Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Klippning

Publicerad 2013-01-31 14:57:27 i MatildaNakev,

Kom precis hem, hade bara två lektioner idag och ena var jag tvungen att gå tidigare ifrån då jag hade fått en tid hos frisörerna i skolan. ( hade bokat den tiden innan jag visste att läraren skulle flytta på lektionen, skulle egentligen haft hål).

Iaf så toppade Stina mig och sen la hon även i en hårinpackning. När man har hårinpackningen i så får man sitta tio min under värme för att den ska verka så bra som möjligt, otroligt skönt enligt mig. Jag blev iaf nöjd och bokade en ny rid till i april och då ska jag även färga håret.

//Matilda Nakev

Yama

Publicerad 2013-01-30 19:32:28 i MatildaNakev,

Precis ätit middag. Efter att jag och Mathilda blev klara med tävlingbidragen bästa annonsen för företaget, vi satt kvar i skolan till tio över fem, så åkte vi ner på stan och jag gick in på stationen och köpte med mig sushi hem. Var hemma vid tio över sex kanske men stoppade in sistone i kylskåpet och vänta tills pappa och Anton kom hem med sina pizzor innan jag åt. Så nu har jag precis ätit min sushi, var väldigt gott!
Kan verkligen tipsa om sushin på stationen, supergod!

//Matilda Nakev

Krångel

Publicerad 2013-01-29 22:02:57 i MatildaNakev,

Datan krånglar med internet och så, så bilder vill inte laddas upp.. (Skriver från mobilen nu)Så smink inlägget kan tyvärr inte komma upp ikväll då jag vill ha med bild såklart. Man har iaf kunnat skriva inlägget i ett Word dokument så imorgon kommer de definitivt upp!

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova så jag orkar upp till skolan imorgon!

//Matilda Nakev

29 januari

Publicerad 2013-01-29 18:49:47 i MatildaNakev,

Hej!
 
Gud vad irriterad jag blir, hade för typ en halvtimme sen skrivit ett inlägg och sen så ser jag att internet la ner precis då så inlägget publicerades aldrig. Alltså så radderades hela inlägget...
 
Aja får ta det lite kortfattat igen. Det var väldigt längesen jag bloggade på datan haha, senaste tiden har det bara blivit från mobilen då deras blogg app är så smidig. Så det känns annorlunda att blogga här på datan.
 
Efter skolan klev jag av en snabbis på stan för att köpa en dagbok lite snabbt. Tänkte först ta bild och visa men tänkte sedan efter och ångrade mig. Det är ju ändå min dagbok så känner att den behåller jag för mig själv.
 
Ikväll händer det inte mycket. Ska snart äta middag och efter kanske jag ska plugga lite matte. Men den är svår och jag fattar inget så kanske är bäst att vänta till lektionen imorgon.
21.00 är det även sista avsnittet av "Så blev vi svenska hollywood fruar" så det ska jag såklart kolla på.
Älskar sånt!
 
Juste kom på att jag aldrig la upp något blogginlägg efter sminklektionen som jag var på för snart tre veckor sen. Så det kommer upp ett litet sminkinlägg ikväll. Bättre sent än aldrig men inlägget ikväll blir mer tips och inte vad lektionen handlade om.
 
Haha detta inlägg blev längre än det första så jag avrundar här!
 
//Matilda Nakev

Svenska

Publicerad 2013-01-29 14:59:14 i MatildaNakev,

Film på svenskan idag igen. Jag saknar min Mathilda som jag kan luta mig emot som igår framför filmen, fast den här gången skulle de vart hennes tur men de hade varit mysigare ändå än att sitta här och frysa. Filmen är inte ens bra. Aja vi började med filmen tidigare så vi slutar tio min tidigare. Då ska jag hem och ta det lugnt borde även jobba lite matte... Juste kanske ska säga att Mathilda tyvärr är hemma och sjuk om ni undrar varför hon inte är här i skolan. Krya på dig gumman! <3

//Matilda Nakev

Fika!

Publicerad 2013-01-28 15:27:00 i MatildaNakev,

Sitter på Wayne's med Elin och Ingela. Längesen jag träffade tjejerna så det blir nog mycket prat. Mys!

//Matilda Nakev

Styrketräning

Publicerad 2013-01-27 17:49:09 i MatildaNakev,

Precis tränat lite styrka med min bror. Blev fokus på mage och Anton fick agera personligtränare!

Ps. Är helt osminkad på bilden så det är inte den finaste haha!

//Matilda Nakev

27 Januari 2013

Publicerad 2013-01-27 17:15:38 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
 
Gick upp vid tolv tiden idag efter att legat kvar i sängen och dragit mig ett ex antal timmar. Efter frukosten så gav jag mig ut på en spring tur på nästan 3 km som jag klarade på 15 min, väldigt nöjd då jag inte sprungit sen i höstas + jag har aldrig klarat av att sprungit den vänadan förut på den tiden. Så är väldigt stolt över mig själv haha. När jag kom in så körde jag ett styrke pass, det blev mage och rumpa. Så en  bra start på dagen. Resten av dagen har spenderats framför tvn och små fix på datan. Ska nu lägga mig ett varmt b och kolla på ett eller två oth avsnitt och ha ett mni spa här hemma!
 
 
// Mathilda

26 januari

Publicerad 2013-01-26 09:31:40 i MatildaNakev,

Ligger i sängen, skulle vilja säga att jag precis vaknat men jag har legat vaken sen halv 7... Varför kan man inte sova när man har chansen? Hade iaf kunnat sova till halv tio. Har iaf legat kvar i sängen.Vid 20 i tio kommer Mathilda, de blir att äta frukost tillsammans och senare ska vi in till stan. Måste ha nya jeans då mina andra gick sönder i veckan... Hörs senare för nu bör jag resa mig ur sängen och klä på mig något innan Mathilda plingar på dörren!

// Matilda Nakev

2000m

Publicerad 2013-01-25 23:24:58 i

Hej!

Efter skolan i dag så åkte jag hem till mamma och väntade på att hon skulle komma hem vid halv fem tiden. När mamma komma hem åkte vi till Österbybruk för att simma. Simmade 2000 m så är nöjd. Kom hem vid åtta och åt då middag och sen har det varit soffhäng för hela slanten. Ska åka med tåget nio i mrn för att åka hem till Matilda så ska gå och lägga mig nu!



Saknar soliga sommardagar!

//Mathilda

Frusen

Publicerad 2013-01-24 23:20:27 i

Ska nu bädda ner min frusna och trötta kropp i min varma säng. Med det så säger jag godnatt!

//Mathilda

24 januari 2013

Publicerad 2013-01-24 16:32:24 i

Hej!

vi fick Sluta tidigare från skolan idag ommvi gjorde engelskan hemma istället, så valet var enkelt. Åkte hem med tåget tjugo i två till mamma, för hade fått hit kläder som jag beställde förra veckan så ville prova allt. Som tur var så passade allt :) Visar kläderna senare då jag ska iväg på innebandy nu.

men visar skorna jag beställde iallafall.


//Mathilda.

23 januari 2013

Publicerad 2013-01-23 19:52:40 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Skola idag som alltid och sedan till Skyttorp för lite fika hos Morfar och trapphusstäd.
Kom hem vid fyra kollade lite på oth och sitter just nu och gör en skoluppgift tills i mrn.
Ha en super fin kväll!
 
 
 
// Mathilda

Bussen

Publicerad 2013-01-23 14:11:13 i MatildaNakev,

Sitter på bussen på väg hem till pappa nu. Han kom tydligen hem idag så då blir det att vara där nån vecka typ.

Sista lektionen dag var idrott. Första lektionen på länge för mig och det var innebandy. Riktigt roligt faktiskt! Även skönt att få röra på sig och svettas lite, det var väldigt bra tempo i matcherna :)

Höra mer senare!

//Matilda Nakev

Godmorgon

Publicerad 2013-01-23 07:09:00 i Hår, MathildaOhlsson,

Ska om en kvart få skjuts till tåget av pappa. Dagen i skolan består av matteprov, historia och idrott så det är en kort dag idag.
 
 
//Mathilda

Jan. 22, 2013

Publicerad 2013-01-22 22:33:52 i

Hej!

Har inte haft så mycket tid över till annat än skolan och skolarbete på senaste tiden, men nu börjar det lätta så kommer få mer tid till annat nu.
Ligger i sängen och ska sova nu så blir att uppdatera mer i mrn!






bjuder på en bild när vi åkte skidor i Lördags;)

//Mathilda

Matte

Publicerad 2013-01-22 20:25:07 i MatildaNakev,

Hej!

Har precis kommit ur duschen och nu sitter jag och pratar med Mathilda i telefon.

Var hemma vid 20 i fem idag och vid sex började jag plugga matte och gjorde de i två timmar innan jag hoppa in i duschen. Efter jag pratat klart ska jag fortsätta plugga... Matteprov imorgon...

Så så ser min kväll ut helt enkelt!

//Matilda Nakev

22/1

Publicerad 2013-01-22 08:19:12 i MatildaNakev,

Nu ska jag snart ut och möta upp Malin och sen bege oss mot skolan för ytterligare en skoldag på Fyris. Idag är de spanska, håltimme, samhällskunskap och svenska som står på schemat!

Lägger upp några bilder från nu. Vincent fick en tatuering nyss och den ville han visa upp och så en puss på det! Min myspelle!

//Matilda Nakev

Inte speciellt taggad

Publicerad 2013-01-20 15:58:48 i MatildaNakev,

Sitter vid köksbordet hemma hos mormor och morfar. Framför mig ligger svenska böckerna, försöker fylla huvudet om kunskap av nordisk forntid och medeltid men de går inte så bra. Voluspa, havamal och allt annat är som en enda som gröt i huvudet på mig. Sitter och svär högt för mig själv och vill ge upp gång på gång. Men de hjälper inte. Det måste göras. Försöker tänka positivt, att efter provet i morgon slipper jag det här. Men de hjälper inte heller för jag vet redan nu att de vi ska börja med efter är ännu tråkigare.

//Matilda Nakev

Godnatt

Publicerad 2013-01-19 00:19:05 i MatildaNakev,

Ligger nu i sängen och ska sova. Har inte gjort speciellt mycket idag, va i skolan och sen åkte jag hem. Har bara tagit de lugnt hemma. Vid tio hade hela min familj redan lagt sig så då la jag mig i soffan och kollade på en film, en av de nya Johan Falk filmerna. Kan verkligen rekommendera alla Johan Falk filmerna.

Nej nu ska jag sova! Har inte mycket planerat för helgen förutom prov, svenska provet vi skulle haft i tisdags är ju nu på måndag istället.

Bjuder på en bild jag tog på vägen hem från bussen idag. Tycker himlen var så vacker men färgen gör sig inte alls rättvis på bilden. Var mycket mer rosa i verkligheten...

Sov gott!

//Matilda Nakev

18 jan 2013

Publicerad 2013-01-18 22:55:00 i MathildaOhlsson,

Hej! Var hem från skolan igår då jag hade feber både igår och i förgår när jag kom hem från skolan. Bestämde igår att jag skulle vara hemma även idag då jag inte kände mig helt hundra igr kväll. Men åkte in till skolan till sista lektionen då vi håller på med vårat företag så kände att jag ville vara med på det. När jag var klar i skolan så hämtade pappa mig och vi åkte och prov körde en bil och sedan åkte vi och handla lite. Från vi kom hem så har jag bara suttit i soffan och gjort absolut inget förutom att kolla på en helt värdelös film haha. Nu ska jag plocka ut diskmaskinen och sedan sätta på ett avsnitt av oth.
 
 
//Mathilda

Äntligen har de vänt!

Publicerad 2013-01-18 09:44:10 i MatildaNakev,

Är fortfarande ganska snorig men det skiter jag i och åker till skolan ändå. Har varit borta i tre dagar så känner att jag måste tillbaks så jag inte missar allt för mycket. Iaf skönt att jag är på väg att bli helt frisk, såg inte så ljust ut igår men sov i typ 9 timmar och de måste ha hjälpt!

Nu ska jag snart ut till bussen och så här ser jag ut idag!

//Matilda Nakev

Lycka

Publicerad 2013-01-16 19:46:40 i MatildaNakev,

Just nu för tillfället spelar de ingen roll att huvudet värker, halsen ömmar och näsan rinner. Min fina Vincent sa precis "jag älskar dig" till mig för första gången någonsin! Åhh tror jag smälter!

Jag älskar dig också min lilla prins! Du vet hur man får storasyster på bättre humör när hon inte mår bra. Vad skulle jag göra utan dig?

// Matilda Nakev

16/1

Publicerad 2013-01-16 10:06:03 i MatildaNakev,

Hej!

Var tvungen att åka in till skolan imorse även fast jag mådde skit och hade feber. Var nämligen tvungen att skriva ett matte prov, som även de gick skit...
Sitter iaf på bussen på väg hem nu och ska bara lägga mig och vila så fort jag kommer hem. Vill bli frisk NU!

Blir dåligt med bilder nu när jag är sjuk men känner inte riktigt att jag är så sugen på att vara med/ ta bilder när jag inte mår bra!

//Matilda Nakev

Hemma

Publicerad 2013-01-15 21:06:14 i MatildaNakev,

Jag va hemma från skolan idag, mådde inte alls bra imorse. Mår inte speciellt bra nu heller men nu är de värst i kroppen(leder) och huvudet. Känns som någon stoppat mig i munnen, tuggat på mig så mycket den bra kan och sen spottat ut mig. Ja de va nog en bra beskrivning.

//Matilda Nakev

15 jan 2013

Publicerad 2013-01-15 08:52:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Sitter i skolans bibliotek just nu och pluggar lite. Vi har alltid egen studietid på tisdags mornar så tänkte att man kan lika gärna utnyttja den för engångskull. Så nu har jag gjort det jag skulle ha fått gjort och väntar nu på att spanska lektionen ska börja halv tio.
 
 
Hörs senare!
 
// Mathilda

Hårprodukter

Publicerad 2013-01-14 19:41:00 i Hår, MathildaOhlsson,

I fredags när jag var en snabbis på stan innan jag åkte hem så spranh jag inte på hari shop(?) i forum gallerian för att köpa ett silver shampoo(för att få slingorna lite ljusare) och så köpte jag en creme som man har i håret så det blir glansigare. Hårinpackningen köpte jag igår i mataffären. Jag tycker personligen att både shampoot och cremen funkar bra, har dock bara användt shampoot en gång men tycker det gav skillnad på en gång. Så kan verkligen rekomender dessa produkter. Hårinpackningen har jag inte testat än så återkommer om den senare!
 
// Mathilda

Sjuk

Publicerad 2013-01-14 19:24:22 i MatildaNakev,

Dålig uppdatering av mig idag o kommer fortsätta vara det, ligger nämligen sjuk i sängen. Hade feber i morse men valde att gå till skolan iaf för kände att jag behövde gå på svenskan, väl på svenskan får vi veta att provet är flyttat till måndag nästa vecka- så hade inte behövt gått egentligen.
Var inte de smartaste att gå med feber för de blev bara värre i skolan men huvudvärk, ont i leder, känns som jag fått en "knöl" i ryggen som gör ont när jag andas... Men men febern är iaf borta nu så hoppas de andra går över snart, har bara tagit de lugnt sen jag kom hem, sovit o pratat i telefon. Nu ska jag vila och sen kolla på något program på datan.

//Matilda Nakev

Hemma hos Pappa

Publicerad 2013-01-13 20:44:00 i MathildaOhlsson,

Hej! Idag när jag vakna så mådde jag bättre än igår, tror det bara var något tillfälligt eller att jag är så stressad. Vaknade vid nio ungefär och åt då frukost och började sedan plugga. Vid ett tiden så packade jag alla min saker och ställde ut sakerna i bilen så att mamma kunde ta med dem till pappa.Tåg tåget vid halv tre till Vattholma där pappa hämta mig så jag skulle kunna övningsköra in till Fyrisvov. Kom hem till pappa för en timme sen efter att ha handlat och ätit mat inne i stan. Ska nu plugga lite till innan jag går och lägger mig.
 
Har saknat min charmiga kille medans jag varit hos mamma, så ikväll blir det mys med honom haha :)
 
//Mathilda

Söndagsmys

Publicerad 2013-01-13 20:05:46 i MatildaNakev,

Sitter nu i soffan framför tv:en med familjen och kollar på "så ska det låta"- söndagsmys!

Matchen gick bra, Storvreta vann med 5-0, så klintsten höll nollan! Duktig han är!

När jag kom hem så åt jag och sen plugga jag i nån halvtimme och ni sitter jag här. Efter programmet ska jag läsa i svenska läroboken, prov på tisdag ju!

// Matilda Nakev

Fyrishov

Publicerad 2013-01-13 15:46:10 i MatildaNakev,

Sitter i fyrishov och väntar på att innebandyn ska börja klockan 16.00.
Idag möter Storvreta Linköping, vi hoppas och tror såklart på vinst till Storvreta.

Mathilda och jag har varit här ett tag men de är skönt att sitta och prata lite skit innan matchen börjar haha!
Lägger upp en bild på uppvärmningen som pågår nu.

//Matilda Nakev

Inte de smartaste jag gjort

Publicerad 2013-01-13 11:58:19 i MatildaNakev,

Sitter på centralen. Kom precis in med tåget från Storvreta och ska hem till mormor. Men på tåget kommer jag på att jag inte har pengar på mitt stadsbusskort+ att det ligger hemma i plånboken eftersom jag tänkte att jag bara behövde mitt tågkort, men men kan ju inte åka med tågkortet på stadsbussen och jag kan ju inte köpa någon enkelbiljett eftersom allt ligger i plånboken hemma i bokhyllan... Smart tjej!

Kan inte skicka sms biljett heller för de funkar inte på min telefon av någon anledning. Men jag har en snäll mormor så hon är på väg för att hämta mig. Haha just nu är de irriterande men sen kommer man väl kunna skratta åt situationen ;)

// Matilda Nakev

Paus

Publicerad 2013-01-12 16:35:56 i MatildaNakev,

Har pluggat matte en timme och nu myser jag lite i soffan med Vincent och sen efter middagen ska jag sätta mg framför svenska böckerna.

//Matilda Nakev

Inte som planerat

Publicerad 2013-01-12 15:32:23 i MatildaNakev,

När jag kom till Mathilda mådde hon inte bra så jag gick bara in och åt lunch och sen tog jag en promenad med Lovisa till affären och sen tåget hem. Har varit hemma ett tag och nu ska jag sätta mig ner och jobba matte och sen svenska.

//Matilda Nakev

Jan. 12, 2013

Publicerad 2013-01-12 14:02:42 i MathildaOhlsson,

Hej !

Matilda kom hit för en timme sen ungefär men hon är redan på väg hem igen. För jag tror jag kan ha fått en sväng av magsjuka eller ätit något dåligt, så ville inte reskera att hon också ska bli sjuk. Förhoppningsvis är det bara något tillfälligt och att jag inte blir sängliggandes.. För har verklig inte tid med det... Aja slut pratat om det nu. Ligger i soffan just nu och kollar på ett program om dinosaurier haha.





//Mathilda

På tåget!

Publicerad 2013-01-12 12:59:27 i MatildaNakev,

Sitter på tåget ut mot Örbyhus och Mathilda. Väskan är packad med en massa skolböcker så ska dit på en pluggdate. Måste plugga inför två prov nästa vecka- Svenska och Matte.

Lär väl bli en del prat också.

Vi hörs senare!

//Matilda Nakev

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3072838/images/2013/pic_50f14efbddf2b315ed7a0bc9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3072838/images/2013/pic_50f14efbddf2b315ed7a0bc9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3072838/images/2013/pic_50f14f4ce087c35d650dede2.jpg" class="image">

Firande

Publicerad 2013-01-11 18:43:07 i MatildaNakev,

Är hemma hos mormor och morfar och har typ precis ätit middag. Var ju som sagt på sminklektion idag efter skolan, tog en kvälls make up och jag ät jättenöjd. Men får skriva mer om det imorgon då jag inte kommer hinna det ikväll.

Klockan 20.00 ska jag möta upp Ingela på centralstationen för att sedan bege oss hem till Elin för lite 18 års firande! Ja idag fyller den pinglan 18 år! Grattis grattis fina du! Det har bara gått elva dagar in på det nya året och hela tre fina vänner har redan hunnit fylla år haha!

Så då vet ni vad jag har för mig ikväll!
// Matilda Nakev

Jan. 10, 2013

Publicerad 2013-01-10 21:51:57 i MatildaNakev,

En sak jag fick i julklapp var 1000 kr i presentkort på Make Up Store. Jag hade önskat mig en sminklektion därifrån, fick ju ett presentkort så då har jag bokat en lektion där- imorgon klockan 16.00 ska jag vara på plats. Det är en privatlektion så det kommer bra vara jag o tjejen som sminkar. Ska bli roligt att gå dit o få lära sig lite mer förhoppningsvis. Man får välja mellan Dags make up eller kvälls make up. Tror jag tar en kväll eftersom jag vet hur man sminkar sig till vardags liksom.

Jag ser iaf fram emot det!
Får skriva mer om hur det var imorgon!

//Matilda Nakev

Hos Lovisa

Publicerad 2013-01-10 19:13:59 i MathildaOhlsson,

Sitter hemma hos Lovisa just nu och fixar med våran power point till våran historia redovisning nästa vecka.



/Mathilda

Hemma

Publicerad 2013-01-10 16:38:57 i MatildaNakev,

Kom precis hem från skolan, fick skjuts hem av Malin o hennes pappa så var hemma betydligt tidigare än vad jag egentligen skulle!

Nu blir de att ta det lugnt en liten stund och sen sätta sig med lite plugg.
Är så sjukt jäkla trött idag, kunde knappt hålla ögonen öppna i slutet på dagen i skolan så får se hur effektiv mitt pluggande kommer bli...

//Matilda Nakev

Blonde

Publicerad 2013-01-09 20:09:50 i MathildaOhlsson,

Nu är det dags för en liten förändring. Ska lägga in blonda slingor i håret nu. Får hålla tummarna att det blir bra!



Godnatt

Publicerad 2013-01-08 22:58:00 i MatildaNakev,

Sista dagen på lovet är alltså förbi, det blev en bra dag, vilket känns skönt.Klockan är nu elva och jag ligger i sängen. Så här tidigt har inte jag lagt mig på hela lovet. Men eftersom det är tillbaks till vanliga rutiner imorgon så är det mer än behövligt, klockan står liksom på 06.00.


//Matilda Nakev

Sista lovdagen avklarad

Publicerad 2013-01-08 20:55:44 i MathildaOhlsson,

Hej!

idag var det sista lovdagen och den har spenderats med mina vänner. Började dagen först med att åka till Matilda för att umgås lite, sen vid halv fyra så tog jag o Matilda bussen med Malin till Towe för att göra klart ett historiaarbete med Lovisa o Karin. Tog bussen vid tjugo över sex från Towe till stationen för att ta tåget hem med Lovisa. Mamma var så snäll så hon gav mig pengar så jag kunde köpa sushi med mig hem så det fick bli min middag idag :)
Halv ligger i soffam just nu och tittar lite på tv.
Nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att sova så man orkar med skolan i mrn!






//Mathilda

8 januari

Publicerad 2013-01-08 13:38:00 i MatildaNakev,

Mathilda kom vid ett och vi har nu ätit lunch och suttit och pratat lite. Sista dagen på detta jullov. Imorgon är de tillbaks till verkligheten som gäller.
Kan inte avsluta den bättre än att få träffa Mathilda en stund och bara umgås!

Mathilda ville inte vara med på bild eftersom vi båda är helt osminkade så det blir en bild på en halv Mathilda typ.

7 januari

Publicerad 2013-01-07 18:14:00 i MatildaNakev,

Hej!
 
Varir dåligt med bloggande idag. Men har inte hunnit. Vaknade vid nio imorse åt frukost och började kolla på en film, när filmen var slut såg jag att klockan redan var 11.10 och jag skulle gå till bussen fem i tolv och där var jag helt ofixad i pyjamas och skulle även hinna äta lunch innan jag åkte iväg.
 
hann iaf med bussen och träffade Ingela vid ett, vi kikade i affärer och fikade. Hade mycket att prata om då det var längesen vi sågs. Mys dag helt enkelt. Nu sitter jag hemma och har precis ätit.
 
Vincent ropar så vi får höras senare!
 
//Matilda Nakev

Godnatt Saga

Publicerad 2013-01-06 22:17:00 i MatildaNakev,

Min lillebror Vincent har blivit så otroligt mysig! Eftersom jag var borta i lite mer än en vecka ett tag sen + att jag var borta i helgen så vill han hela tiden vara med mig när jag är hemma. Vi ska göra precis allt tillsammans- busa, kolla på film, rita, bygga lego m.m.
Nu är de även jag som ska läsa godnatt sagorna på kvällarna och han vill somna min säng o efter sagan ska jag ligga o hålla om honom o han ska peta i min hårbotten tills han somnar. Saningen är att jag själv somnar till också haha! Men självklart så får han somna i min säng, jag tycker bara de är mysigt och får passa på så länge han vill vara med storasyster, för de kommer väl dag då jag inte alls är lika intressant längre haha!

Här är en bild från kvällen läsning! Tyvärr blev den mörk då mamma inte visste hur man satte på blixten...

//Matilda Nakev

Hemåt

Publicerad 2013-01-06 18:24:00 i MatildaNakev,

Står nu på stationen och väntar på tåget hem till Storvreta, va här redan för en halvtimme sen och skulle ta de tåget men precis innan det skulle komma kom jag på att jag glömt laddaren hos Mathilda så var bara att gå hem till henne för att hämta den o sen gå tillbaks för att ta nästa tåg.

//Matilda Nakev

Soffhäng

Publicerad 2013-01-06 15:50:00 i MatildaNakev,

Vi har legat i soffan hemma dagen förutom när vi gick upp tidigare för att äta frukost. O här ligger vi fortfarande och kollar på Plain Jane.

6 januari

Publicerad 2013-01-06 10:34:00 i MatildaNakev,

Vi har varit vakna en stund men ligger fortfarande i soffan och pratar. Snart ska vi nog upp och äta frukost!

//Matilda Nakev

Just nu!

Publicerad 2013-01-05 17:33:00 i MatildaNakev,

jag ligger i Mathildas knä i hennes säng och pratar om allt och inget! vi har även öppnat våra paket, men dem får vi se i ett inlägg senare. Bjuder på en seriöst och en oseriös bild!
 
 

Inventering

Publicerad 2013-01-05 00:08:00 i MatildaNakev,

Den 2 januari stod klockan på 05.20 för mig o Mathilda hemma hos min mormor och morfar. För att vid sex tiden befinna oss på Willy's (mammas jobb) för att hjälpa till att inventera. Det blev många timmar av räknande av en hel del varor. Tänkte bjuda på några bilder därifrån! 

//Matilda Nakev

Dagens födelsedagsbarn!

Publicerad 2013-01-04 22:14:49 i MatildaNakev,

 
Idag var det den här vackra tjejens tur att fylla 18 år! GRATTISGRATTISGRATTIS till dig min fina vän!
Du är värd den bästa födelsedagen vilket jag också hoppas du får!
Herregud myndig och allt! Du kommer göra Uppsala osäkert ikväll! Men så ska det vara!
Jag älskar dig och är så glad att du kom förbi för att låna en sak så jag fick krama om dig på din stora dag!
Massor av pussar till dig!
 
//Matilda Nakev

Kvällsfika

Publicerad 2013-01-04 22:05:35 i MathildaOhlsson,

Hej!

Har typ bara legat i soffan hela dagen för har varit så himla trött. haha
Framåt sjutiden gick jag ut på en liten promenad till affären med Lovisa för att fixa en liten sak :)
Efter det så blev det lite te drickande och kortspelande hemma hos Lovisa :)

kom hem för en halv timme sen och ska nu bada!







//Mathilda

Syskondag!

Publicerad 2013-01-04 22:05:00 i MatildaNakev,

 
Tänkte visa lite bilder samt skriva lite om min dag!
 
Började med att vi åkte till svandammen för att mata fåglarna!
Vi matade inte bara fåglarna utan "myste" också en hel del. Den bästa puss man
kan få är av den där lilla krabaten!
Sen bar det av till Mc Donald´s där mamma och Vincent åt. efter det sprang vi runt på stan för att inhandla juklapp till Mathilda. Vet vi är lite efter och har inte gett varandra än. Men ska dit imorgon och ha "minijul" jag och hon och byta julklappar och bara mysa!
När allt till presenten var inhandlat tog jag och Vincent bussen hem medans mamma skulle handla mat.
Det har varit en heldag med min lilla busunge! och jag har njutit varje sekund!
Här hemma har vi busat, kollat på Nicke och Nilla, även dansat till alla låtar de sjunger i pogramet. Haha!
Slutade med godnatt saga och mys i min säng innan han somna!
 
Nu ska jag också sova snart!
 
// Matilda Nakev

ett fullsatt fyrishov

Publicerad 2013-01-03 19:06:08 i MathildaOhlsson,

Sitter just nu i ett näst intill fullsatt fyrishov somnkokar och kollar på innebandy, Storvreta- Granlo. Tror på vinst till Vreta ! I skrivande stund så blev det 1-0 till vreta! Nu fokus på matchen ;)



Lisa 18!

Publicerad 2013-01-03 17:35:38 i MatildaNakev,

Står och väntar på bussen för att ta mig till Gränbycentrum för att köpa födelsedagspresent åt min fina Lisa som fyller 18 idag! Grattis till dig! Sen vid åtta ska jag ta bussen till Sävja för att fira henne.

//Matilda Nakev

Frukost

Publicerad 2013-01-03 11:40:26 i MathildaOhlsson,

Godmorgon, vaknade för nästan två timmar men låg kvar i sängen ett bra tag. Nu blir det frukost fram för tvn!



// Mathilda

Upp och Hoppa

Publicerad 2013-01-03 09:45:00 i MatildaNakev,

Halv tio var de en liten glad kille som drog upp storasyster ur sängen. Fick en kram och en puss och sen satt jag i soffan utan att ens hunnit öppna ögonen typ. Vi har inte träffat varann sen julafton så nu är de bara jag som gäller för Vincent. Vi sitter och leker bilbana och han har även hunnit bygga en snögubbe av clementiner, den andra idag faktiskt ;) 

//Matilda Nakev

2 jan 2013

Publicerad 2013-01-02 23:58:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Var ett tag sen jag bloggade men har som alla andra jullov och har känt att jag bara vill ta det lungt men nu ska jag börja blogga igen, eftersom nu är både julen och nyår över!
 
Känns väldigt skönt att 2013 är här nu och att 2012 äntligen är över för det var verkligen inte ett bra år... Men det här året kan inte bli annat än bra!!
 
Dagen idag började med att jag och Matilda gick upp tjugo över fem för att vara på Willys i Gottsunda kl.06.00 för att inventera. Vi blev klara första kvart över ett så då gick vi hem och åt lite och sedan tog jag bussen till mammas jobb och väntade där tills hon slutade. Fick sedan köra hem därifrån. När jag kom hem landade jag i soffan och har legat där sen jag kom hem, har varit väldigt skönt! Men nu ska jag date min kudde!
 
 
// Mathilda
 

I´m back!

Publicerad 2013-01-02 23:49:36 i MatildaNakev,

Som sagt, JAG ÄR TILLBAKS!
 
Har ju varit borta från bloggen i snart hela två månader. Det har kännts väldigt tomt utan att blogga men samtidigt otroligt skönt. Det var så mycket där ett tag så jag var tvungen att prioritera andra saker framför bloggen. Men nu så nu är det nytt år och det innebär nya tag. Igår gjorde jag och Mathilda en liten lista på "mål" med bloggen. Vi ska göra den ännu bättre och försöka lägga mer tid på den.
 
Som ni även ser så ser bloggen helt annorlunda ut. Vi var så jäkla trötta på den gamla designen båda två. Den vi har ni är bara en tillfällig. Vi ska kanske flytta bloggen och då känns de onödigt att satsa på någon design innan allt är bestämt.
 
Dettta är bara ett inlägg för att berätta att jag kommer börja blogga igen. Imorgon kommer jag lägga upp en liten bildbomd med bilder från den tiden jag inte bloggat.
 
Vi hörs imorgon!
 
//Matilda Nakev

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela