpa nån mer tröja. Men innan vi åker ner ska vi hinna äta lunch och fixa i ordning oss. Så vi får se när det blir. 
 
Men nu ska vi ta tag i disken som sagt.
 
Hörs!
 
// Matilda Nakev 

Nytt här på bloggen

Publicerad 2012-08-17 23:04:27 i MatildaNakev,

Som ni ser så är det stora ändringar på bloggen. Ny header och helt ny design. Ett jättestort tack till Elise som suttit och fixat allt det till os idag!♥ Gå in o läs hennes blogg här! Tycker et blev jättefint! :D
 
Nu har tjejerna åkt hem, alla förutom Mathilda då som ska sova här. Vi ska nu lägga oss i varsin soffa och Kolla på Twilight Breaking dawn Part 1. Sen vill vi alla tjejer gå på Part 2 på bio när den kommer ut! Jag o mathilda fastnade helt för dem filmerna i Norge. Visst hade vi sett ettan och tvåan o delar av trean men ingen av oss har liksom varit fast för em filmerna förutom som många andra är men kan nu säga att vi oxå är det haah. 
 
Nej men vi hörs imorgon!!
 
// Matilda Nakev

Badet

Publicerad 2012-08-17 11:13:04 i MatildaNakev,

Hejsan!

Sitter o väntar på att mamma ska bada klart så det blir min tur. Vaknade vid halv tio o har sen dess bara ätit frukost o kollat på tv med mamma.

Sen vid tre ska jag möta upp Mathilda, Malin och Sara vid centralen för att sätta oss nånstans på stan och prata o umgås. Senare vid sex tiden ska vi+ Fannie, Lovisa och Bella hem till min pappa och grilla. Tyvärr ska då inte Sara med och grilla men hon är iaf med på stan. Vi tänkte att vi skulle avsluta vågat sommarlov tillsammans med lite grillmys! Kommer bli super tror jag! Jag och Mathilda sover även hemma hos pappa.

Ska prata med mamma o fråga ifall jag får låna med hennes kamera så jag kan få upp lite bilder här. Min kamera blev stulen för två år sen så jag har ingen, men har ju inte fått någon födelsedagspresent av min morbror än o ska få en kamera i present nästa gång han kommer hit till Uppsala :D då ska jag bli duktig på att ta o lägga upp bilder här :D

Nu kom mamma precis ut ur badet så nu är det min tur att fräscha till mig lite!

// Matilda Nakev

17/8

Publicerad 2012-08-17 10:15:19 i MathildaOhlsson,

Godmorgon!
 
Har varit vaken en stund för Morfar skulle komma o hämta en nyckel o ett papper. Det kanske är bäst också att börja gå upp i tid eftersom skolan börjar på Måndag.
 
Igår gjorde jag inte speciellt mkt efter att jag hade städat klart i trapphusen, lite av ett träningspass att springa upp o ner för alla trappor ett ex antal ggr..
 
Nu ska jag alldeles strax hoppa in duschen för ska ta 11.23 tåget in till stan o träffa min lillebror, så ska vi köpa lite kläder till han för han fyller år på söndag så det skulle va min present att följa med honom :)
Sen vi tre så ska jag träffa några tjejer från klassen och sen så ska vi hem till Matilda o grilla, Mys!
 
Nu måste jag skyndamig om jag ska hinna med allt jas ska göra först haha!
 
Ha en bra dag alla!
 
// Mathilda

Ett år sen

Publicerad 2012-08-16 22:31:55 i MatildaNakev,

God kväll!!
 
haha vad gammal jag känner mig när jag skriver eller använder det!
 
Jag sitter nu vid datan och kollar runt lite, som vanligt haha. Finns inte så mycket annat att göra eller jo jag hade ju kunnat packa upp resväskorna istället men det har jag såklart inte gjort. MEn jag SKA... nångång... nån annan dag... typ söndag. Haha vad duktig jag känner mig.. NOT.
 
Iaf så blev jag positivt överraskad av mötet idag. Har en liten bit kvar. Orkar inte skriva vad det handlar om men de som känner mig och behöver veta vet redan.
 
Idag började ju alla 96:or, ettan på gymnasiet. Att det redan har gått ett helt år sen vi började ettan, vart har tiden tagit vägen? Men det får gärna fortsätta gå så snabbt för då är det inte långt kvar inna vi får stå finklädda i vitt med studentmössor på huvudet och sprutta champange på flaken ;)
jag minns så väl dagen innan vi började gymnasiet och såklart själva dagen vi började. jag och Mathilda var jättenervösa. Vi sov hemma hos mig och låg och prata länge kvällen innan om hur vi trodde att det skulle bli, vi låg även och hoppades på att vi skulle få komma i samma klass. När vi sen första dagen i ettan fick reda på uppropet att vi kommit i samma klass tror jag att den mesta av nervositeten släppte. Vi skulle ju få gå med varandra. även min fina vän från kunskapskolan Fannie hamnde i våran klass. Och såklart en massa andra härliga människor som vi senare skulle komma att bli kompisar med.
Dem första dagarna sprang man runt som små virriga hönor bland alla korridorer och trappor, inte vart det lättare av att alla korridorer såg exakt likadana ut i Fyrisskolan. Men man kommer in och lär sig även det.
Hursom så kommer det kännas lite konstigt på måndag (då vi tvåor o treor börjar) att det nu kommer springa runt nya ettor, vi är inte minst längre! Gud så skönt! Haha. Men jag kan säga att 96:orna som valde fyris valde helt rätt skola!
 
Nu ska jag nog snart lägga mig. Dagen imorgon är fullbokad men det skriver jag mer om imorgon när jag vaknar! Så har jag något att blogga om då haha smart är jag ibland ;)
 
God natt och sov gott!
 
// Matilda Nakev
 
 
 
 

Jobba

Publicerad 2012-08-16 12:49:00 i MathildaOhlsson,

Hej allesammans!
 
Har varit vaken två timmar knappt.. jag som skulle vara duktig och gå upp i tid men nej haha :P En av de få dagarna på lovet som jag sovit så länge haha..
 
Har ätit lite frukost och frågat ut min lillebror om hur nya skolan var o så. Han började i gymnasiet idag, det känns så konstigt, för det känns som det var igår som jag var en nervös liten etta som kom första dagen till en ny skola. Det här första året i gymnasiet har gått så himla fort, så det känns väldigt konstigt att börja skolan  på måndag och det kommer springa runt nya ettor där som är lika virriga som vi var första dagarna haha.
 
Nu ska jag borsta mina tänder och sedan gå och städa trapphusen här jag bor och i ett annat hus. Har det som ett jobb eller vad man ska säga städar trapphusen en gång i veckan o det tar ungefär 3-4 timmar så lite pengar får jag på en måndad, bättre inget alls!
 
Ha en bra dag alla!!
 
 
// Mathilda

16/8

Publicerad 2012-08-16 11:10:40 i MatildaNakev,

Hejsan!!

Sitter i soffan o kollar på tv. Just nu går desperate housewives så kollar på det, har typ sett de en miljon gånger men men.

Idag ska jag iväg på en sak med mamma vid tre tiden. Är nervös o hoppas att det gått bra sen sist. Vill bara att allt ska vara över nu.
Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag. Idag måste jag packa upp mina resväskor, skolan börjar ju på måndag o vill gärna ha ordning på alla kläder i garderoben då.

//Matilda Nakev

Godkväll

Publicerad 2012-08-15 22:20:58 i MathildaOhlsson,

Godkväll alla!
 
Sitter o kollar lite på tv och ska snart gå och lägga mig o drömma mig bort.
 
Matilda åkte hem med 20.23 tåget. Vi satt ute i solen och pratade i nästan två timmar innan det blev skugga där vi satt. Sen så gick vi in och pratade och åt middag.
Sedan föröskte vi fixa hedern på bloggen men det gick inte så bra. Men den ska fixas iallafall :)
 
Har inte så mkt mer att skriva, så avrundar här och säger godnatt!!
 
// Mathilda

Blir det några pannkakor?

Publicerad 2012-08-15 14:28:11 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Jag vaknade vid 10 tide, gick då upp och åt min frukost och sen satt jag och kollade på tv:en. Vid halv ett åt jag lunch och sen vid halv två åkte jag med tåget mot skyttorp och tilll Mathilda!
 
Har varit här i snart en timme. Vi har inte gjort något speciellt, utan mathilda har stått och gjort pannkakor till henne och hennes bror. Eller ja hon står fortfarande och steker dem, och vi kan säga såhär att det går såhär. Haha. Hon har iaf gjort klart för sig att hennes blivade barn inte kommer få pannkakor om det inte är så att hennes blivande man är riktigt duktig på att göra just pannkakor. Det låter bra om mathilda vill ha sitt hus kvar.
 
Nej efter att hon gjort klart dem så ska dem äta och sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske sätter oss ute och bara pratar. Ska iaf äta middag här ikväll då mamma jobbar till sju. Vet inte när jag åker hem men det visar sig senare.
 
Vi hörs!
 
// Matilda Nakev

15/8

Publicerad 2012-08-15 14:22:27 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Vaknad vid tio tiden idag, som tur är så känner jag mig bättre idag men inte helt hundra men det funkar väl.
Sitter just nu o kollar på DH som går på tvn eller ja nu är det slut haha.
Ska snart hoppa in i duschen, och sen städa upp lite här o lägga in alla kläder i garderoben osv.
Sen vid halv två tiden så kommer Matilda o gör mig lite sällskap ♥
Får se vad vi hittar på men förhoppningsvis så är det fint väder så vi kan sitta ute o inte inne o uggla haha :P
 
Nej nu ska jag sätta fart så jag blir klar någon gång haha :)
 
 
// Mathilda

GOD NATT

Publicerad 2012-08-14 22:50:04 i MatildaNakev,

Efter allsången så tog jag ett bad. Brukar inte gilla att bada, vet inte varför, men idag var det rätt skönt o jag låg i en stund. Hade även i hårinpackning i håret så nu är det sjukt lent och doftar UNDERBART! Älskar mitt schampo och balsam och hårinpackning som är av samma märke. Kan lägga upp o tippsa o visa imorgon kanske för tycker att fler bör använda just dem produkterna.
 
Efter badet åt jag mitt kvällsmål och sen satt jag mig i killarnas rum framför datan dem har där. orkade inte sitta framför min lilla minidata och min skoldata har fått virus så den vågar jag inte använda haha!
Idag har jag nog läst alla bloggar 101 gånger ivar om inte mer. Haha tycker att dem borde uppdatera lite mer ;) eller så kanske jag ska skaffa mig ett liv! nej tycker dem borde skriva mer ;)
 
Imorgon ska jag till Mathilda. Ingen av oss skulle göra någonting så tyckte att vi kunda göra ingenting tillsammans isåfall. Haha. Spionera på grannar tror jag vi satt upp som morgondagens syssla ;) Snacka om att vi har brist på saker att göra när man börjar spionera och kolla på vad andra gör! Men då är vi iaf sysselsatta :D
 
Nej nu ska jag borsta igenom håret engång till och sen så ska jag även borsta tänderna. är så trött så får nog kolla att jag tar rätt borste till rätt sak, så jag inte borstar tänderna med hårborsten och håret med tandborsten :P
 
Nej nog för idag.
 
Sov gott alla där ute!
 
// Matilda Nakev

Frågor

Publicerad 2012-08-14 22:18:24 i MatildaNakev,

BADGIRL/BADBOY:
Tycker du att det är coolt att supa? neej

Kysst en främling? nej

Pussat en tjej? ja

Har du haft sex med mer än 20 Personer? nej

Gråtit inför mer än 10 personer? japp

Smygit ut? nej

Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? ja det har jag haft förut

Sovit bredvid någon av samma kön? haha ja många gånger

Sovit brevid någon av motsatt kön? ja

 
HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit dig till sömns? jaa

Gråtit framför någon du älskar? ja

Vaknat av att du gråter? ja

Varit på sol semester? ´ja

Badat i havet? ja

Har haft snöbollskrig? haha ja

Inte sovit på en hel natt? japp

Varit på sjukhuset? ja...

Sovit i över 12 timmar? haha ja gud ja

Sett en film mer än 10 ggr? japp

Bråkat med en vän? ja, fast har nog aldrig haft något riktigt stort eller jätteseriöst bråk. Inte vad jag kan minnas iaf

 
UTSEENDE

 

Hur lång är du? 166 ungefäär

Ögonfärg? blå,grå

Hårfärg? Brunt

Stil? haah har nog ingen speciell. Klär mig i kläder jag tycker är fina och trivs i

 

 

DU TYCKER OM ATT...

Kramas? ja

Kyssas? Ja

Prata? haha ja! det gör jag typ hela tiden

Sova? ja det gör jag

Lyssna på musik? ja, utan musik skulle jag nog inte klara mig länge

Vara ensam? nej hatar det, iaf just nu. Finns perioder då jag gillar det oxå

Att vara kär? Kan vara det bästa och värsta som finns.

Kolla på film? Inte själv, men om man har sällskap så ja

 

 

FRÅGOR

Vad tycker du om kärlek? kan bvara underbart men samtidigt hemskt

När kramade du någon sist? idag

Saknar du någon speciell person? ja

Har du svårt för att bli kär? jag vet inte riktigt, inte jättesvårt men inte heller jättelätt. Något sådär mittimellan

Vem kysste/hånglade du med någon sist? en kille för ett tag sen. vill inte skriva ut namnet

Är du singel? ja
Är du kär? nej
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? nej
Är du rädd för kärleken? Neej, dock är jag rädd för hur sårad man kan bli om det inte blir som man tänk/vill 

 

 
SENASTE PERSONEN SOM...

 

Sov i din säng: jag såklart ;)

Såg dig gråta: mamma

Fick dig att gråta: jag själv      

Smsade dig senast: Ingela

Kramade dig: Vincent

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG

Gråtit: ja

Kramat någon: japp

Pussat någon: ja

Köpt någonting: nej

Sjungit: ja

Saknat någon: aa

 

// Matilda Nakev

Tisdag kväll

Publicerad 2012-08-14 21:27:26 i MathildaOhlsson,

Hej Alla!
 
Har föröskt bloggat hela dagen men så fort jag tagit upp datan så har internet slutat att fungera.. så irriterande...
 
Idag har jag inte gjort något speciellt har bara legat hemma i soffa o kollat på tvn, För vakande fem i morse och hade sjukt ont i halsen så kunde inte somnna om så log vaken i tre timmar innan jag kunde somna igen. Sov två timmar ungefär. Jag hade hoppats på att det skulle ha gått över när jag vakna men det hade det inte, efter ett tag så fick jag huvudvärk och fick ont i hela kroppen eller jag i lederna.. Tog en alvedon vid lunch tiden så det blev lite bättre men nu börjar det komma tillbaka igen..
Får hoppas på att det har försvunnit till i mrn eller att det är bättre iallafall.
Just nu är jag ensam hemma, men de andra kommer snart hem för de har varit borta o kollat på raggarbilare eller något i den stilen.
Nu ska jag kolla lite på tvn o sen ta en alvedon och lägga mig o sova.
 
// Mathilda

Allsång

Publicerad 2012-08-14 19:59:14 i MatildaNakev,

Nu ska jag sätta mig i soffan framför tv:en och kolla på Allsång på skansen med mamma. Om inte annat kan man ju alltid kolla på snygga Måns haha ;)

//Matilda Nakev

Avslappnande

Publicerad 2012-08-14 17:31:21 i MatildaNakev,

Hej alla glada! Eller ja hej på er andra oxå som kanske inte är glada.

Just nu sitter jag ute på altanen under en filt och läser massa bloggar på ipaden. Har suttit inne framför datan hela dagen så tog med mig en filt o paddan o satte mig här ute. Skönt att få lite friskluft och känns riktigt avslappnande och ganska mysigt o höra dem glada barnen leka i lekplatsen. Deras skratt smittar av sig i jag kan inte göra annat än att le åt dem. O nej nu ska jag in o pussa på min lilla prins som kom hem från dagis nyss innan jag sätter mig här ute igen! :)

//Matilda Nakev

14/8

Publicerad 2012-08-14 12:31:46 i MatildaNakev,

Hejsan! Haha jag gör precis samma sak som jag gjorde sist jag blogga. Eller ja inte exakt jag har redan ätit frukost men jag kollar på Pretty Little Liars. Ska snart ta mig lite lunch oxå.

Hela helgen plus igår har jag bara varit hemma. Finns en anledning till varför men aja. Hoppas på att de blir bra, annars känns de som jag varit hemma förgäves. Eller va ut en snabbis igår på morgonen för att åka o lämna min lillebror på dagis men de va de. Eller juste i söndagskväll blev jag även bjuden på bio av Mathilda. Vi hade ett mysigt avslut på veckan. Filmen vi såg var Maria Wern: Inte ens de förflutna. Väldigt bra faktiskt, så rekomenderar den!

Idag händer de nog inget heller. Ska försöka få ta mig i kragen o packa upp resväskorna från Norge. Herregud idag va de ju en vecka sen vi kom hem haha o kläderna ligger fortfarande nerpackade... Mamma har tjatat men jag har bara låtit de vara haha. Får se om jag kommer göra de idag, om jag känner mig själv kommer jag skjuta upp de.

Men vi hörs!
//Matilda Nakev

10/8

Publicerad 2012-08-10 23:31:42 i MathildaOhlsson,

Godkväll alla!
 
I går efter att jag hade varit o träffat Matilda o Bella så åkte jga hem till mamma för att få mitt hår klippt, det blev lite kortare men ör nöjd :) Kom hem vid halv nio tiden tror jag och kollade först lite på tvn och sen på DH :)
Somnade runt tolv tiden kanske.
 
idag vakande jag vid nio som, fast gick upp först vid halv elva för kollade på DH först haha :)
 
Sen vid ett tiden så åkte jag o pappa först och lämnade Johannes inne i stan för han skiulle till tandläkaren och sen till Storvreta och lämnade Michael. Sen när vi hade gjort det så åkte vill affären och handlade och sen vidare mot tåget för att hämta Johannes som var klar hos tandläkaren.
sen så åkte vi hem och då kom mamma på besök och fikade lite med oss :)
 
sen efter det så har jag typ bara städat hela huset nästan förutom mitt rum och vardagsrummet, men vardagsrummet får faktiskt någon annan städa haha.. :P
 
Nu skajag snart lägga mig, för i mrn ska jag till mamma vid elva o ska först hinna packa allt och sen städa mitt rum så det är städat till jag kommer tillbaka nästa gånt till papap :)
 
Godnatt// Mathilda

God morgon!

Publicerad 2012-08-10 09:56:27 i MatildaNakev,

Jag vaknade vid strax innan halv tio. Skönt att vakna av sig själv i inte något alarm! Nu har jag gjort i ordning lite frukost. Ska även sätta på Pretty Little Liars, så de blir frukost framför det. Kan de bli en bättre start på ens morgon?;)

Hörs senare!
//Matilda Nakev

Trött!

Publicerad 2012-08-09 21:54:39 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Som sagt är vi i Sverige igen. Åhh jag ville stanna är i Norge! Kommer aldrig glömma den Norge resan, hade de så bra där med mina fina bästavän!♥
 
Igår var vi som sagt på stan jag och Mathilda och jag fick med mig ett par nya svarta jeans hem! Blev ett till par av mina favoriter fast med hög midja denna gång. 

Idag blev det också stan men Mathilda och Bella. Vi satt mest och pratade inne på Wayne´s. Vi hadde mycket att prata om nu haha! Mysigt mysigt.
 
Nu sitter jag i köket och har kollat lite bloggar och sånt. Är så sjukt trött. Tror jag är det för i Norge la vi ju oss tidigt varje dag och gick upp tidigt så det sitter nog i haha :P Tror jag ska lägga mig snart faktiskt. Har ändå inte så mycket att göra :P Men vi får se. 
 
Imorgon har jag inga planer. Känns faktiskt rätt skönt. Ska nog bara stanna hemma och ta det lugnt. Kolla på pretty little liars och så :) Har fastnat för den serien och jag älskar den!
 
Nej men jag skriver imorgon! 
 
// Matilda Nakev

9/8

Publicerad 2012-08-09 12:46:07 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
I tisdags kväll kom jag o Matilda hem, efter tio toppen dagar i Norge! Kommer aldrig glömma dena Norge resa! <3
Åkte hem till pappa på kvällen och pratade lite med mina syskon och sen så la jag mig o sova.
 
Igår vaknade jag vid nio och låg kvar i sängen till halv tio då jag pallade mig upp och gick ut o gick en PW på 3.4 km riktigt skönt var det!
 
Sen så åkte jag in till stan med 13.23 tåget för att träffa Matilda och shoppa lite :) Fick med mig hem ett par jeans och en tröja/topp eller vad man ska kalla det ;)
Åkte hem med 16.49 tåget, för sen kl.18 skiulle vi bara hoa min faster för hon fyllde år i går :)
Så då blev det lite firande där med kakor, bullar och tårta :) Det är det sista söt sakerna jag ska äta fram till min lillebror fyller år om lite mer än en vecka. För ska försöka att inte äta så mkt godis och kakor och så för äter alldeles för mkt av sånt..
 
Idag så  vaknade jag åter igen vid nio, låg kvar i sängen en stund för ingen annan var uppe så då ville inte jag heller gå upp och äta fruksot ensam haha :P
Efter att jag ätit frukost så har jag kolla på två avsnitt av DH.
 
Ska ta o städa lite i mitt rum nu och sen fixa mig för att åka in till stan och träffa Matilda och Bella ! :)
 
// Mathilda
 

6/8

Publicerad 2012-08-06 17:03:42 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
I lördags var vi bara hemma och tog det lungt och satt ute i solen :) Vi bakade även en rababer paj, som blev helt okej.
 
I går så åkte vi till skjutbanan och sköt, Fast jag (Mathilda O) vågade inte skjuta för tkr det är läskigt haha. Men Matilda sköt lite :)
 
Idag så har vi jobbat på förmiddagen. Ochh sen så åkte vi hem och åt lite lunch. Vi ett tiden så åkte vi och bowlade lite :) Vi kom hem för en stund sen och ska nu kolla på film nere i källaren i biorummet, det blir släkten är värst :)
Idag är det även näst sista dagen här för i mrn kväll klockan 20.00 åker vi hem. Vi har varit här sen förra lördagen, men det känns som vi kom igår..
 
Det kommer komma upp lite bilder senare :)
 
// Mathilda

4/8

Publicerad 2012-08-04 11:15:55 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Bion igår var bra och rolig :)  Vi kom hem vid elva ungefär och då gjorde vi i ordning oss för att gå och läggga oss, vi somnade vid tolv kanske.
 
Idag så vaknade vi vid halv tio och vi har från dess ätit frukost och så har vi båda duschat.
Nu ska vi baka en rabarber paj tror jag och sen senare idag så vet vi inte riktigt vad vi ska göra, vi ska kanske åka till en skjutbana och skjuta lite.
 
Nu ska jag borsta håret och sen baka. :)
 
 
// Mathilda

3/8

Publicerad 2012-08-03 17:48:05 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Idag har vi jobbat på morgonen och lite på förmiddagen. Vi skulle grilla kyckling i butiken (ni vet sån där färdiggrillad som man kan köpa) och då lyckas jag såklart bränna mig på armbågen och har fått en ganska stor brännblåsa... ont som fan gjorde det då och nu gör det också lite ont. Aja det går ju över nångång.
 
Sen åkte vi till IKEA och köpte en massa saker och då menar jag en MASSA saker. Haha. Min morbror ska ha ett skåp eller vad man ska säga i vardagsrummet och då var det en massa saker till det man skulle ha också. Vi ska montera det på söndags så då kan ni få bilder när det är klart.
 
Nu har jag och mathilda precis plattat våra hår och sminkat oss lite till. Vi ska ut och äta snart och efter det blir det bio. Vi ska se filmen What to expect. Blir nog jätte roligt och gott med mat på restaurang :D
Nej nu måste vi byta om. Så vi är klara att åka om en stund!
 
En bild på oss från när vi fixade oss lite :)
 
// Matilda Nakev

2/8

Publicerad 2012-08-02 15:46:47 i MathildaOhlsson,

Hej! 
 just nu sitter jag o matilda o ska börja kolla på twilight filmerna :)dage  började med att åka med till butiken o jobba lite :) sen vid elva tiden åkte jag o matilda ner på stan här i oslo o kollade lite, men det var inte så roligt väder så vi blevlite blöta. vi kom hem vid två tiden o kollade då klart på wallander filmen vi började kolla på i går :)
/// Mathilda 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela