Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

18-års firande

Publicerad 2012-06-30 13:16:53 i MatildaNakev,

Hejsan!

Sitter nu fixad hemma hos pappa och ska snart ta mig ut till bussen för att åka hem till mamma. Ska dit för vid fem tiden ska vi vara hos en släkting som fyller 18 för att fira honom lite. Blir lite grillning och sånt! Blir nog bra.

Kommer nog inte kunna blogga så mycket idag pga det men kameran åker med så ska försöka ta lite bilder som jag kan lägga upp ikväll när jag kommit hem eller imorgon.
Jag har ju varit hos pappa i lite mer än en vecka nu och en positiv sak med att jag åker till mamma en stund idag är att jag får träffa min lilla lillebror igen. Gud så jag saknat den busungen. Hoppas på att kunna få mysa en massa med honom idag!

Slänger upp en gammal bild på mitt lilla hjärta!

// Matilda Nakev

Dag 3

Publicerad 2012-06-30 11:30:00 i MatildaNakev,

Dag 3: 5 saker ni kanske inte visste om mig
 
1. Pratar nästan flytande Makedoniska
2. Jag har bott på sju ställen i mitt liv
3. Jag skulle egentligen haft en storebror...
4. Jag har dansat jazz och showdance
5. När jag köper kläder så lämnar jag nästan alltid tillbaks dem. Vet inte varför men så är det haha
// Matilda Nakev

Dag 2

Publicerad 2012-06-29 23:01:16 i MatildaNakev,

Dag 2: Det senaste du köpte
 
Här kommer en bild på det senaste jag köpte:
 
 
 
bandeau- gina tricot 59 kr
tröja-  gina tricot 199 kr
 
//Matilda Nakev

Fredags kväll

Publicerad 2012-06-29 22:15:08 i MathildaOhlsson,

Har inte gjort något speciellt från jag skrev sist typ. Har fixat naglarna och ätit middag och kollat på filmer som gått på tvn. Har även försökt fotat bilderna på det jag köpte idag, men gick inte så bra för fick inte till ljuset, men det blev iallafall två bilder som blev bra så dem kommer upp snart.
Ska snart gå och lägga mig men måste fixa några grejer först, för i mrn ska vi till farmor och farfar på släktmiddag typ.
 
 
Godnatt alla söta // Mathilda
 

Slappar famför TV:en

Publicerad 2012-06-29 18:22:09 i MatildaNakev,

Kom hem för lite mindre än en timme sen. Det var mysigt att träffa Fannie igen. Vi satt först vid ån och pratade medans hon åt och sen kollade vi lite på stan innan vi satt oss på Wayne´s. Vi hann prata om en massa och som sagt det var väldigt mysigt att träffa den tjejen igen. Synd bara att hon åker bort i en månad nu men vi får helt enkelt ses när hon kommer hem igen :)
 
Väl hemma igen så åt jag middag och nu sitter jag framför tv:en och kollar på Frisörakuten och chattar med Mathilda. Vet inte vad som händer sen men det ser ut att bli en kväll hemma iaf. Skönt det!
Senare kommer Dag 2 upp.
 
Vi hörs!
 
//Matilda Nakev
 

29/6

Publicerad 2012-06-29 17:50:28 i Dagens outfit, MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag så har jag jobbat och varit på stan en stund för att förlänga mitt gym kort. Köpte även nya tröjor/t-shirt. Visar bilder på vad jag köpt senare. Kom hem vid tre ungefär och stannade då hos farmor o farfar pch åt lite jordgubbar :)
Har suttit vid datan och kollat lite på tvn när jag kom hem och gör det nu med. Ska snart fixa mina naglar och tvätta lite kläder tror jag.
 
bjuder på en dagens outfit. Tröja från ginatricot och Shorts från cubus
Vi hörs senare!
 
// Mathilda

Träffa kompis!

Publicerad 2012-06-29 12:25:31 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Jag kom typ precis hem från mina kusiner. Vi sov ju där inatt. Igårkväll efter fotbollen så kollade vi på film. Den hette typ The Grey och var ganska så läskig faktiskt haha. Jag såg aldrig klart filmen för jag somna såklart men det jag såg var bra ;)
 
Nu sitter jag här hemma och väntar på lunch. Blir gravad lax med färskpotatis. Sen ska jag ta bussen ner till stan och möta upp Fannie och umgås lite med henne. Längesen jag träffade henne sist så det ska bli roligt!
Efter det har jag inga planer, kommer antagligen åka till mina kusiner ikväll igen. Men vi får se.
 
Bjuder på en gamal bild på mig och fannie så länge:
 
 
Ha en bra dag så hörs vi senare. Som ni även sett så har jag börjat med sån här Dag 1, 2, 3 osv. så senare idag kommer Dag 2 upp!
 
//Matilda Nakev

28/6

Publicerad 2012-06-28 22:56:10 i MathildaOhlsson,

Hej, har varit förkyld i vecka så har inte velat bloggat, händer inte så mycket intressant då haha ;)
Idag har jag jobbat och varit hos Matilda och haft det skoj :) Kom hem vid nio och har sen dess suttit vid datan och kollat lite bloggar och fixat lite. Ska gå in i duschen nu och sen lägga mig. Dagen i mrn består av jobb och en snabb sväng in till stan för att fixa lite saker.
 
haha, så sant!
 
Hörs i mrn!
 
// Mathilda

Fotboll

Publicerad 2012-06-28 21:12:16 i MatildaNakev,

Hejsan!

Matilda åkte hem vid kvart i åtta och då åkte vi hem till mina kusiner. Min farmor och farfar är här ifrån Makedonien, för i lördags gifte sig min farbror och Cecilia. Farmor och farfar har bott hos oss en vecka och nu ska dem bo en vecka här hos kusinerna.

Iaf nu sitter vi alla och kollar på fotbollen, det är Italien och Tyskland som spelar. Vet inte vilka jag hejar på då jag inte är intresserad av fotboll egentligen. Men det är iaf Italien som leder än så länge.

Vi kommer sova kvar här i natt då pappa och min farbror sitter och dricker öl nu haha. Så vi hörs mer imorgon!

// Matilda Nakev

Dag 1

Publicerad 2012-06-28 19:12:00 i MatildaNakev,

Dag 1: En bild på en av de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning
 
 
Den bästa som finns! Mathilda är min absolut bästavän och utan henne skulle jag aldrig klara mig. Henne kan jag vända mig till vad det än gäller och veta att hon alltid kommer finnas där och stötta! Hon är helt enkelr underbar! Väldig fin är hon oxå! Jag älskar dig! ♥

22 Dagar

Publicerad 2012-06-28 17:55:13 i MatildaNakev,

Dag 1: En bild på en av de personerna som vet mest om dig och en kort beskrivning.
Dag 2: Det senaste du köpte
Dag 3: 5 fakta om mig själv
Dag 4: 5 favorit låtar.
Dag 5: Bild på en tid jag saknar.
Dag 6: Dagens outfit.
Dag 7: En bild från din förra sommar.
Dag 8: vilka bloggar läser du
Dag 9: 5 mål i livet.
Dag 10: Bilder på 5 killar du tycker är snygga
Dag 11: Favorit citat.
Dag 12: Serier du kollar på
Dag 13: En bild på dig och din bästavän
Dag 14: Din facebook profilbild
Dag 15: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: Vad sårar dig mest?
Dag 17:  En somrig bild
Dag 18: Vad har du alltid i din handväska?
Dag 19: En puss- eller krambild.
Dag 20. Något du älskar att göra
Dag 21. Gammal och ny bild på mig själv
Dag 22. Vad hjälper/har hjälpt dig upp när du antingen varit på väg att falla, eller gjort det?
 
// Matilda Nakev

Tillbaks

Publicerad 2012-06-28 17:34:38 i MatildaNakev,

Hej!
 
Nu är även jag tillbaks! :D Det har varit mycket den senaste tiden så har inte kunnat blogga men nu ska jag försöka ta tag i det igen! Kommer inte skriva vad det har varit, dem som behöver veta dem vet redan.
 
Just nu sitter jag i köket hemma hos pappa och mathilda är här och hälsar på lite. Mysigt att ha henne här. Vi sitter mest och pratar om allt och inget typ.
 
Kommer skriva mer senare. Ska vara social mot Mathilda nu :)
 
Men vi hörs snart igen!
 
// Matilda Nakev

Midsommar

Publicerad 2012-06-22 11:21:28 i MathildaOhlsson,

Hej, Idag är det Midsommar och det ska firas med Bella och Malin i Storvreta.
 
Gick upp vid nio tiden nångång och började fixa mig och så, har även packat för i mrn så åker jag,pappa, Michael och Johannes till Mariehamn och stannar där över natten. Ska nu fixa mig klart och packa ner saker som jag ska ha med mig till Malin!
 
 
// Mathilda

21 Juni

Publicerad 2012-06-21 22:04:07 i MathildaOhlsson,

Hej!

I veckan eller de två/tre senaste dagarna har solen kommit fram, så har inte velat suttit vid datan då utan suttit i solen... Men det kanske inte är det smartaste jag gjort så jag nu ser lite ut som en kräfta haha!

Idag iallafall så vaknade jag vid halv nio ungefär och planerad dagen lite med Matilda. Sen så åkte jag och pappa ut och övningskörde i en timme ungefär, sen vid tolv så tog jag moppen till tåget för att träffa Matilda i stan :) Vi gick runt i stan och pratade och jag köpte ett par svarta shorts. Vi satt oss sedan vid ån ett tag o pratade. Tog tjugo över tre tåget hem tror jag att det var. När jag kom hem så la jag mig i solen, inte för det behövdes kanske så nu har jag bränt mig både på framsidan och baksidan.. Bra jobbat där Mathilda..

Har även vart ute på en PW/ halv joggning i en timme ungefär med Zorro, trodde inte han skulle orka hem haha han har blivit en liten tjockis :P

Sen har jag inte gjort så mycket mer, ska hoppa in i duschen snart och sen sova hade jag tänkt mig!

HÖrs i mrn och då är det midsommar!




// Mathilda

18 Juni

Publicerad 2012-06-18 19:11:12 i MathildaOhlsson,

Hej!

Idag så har jag varti med morfar och jobbat hela dagen, klippt gräs och städat i källare typ. kom hem vid fyra ungefär och då la jag mig och sov e stund. Har sen från fem pluggat i ungefär två timmar så känner att jag börjar kunna det här nu! Ska läsa igenom boken en gång till och sen läsa anteckningar, så tror jag att jag klara minst ett E som jag måste ha för att få C.
Ska nu fortsätta med pluggandet och gå in och ät middag för tror den börjar bli klar nu.



Bild från slaget!

Bild tagen av Lovisa 

// Mathilda

17 Juni

Publicerad 2012-06-17 20:28:35 i MathildaOhlsson,

Hej! Nu så ska jag ta tag i det här med bloggandet, nu har jag tid iallafall eftersom det är sommarlov! ♥ Har sommarjobb men det är ändå inte samma sak som skola. Idag har jag varit hemma och tagit det lungt bara, det har inte varit så roligt väder så har inte haft lust att gå ut, men nu är det fint väder men nu är jag alldeles för trött att göra något.
Ska nu säta mig och läsa igenom min historia bok och anteckningar.. för har nämligen historiaprov på tisdag fast det är lov.. det är en lång historia så den hoppar vi över. Har annars haft ett bra lov än så länge har ju bara haft lov i mindre en vecka så. På de dagarna har jag hunnit jobba, pluggat och varit med kompisar och haft det allmänt bra bara!

 


Bild tagen av Malin 

 Bilden tog jag från FB!
// Mathilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela