Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Svar

Publicerad 2012-12-21 21:32:31 i MathildaOhlsson,

Fick en fråga om vilka jeans det var som jag färgade för ett tag sen och om det funkade bra. Så tänkte svara på den nu!   

Det var på ett par svarta jenas från Gina som blivit lite grå daskiga eller vad man ska säga :P Det funkade rätt bra faktist! men nästa gång jag fägar jenas så kommer jag använda ett paket till, då jag inte tkt att dem blev så svarta som jag ville!

Veckan som gått

Publicerad 2012-12-20 22:26:00 i MathildaOhlsson,

Har haft fullt upp senaste veckan så tänker lägga upp lite bilder från veckan som varit!
        
Avslutar med en bild från skolavslutningen som var idag, så himla skönt med lov!
// Mathilda

Plugg och ännu mer plugg

Publicerad 2012-12-11 20:46:44 i MathildaOhlsson,

Har inte haft en så intresant dag idag, först
 
skola som vanligt sen hem och äta middag och sen lite fika mys med familjen och morfar :)
Nu sitter jag framför datorn och skriver på min RoS och sam uppsats. Ska lämna in ett utkast i mrn så ska skriva lite mer så jag kan få feedback på det.
 
Är sjukt stresad över allt just nu vet inte hur jag ska hinna med allt.. Men det är bara kämpa på det är bara en vecka kvar sen får vi lov och det är efterlängtat!
 
 
 Nej, nu ska jag fortsätta skriva!
 
 

Friskis & Svettis

Publicerad 2012-12-10 22:26:40 i MathildaOhlsson,

Hej!
Ligger i sängen just nu och ska alldels strax sova, men tänkte berätta om min dag först.
Först var det skola som vanligt och efter skolan så tog jag och Towe bussen till gymmet. Vi var på gymmet i en timme ungefär, väldigt skönt. Kom hem vid fem tid och åt då middag. Efter middagen gick jag till morfar en stund och sen hem och plugga lite. Har inte gjort så mkt mer än så. Ska nu sova så jag orkar med morgon dagen.





Puss o Godnatt!

Pepparkaksklubba

Publicerad 2012-12-04 19:18:00 i MathildaOhlsson,

Hej! Kom hem från skolan vid kvart över fem och kollade då lite bloggar innan det var middag. Nu sitter jag i soffan och äter pepparkaksklubb(sjukt gott!) och kollar på plain jane. Ska om en stund skriva lite på min uppsats och fixa lite andra saker som gäller företaget. 
 
 
 
 
 
 
sista bilden är på Malins skåp i skolan, vi satt upp hennes paket där eftersom hon fyllde år förra veckan och fick sina paket idag först!//Mathilda

Måndagen den 3 dec

Publicerad 2012-12-03 16:10:19 i MathildaOhlsson,

Hej!
Sitter i soffan nu och dricker te och äter lussebullar. Kom hem från skolan för en timme sen och har bara suttit i soffan efter det haha.. Ska inte göra något speciellt idag förutom att plugga lite sam o ros och lite spanska glosor. Nu ska jag fortsätta dricka te!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela