Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Ta mig härifrån. Nu tack.

Publicerad 2012-04-25 21:02:39 i MatildaNakev,

Vet att jag sa att jag skulle göra ett malmö inlägg ikväll... blir tyvärr inte så. Just nu känner jag att jag bara vill försvinna. Komma till någon annan plats där allt är bra. Så jag försvinner nu in i drömmarnas värld och hoppas att dem tar mig till en plats långt härifrån.... // Matilda Nakev

25/4

Publicerad 2012-04-25 16:36:26 i MatildaNakev,

Hejsan!! Nu tänkte jag att det var dax att upptadera här litegran. Kom hem för kanske 20 min sen och har inte hunnit göra speciellt mycket, bara bytit om till mjukisdressen haha! Skolan var helt okej, sista lektionen var svenska där jag och mathilda redovisade våra nationella, det gick nog bra för oss båda! Vi skulle gjort det i måndags men då var vi inte i skolan pågrund av att vi kom hem så jäkla sent från malmö då det blev en massa förseningar och krångel med tåget, ett tag verkade det som att vi skulle få bli kvar i malmö en extra dag men det slapp vi! Iaf tänkte göra ett inlägg om Malmö lite senare efter middagen, så det skriver jag om själva vistelsen där och lägger upp bilder från helgen också! Nu ska jag snart äta middag tror jag och sen så ska jag plugga lite samhäll och lite psykologi. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att ta en promenad men vet inte riktigt. Ska iaf ta det lugnt och senare ikväll ta en dusch också! Men vi hörs senare med ett inlägg om helgen!! //Matilda Nakev

Hemma

Publicerad 2012-04-20 12:23:37 i MatildaNakev,

Hejsan!!

Jag är hemma och sjuk idag, var även sjuk igår. Men igår på morgonen drog jag mig upp till skolan och skrev spanska nationella iaf. Imorse när jag vakna hade jag så ont i huvudet och halsen så hade ingen ork att ta mig upp till skolan, så blev som sagt hemma. Eftersom vi ska till Malmö imorgon för att kolla på SM-finalen i innebandy kände jag även att det var bra att vara hemma och vila så jag inte blir ännu sjukare och inte kan åka.
Just nu är huvudet iaf bättre, halsen den krasslar men men inte så mycket jag kan göra förutom att äta halstabletter.

Jag har iaf packat min packning som ska med till malmö. Fem över två måste jag dock ta mig in till stan fast jag varit hemma idag. Måste in för att ta ut pengar och så hade jag och min morbror och mathilda planerat att fika idag för att planera lite när vi kan åka till Norge och hälsa på i sommar. Men det är inte så ansträngande så det blir nog bra.
Sen följer jag med mathilda hem och sover där ikväll, vi ska ta upptåget klockan 06.23 från skyttorp imorgon bitti så känns bättre att sova där.

Annars vet jag inte vad som händer ikväll riktigt, vi ska väl packa resväskan(ska packa om allt i en annan väska när jag kommer dit) och så ska jag duscha och sen ska vi väl bara ta det lugnt.

vi hörs senare!

// Matilda

18 Maj

Publicerad 2012-04-18 19:22:30 i MathildaOhlsson,

Hej!
Har väldigt mycket i skolan nu och så har det varit massa med andra saker så har inte haft ork eller tid att blogga. Men Ska försöka hinna med att blogga varje dag :)
Idag så var det skola som vanligt. Vi hade engelska, spanska, historia och svenska jobbig dag alltså. Vis lutade 15.00 men jag och Lovisa gick 10 min före sp vi skulle hinna med 15.19 tåget :)
Sen när jag kom hem så pratade jag lite med mamma och har ätit lite. Har skickat in en histora uppgift också. Ska nu skriva på mitt muntliga nationella i svenska hade jag tänkt ;)
Ska försöka och plugga lite natur också för vi har ett stort läxförhör på fredag som är mer som ett prov men men.
Är så taggad till på lördag då vi åker till Malmö så dem sista två dagarna kommer gå snabbt hoppas jag!!
Min super fina temugg jag fixk av Matilda i pressent!
haha tar upp halva köksbordet då jag åste använda två datorer då min skoldator inte kan ha mammas trådlösa internet sak -.-
// Mathilda

17/4

Publicerad 2012-04-17 20:13:49 i MatildaNakev,

Hej! Som ni kunde ana på mitt inlägg från igårkväll så vann storvreta igår vilket innebär att de är vidare till SM-finalen som är på lördag! Åhh o vi ska ju dit så det känns så bra att de vann, annars hade det varit lite tråkigt om vi skulle dit o inte storvreta haha :) Men det slutade ju bra även fast storvreta låg under med 0-3 först men tog igen och slutade med 8-3! Riktig utklassning av storvreta! Idag har det varit skola som vanligt. Jag och mathilda redovisade även spanskan idag, det gick bra hoppas jag! Sen slutade vi ju efter skolan men var tvugna att sitta kvar i skolan någon timme för att sedan åka på ett föredrag inom naturkunskap. Så irriterande att man måste gå på sånt skit utanför skoltid.... inte alls intressant, lärde mig inget om jag ska vara ärlig. haha kommer inte ens ihåg något därifrån. Efter så åkte vi och handla sen hem till pappa, lagade mat och sen har vi bara suttit vid datan/tv:en. Tisdagar är sköna dagar oftast, för oftast är det inte så mycket att göra på tisdagar så man kan ha en lite "slapparkväll" + att vi kollar på olika pogram som vi följer på kvällarna och dem är just på tisdagar ;) Just nu kollar vi på nya avsnitt av Top Model, den svenska varianten tog ju slut förra veckan, och nu har dem gjort någon säsong med en massa gamla deltagaren av top model som leds av Tyra Banks. Ska bli intressant att se hur det blir! Efter det ska vi se Desperate Housewives! Ska även hinna tvätta håret hade jag tänkt! Bilder från matchen igår kommer om en stund i ett nytt inlägg! // Matilda

I skolan

Publicerad 2012-04-16 15:14:13 i MatildaNakev,

Hej! Vi slutade för ungefär en timme sen och har efter det bara suttit i bibliotket och kollat på olika skaer på datan. Nu ska vi gå och kolla vad vi fick för svenska betyg på våra diktatur uppsatser vi gjorde i höstas.... äntligen har han rättat klart!
Sen vet jag inte vad vi ska göra, klockan sju ska vi iaf på innebandyfinal. Ikväll måste dem vinna annars är det slut för dem denna säsgong...

Aja vi hörs imorgon!

// Matilda

Min helg

Publicerad 2012-04-15 21:48:18 i MatildaNakev,

Hej!

Jag vet att det var jättelängesen jag bloggade. Men som jag sagt förut så är det så mycket just nu.
Iaf helgen har varit bra. Började helgen med att möta upp Ingela på stan i fredags efter skolan. Vi satt oss på Årummet och blev kvar där i fem timmar. Så skönt att bara sitta och prata över några koppar te. Mysigt!
Lördagen var jag bara hemma hela dagen, vid sju kom ingela över på lite fika och sen blev det så att jag följde med henne hem när hennes mamma kom för att hämta henne. Ibland är det bra att vara lite spontan :)
Så idag vaknade jag upp hos henne halv tolv. Vi tog det bara lugnt ett tag sen så körde vi ett litet zumba pass framför hennes Wii, jätteroligt och man blev riktigt trött!
Dem var så snälla att skjutsa hem mig vid fyra tiden. Hemma har jag bara tagit det lugnt, tog ett skönt varmt bad och sen har jag bara suttit vid datan. Gjorde även klart min Insändare i svenskan och skickade in den till min lärare.

Nej nu ska jag snart sova vi hörs imorgon!

// Matilda Nakev

Nödvändigt eller inte

Publicerad 2012-04-08 23:21:16 i MathildaOhlsson,

Sitter i min säng nu och ska snart gå och duscha håret lite snabbt och sen sova hade jag tänkt. Ska försöka hinna med att skirva en kort sammanfattnig om de senaste dagarna också om jag hinner ;) Det var väl det jag hade att säga haha :P Väldigt nödvändigt inlägg eller inte ;)






// Mathilda

8 April

Publicerad 2012-04-08 15:39:21 i MathildaOhlsson,

Är hemma hos pappa nu och har varit det några timmar. Har inte hunnit bloggat de senste dagarna men det kommer en sammanfattning senare ;)
Ska nu hjälpa till att städa för vi får gäster i mrn som ska gratta mig och så :)

Hörs senare !



// Mathilda

DIN DAG!!

Publicerad 2012-04-04 14:25:34 i MatildaNakev,

Idag fyller världens bästan vän 17 år!!! Det finns ingen som jag hellre hade haft som bästavän!
Så GRATTIS på dig min fina ängel, utan dig vet jag inte vad jag hade gjort! Du är värd den bästa födelsedagen man kan få, så hoppas jag kan bidra lite till det iaf ;)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN IGEN FINA DU!♥



// Matilda Nakev

Min Dag idag

Publicerad 2012-04-04 12:28:56 i MathildaOhlsson,

Hej :)
Idag är det min födelesdag :) Fick frukost på sängen och lite paket :) Efter jag ätit upp min frukost så kollade jag på film med min lillebror. Så har jag även hunnit duschat och sminkat mig lite men är inte klar. Om en timme ungefär kommer Matilda hit så ska vi äta lunch tillsammans och sen kommer pappa och morfar hit lite senare också :)
Nu ska jag börja fixa håret och sminka klart mig!
Förra födelesdagen
Spex fotot för ett år sen ungefär
// Mathilda

3 April

Publicerad 2012-04-03 12:26:08 i MathildaOhlsson,

Hej,
Hann inte blogga igår, Gick upp vid kvart över nio och hämtade tvätt hos morfar han hade tvättat åt mig. Sen så åkte jag in till stan med 12.23 tåget och kom hem tjugo o tio igår. Köpte två nya tröjor igår och sen så gick Jag, Matilda, Malin, Lovisa, Fannie och Bella på bio och kollade på hunger spelen, den var helt okej :)
Idag så vaknade jag nångång vid nio och åt lite frukost och kollade lite på tv. Har hunnit gjort två kladdkakor och ska snart börja att göra två hallon pajer. Sen så ska jag städa lite och sen fixa mig och åka in till fyrishov och kolla på Storvretas semifinal match :)
Nu ska jag fortstätta med min lilla bakstuga här ;)
// Mathilda

1 April

Publicerad 2012-04-01 17:11:35 i MathildaOhlsson,

Hej, kom hem för en stund efter att ha varit på en stund på stan och gjort av med lite pengar. Nu ska jag äta middag och packa och sedan åka till mamma :)

Först igår så åkte jag bussen in till Gamlis och åt Kebab där och sedan vidare på svartbäcken för att köra lasergame:) Det gick bättre den här gången än förra iallafall :) Sen när det var klart så tog jag bussen till Matilda och tillbringade kvällen där. Vi kollade på en film och sen pratade vi till halv två ungefär då vi gick och la oss :)
Vi vaknade vid halv tolv i mirse och då åt vi pannakaor till frukost och sen vid två tiden bestämde vi oss för att åka in till stan :)
Tog sedan 16.19 tåget hem och nu sitter jag här som sagt :)




Foundation från HM och en sminkborste från Gina


Tunika också från Gina


// Mathilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela