Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

I skolan

Publicerad 2011-11-30 08:51:03 i MatildaNakev,

Hej!!

Igår hade varken jag eller mathilda tid att blogga... Vi var först i skolan som alla andra dagar och sen åkte vi hem direkt till mig. Vi gjorde lite historia läxa hemma hos mig sen åt vi middag och efter middag var vi tvugna att lägga oss på sängen en halvimme för vi var så sjukt trötta och vid halv sex så skulle vi ta bussen in till Friskis och dansa zumba!
Så den lila vilan var verkligen behövlig!!
Efter zumban så åkte vi hem duschade och sen var det DH på tv!! Så spännande det är nu!!

Alltså jag vet inte vad det är med mig, hört att det är samma med Mathilda, jag är hela tiden så sjukt trött! Även fast jag sover hela nätterna utan att vakna så är jag som en zoombie... Åhh det är så mycket i skolan och allt runt om kring just nu också så det går åt så mycket energi. Jag skulle bara vilja gå och lägga mig och sova tills jag vaknar nån gång i typ juni, känns som jag skulle kunna sova så länge om jag bara fick! Får trösta mig med att det bara är tre veckor kvar tills vi får jullov! Men det är dock tre veckor som är fyllda med skolarbete! Har en redovisning denna vecka, sen har jag en nästa vecka och även ett prov nästa vecka och veckan efter det är det också ett prov och en redovisning som står på schemat + så har vi ju andra läxor också varje vecka!

Nu kanske ni undrar omjag inte är på lektion i skolan och jo jag är i skolan men min halvklass har sovmorgon idag när den andra halvan ska redovisa engelska. Jag skulle gentligen kunna vara hemma nu men mathilda sov ju hos mig igår o hon är i den halvklassen som redovisar ust nu så jag fick gå upp vanlig tid o följa med henne till skolan. Nu sitter jag i biblioteket och väntar på Sara vi ska jobba lite med vårt engelska arbete! 

Vi hörs!



En gamal ful driv bild på mig och Mathilda! Haha man måste ju bjuda på sig själv ibland!!

// Matilda

Gossip!!!

Publicerad 2011-11-28 18:35:41 i MatildaNakev,

Hallå!!

Har precis ätit middag och ska snart kolla på ett gossip girls avsnitt! åhh älskar den serien, en av den bästa♥
kollar väl på ett eller två avsnitt innan jag måste duscha o sen blir det säkert en till i sängen innan jag somnar :D
Är man beroende så är man!

Skoldagen har varit bra, vi hade natur i morse som slutade 10.20 och vår idrott var inställd så då fick vi håltimme till 13.20! Alltså tre timmars hål! Så skönt! Jag gjorde klart en svenska uppgift sen tog jag o mathilda oss in till stan för att möta upp min morbror, han bjöd oss på lunch så snäll som han är! Blev kebab! så gott♥
Så vi slapp den äckliga skolmaten idag, yey! :D

Sen var det tillbaks till skolan och 13.20 hade vi matte efter det var det svenska som gällde. Vi håller på med gramatik på svenskan nu och jag tycker helt ärligt att det är svårt med allt det där med bisatser, huvudsatser o vad det nu heter! åhh blir inge klokare av det iaf!

Vi slutade kvart i fyra o då åkte jag hem och ja nu sitter ja som sagt här.
Nej nu blir det att kolla gossip!! Äntligen, har längtat hela dagen!!


De som gör att serien är så sjukt bra!

//Matilda

Förstadvent

Publicerad 2011-11-27 19:26:25 i MathildaOhlsson,

Hej

Har inte bloggat på hela veckan, men har varit hos mamma och då så delar vi på internet så då blir det inte av att jag bloggar :P men det ska bli bättre ;)

idag är det första advent och det har inte firas speciellt mycket, inte alls faktiskt. tycker det inte finns någon juulkänsla alls utan snö men när jag kollade ut genom fönstret för 10 min sen? så snöade det !! fast den kommer inte ligga kvar länge haha. nu ska jag göra lite skolarbete sen så blir det duschen och sängen. hela den kommande veckan består av plugg -.- har två redovisningar den här veckan jätte kul.. eller inte men nu ska jag göra något vettigt.

// Mathilda

Mysdag

Publicerad 2011-11-25 20:18:50 i MatildaNakev,

Hejhej!
Idag var vi lediga! Jag åkte in till stan vid halv elva och mötte upp mathilda o tränade :)
Sen gick jag hem till fannie, men innan gick jag in o köpte en varsin bulle till oss på ica. Tänkte att jag skulle överraska henne och komma med bullar! O gissa om hon blev glad! tillomed så glad att jag fick ett eget inlägg på hennes blogg angående att jag kommit med bullar! Inte illa det inte! tryck HÄR för att läsa hennes blogg!
Var som sagt hos fannie en stund och sen gick jag ner på stan för att träffa upp pappa och Anton för att äta middag. Blev att vi åkte till Ragusa och åt där! Supergott!
Nu sitter jag hemma och kollar på idol!
hörs imorgon!
// Matilda

23/11

Publicerad 2011-11-23 20:59:59 i MatildaNakev,

Hej!!

Gud så längesen jag skrev här inne. Faktiskt en hel vecka sen. Men på senaste tiden har det varit mycket. Mycket tankar i min hjärna nu och saker som behövs reda ut. Vill dock inte skriva om det i bloggen då det är privat o angår bara mig och mina närmaste.

Så jag kommer fortsätta blogga men ibland kommer det kanske bli någon/några dagar mellan inläggen och det beror helt enkelt på vad och hur mycket jag orkar.

Jag är så sjukt trött just nu och ska snart gå och lägga mig. Vi skulle haft sovmorgon imorgon men på den ska vi ha historia imorgon för våran historia lärare skulle bort på fredag, dock är vi lediga hela fredagen istället :)

På fredag kommer pappa hem över helgen, ska bli skönt att få träffa honom och spendera lite tid med honom. Saknar honom nu när han är borta typ hela tiden!

Nej nu ska jag snart ta och borsta tänderna och sen krypa ner i säng om ett tag :) känner att jag behöver sova!

Vi hörs imorgon tror jag!!



Längtar tillbaka♥

//Matilda

Sportdag

Publicerad 2011-11-20 10:34:21 i MathildaOhlsson,

Hej,

gick upp nio idag för att kvart över elva ska jag åka till mamma o lämna mina saker. sen så ska jag åka in till stan för att första kolla på Fannies basket match och sen kolla på Storvreta :) har nu hunnit ätit frukost och duschat och packat lite men nu ska jag fixa mig och packa klart ;)




Jag, Fannie och Matilda
// Mathilda

Lördag den 19onde November

Publicerad 2011-11-19 14:57:12 i MathildaOhlsson,

Hej

hittilss idag så har jag tvättat lite förnster rutor och tvättat kläder här hemma, sånt som måste göras och om inte jag gör det så gör ingen annan det heller -.- men får lite pengar av pappa för att jag gör det :) har också hunnit med att plugga lite historia och fixat mina naglar lite :) de blev inte världs fina men ska göra om dem hos mamma i veckan. nu ska jag fortsätta och plugga lite sen så ska jag städa lite till här hemma :P -.-

18/11

Publicerad 2011-11-18 17:56:43 i MathildaOhlsson,

Hej,
har inte bloggat på några dagar men har inte orkat och lite så. men nu är jag tillbaka :)  skolan idag slutade 12.05 och då gick jag o Matilda o Malin till doken och åt lunch där istället för i skolan. efter nån timme så kom Lovisa och sen vid halv 3 så följde jag med Matilda till hennes sjukgyjmnast och sen så tog jag 15.19 tåget hem och nu så är jag hemma och vart det ett tag. ikväll blir det bara hemma kväll det behövs. nu har jag inte så mycket mer att skriva så avslutar nu ;)





// Mathilda  

16/11

Publicerad 2011-11-16 17:06:58 i MatildaNakev,

Hej!

Idag var det dags för skola igen :) Skönt att vara tillbaks till allt folk i klassen efter att varit hemma två dagar.
Hände ínte så mycket spännande utan det var en helt vanlig onsdag helt enkelt!
Nu har jag precis ätit tacos här hemma hos mormor och morfar och är jättemätt! Men gott var det!

Imorgon börjar jag inte förens tolv för de va nå speciellt med naturkunskapen! Aja sovmorgon tackar man aldrig nej till!!

Nu ska jag kolla på ett pogram på datan hörs!!

// Matilda

15/11

Publicerad 2011-11-15 17:03:25 i MathildaOhlsson,

Hej,

Sitter hemma hos Matilda nu och har precis skickat in min uppsats om Laos. så skönt att vara klar med den!
hände inte så mycket i skolan idag för utom att vi ska göra ett grupparbete i engelskan och att vi ska ha uppsats nästa vecka i engelska så drygt... sen efter skolan så åkte jag hit och då så åt vi lite mellis och sen så skrev jag klart det sista på uppsatsen. vi ska bara ta det lungt i kväll och kolla på dh och så.



ni får en fin bild på laos flagga, har inga andra bilder typ :P


// Mathilda

sjuk

Publicerad 2011-11-15 14:41:01 i MatildaNakev,

Hej igen!!

Nu är jag tillbaks! Min helg i Norge var jättebra, så skönt att komma ifrån allt ett tag o inte behöva tänka så mycket! Tack till min snälla morbror som gjorde så jag kunde komma med så kort varsel!♥

Idag har jag varit hemma och varit sjuk. Började med en så otrolig huvudvärk igår som gick över till migrän så kunde inte sova så mycket inatt och imorse var huvudet på väg att sprängas kändes det som så blev hemma.
Nu känns det bättre har fortfarande huvudvärk men inte alls lika hemsk som tidigare :D
Har skrivit klart min uppsats som ska in ikväll oxå, eller jag har typ en liten sak kvar men det ska mathilda hjälpa mig med när hon kommer.

Det är ju tisdag idag och då har hon och jag en liten tradition att först träna zumba på friskis och svettis och sen åka hem till pappa och kolla på desperata hemmafruar och sen sova här. Men idag skippar vi zumban och tar det bara lung och kollar på dh ikväll! :D

Så vi hörs senare!



En gamal bild på mig o Mathilda

14/11

Publicerad 2011-11-14 18:04:12 i MathildaOhlsson,

Hej,

skolan idag var väl okej, vi gymade på idrotten så det var ju helt okej. sen så hade vi svenska som sista lektion där vi fick skriva på våran uppsats som ska in i mrn och det gick väl mindre bra kunde verkligen inte konsentrera mig så nu blir det hård körning -.- vi hade även svenska och natur idag. slutade 15.45 och då åkte jag med farmor och farfar och fikade och handlade lite så kom hem för en halv timme sen ungefär :) nu ska jag inte göra så mycket mer förutom att skriva på uppsatsen.





// Mathilda

Farsdag 13/11

Publicerad 2011-11-13 20:35:21 i MathildaOhlsson,

Hejsan, Idag är det farsdag som sagt, vi har vart hos morfar ocg firat honom och så när vi kom till pappa efter att mamma färgat mitt hår så åkte vi till farmor och farfar och fika. har inte gjort så mycket annat idag, har skrivit lite på min uppsats o inte så mycket mer. just nu sitter jag skypar på fb med matilda :) håret är mörkare än förut men det är fortfarande lite blött så jag vet inte riktigt än hur det blir men fixar bild i mrn :)
nu ska jag vara social med matilda ;)

godnatt !

// Mathilda

oslo

Publicerad 2011-11-12 21:31:10 i MatildaNakev,

är som sagt i norge i helgen därför jag inte upptaderat o kommer inte upptadera mer i helgen heller :)
//matilda

12/11

Publicerad 2011-11-12 10:00:15 i MathildaOhlsson,

Gdmorgon,
Igår så blev det inge bloggande, kom hem vid halv tre tiden från skolan efter att ha ätit kina mat med Matilda,Fannie,Bella och Sara. sen 16.23 så åkte jag o min bröder med tåget till storvreta för att åka med mamma in till stan o gå på bio. jag o mamma gick på i don`t know how she does it och Michael och Johannes gick på en annan. efter det så köpte vi kebab och åkte hem o åt den, sen så hade vi myskväll här hem nnså orkade inte blogga.
vaknade för en stund sen och ska äta frukost när dem andra vaknat, sen så blir det uppsats skrivande hela dagen.
vi hörs
// Mathilda

Pannkakor

Publicerad 2011-11-10 20:34:41 i MathildaOhlsson,

Hej,
Idag var det som sagt utvecklingssamtal i skolan, mitt gick bra. efter det så gick vi först till stan så jag kunde köpa ett par jeans sen så tränande vi. tog 14.19 tåget hem och har sen bara tagit det lungt, mamma har även klippt mitt hår och så har vi ätit pannkakor. nu så ska jag läsa lite i boken som vi läser till engelskan, läser gossip girl. internet är fortfarande jätte jobbig så det blir ingen bild idag heller men ni får klara er ;)
// Mathilda

tränat

Publicerad 2011-11-10 15:58:20 i MatildaNakev,

Hej!

Jag och mathilda kom till gymmet vid ett tiden. Där körde vi först uppvärmning och sen ben och mage i ungefär en timme. Sen tog jag bussen hem till mormor och morfar och här har jag bara tagit det lungt och kollat på ett pogram på datan och ska snart sätta på ett nytt. Känner mig hängig och har ont i huvudet så ska bara ta det lungt. Känns som jag kommer bli sjuk snart, vill verkligen inte det men kroppen är alldeles tung och jag är hela tiden trött och har ont i huvudet så tror tyvärr det... Imorgon åker jag till Norge över helgen så hoppas verklgen att jag håller mig frisk!

Nej nu ska jag kolla på värsta pojkvänsakademin!

hörs!

// Matilda

10/11

Publicerad 2011-11-10 10:00:27 i MatildaNakev,

Hejhej!

Nu sitter jag i skolbiblioteket. Vi är lediga idag eller ja man ska ha kvartsamtal idag men annars så är vi lediga :)
Mitt kvartsamtal börjar inte förens 11.10 men mormor skulle ändå till fyrishov så då åkte jag med henne och tänkte att jag kunde skriva klart min labrapport här i skolan eftersom den ska in klockan ett idag. Jag skrev ungefär hav igår så ska alldeles strax skriva klart den. Mathilda är även på väg hit till skolan för att oxå skriva sin. Trevligt med sällskap!

Sen efter att vi båda har haft våra utvecklingsamtal så ska vi gå o träna. Blir gym idag och sen ska jag hem till mormor och morfar bara. Nej nu ska jag sätta igång med det sista på labrapporten!
Nu kom även Mathilda!


hörs!

// Matilda

9/11

Publicerad 2011-11-09 17:22:15 i MathildaOhlsson,

Hejhej,
idag så fick vi sluta tjugo över tolv för vi hade komp från historien(vi fick ha två extra lektioner förut), så då när vi slutat så skulle jag ta tåget hem men det gick först 13.19 så då följde jag med Matilda, Malin, Fannie, Lovisa o Towe till donken snabbt sen så åkte jag hem. har inte gjort så mycket här hemma har ätit lunch o middag o nu ska jag snart byta om för 18.00 så ska jag träna "små" barnen i pingis så kommer hem strax efter sju o då ska jag göra en labbrapport.
internet är väldigt trögt så det går inte att ladda upp bilder men det kanske kommer senare ;)
hörs senare

Sov sött!

Publicerad 2011-11-08 21:59:42 i MatildaNakev,

Så nu är desperata hemmafruar slut för ikväll, så spännande!
Nu ska vi plcoka bort alla glas och sånt och sen sova! Är så sjukt trött och har sån träningsvärk från igår och imorgon lär det ju inte bli bättre... haha aja på något konstigt sätt är det ändå ganska skönt med träningsvärk för då vet man att man kämpat! Nej det blev inte mycket bloggade idag men vi får ta igen det imorgon istället!
Puss och god natt!!
// Matilda

Zumba

Publicerad 2011-11-08 20:36:14 i MathildaOhlsson,

Hej, jag är hemma hos matilda nu. Vi kom hem för ungefär en halv timme sen efter att vi har tränat med Ingela.
Efter skolan idag så gick vi ner på stan med bella och sen gick jag o matilda och åt på Max med matildas pappa och bror. Sen träffade vi Fannie och Ingela, vi gick till Jalla för dem skulle äta Kebab. Sen åkte fannie hem och Ingela stannade med oss och kollade i affärer. Sen gick vi till gymmet och tränade lite på gymet först innan det blev ett zumba pass där vi skak rumpa ;)
Nu ska vi hoppa in i VARSIN dusch innan desperata hemmafruar börjar!! Hörs sen !
Ni får en gamal bild på oss!
Inte världens mest seriösa bild :P
// Mathilda

En av de bästa kvällarna på länge!!

Publicerad 2011-11-07 20:24:51 i MatildaNakev,

Ja som rubriken säger så var förra onsdagen en av de bästa dagarna på länge! Mathilda kom hem till mig (hos mamma) vid ett, vi fixade oss o åkte hem till pappa o lämnade lite saker, för vi skulle sova där på kvällen :)
Sen in till stan igen vi sex träffade vi upp Fannie och Lisa och gick och åt på Dragon palace! Gott med kina buffé!
Sen vid tio över åtta mötte vi upp Ingela och Josefin utanför Uppsala Konsert och Kongress, där vi skulle se ingen mindre än VERONCA MAGGIO!!!♥ åhh hade längtat så länge och då var det äntligen dags!!! Så bra, den tjejen är ju sjukt grym! Alla hennes låtar är så sjukt bra och man kan inte sitta still eller låta bli att sjunga med när man hör hennes låtar!! Haha sitter faktiskt i skrivade stund och lyssnar och sjunger med på 17 år, en av de bästa låtarna enligt mig!
Sen när det var slut så följde Mathilda, lisa, ingela, fannie med mig, från början var det bara mathilda som skulle sova hos mig men det var bara roligt att de andra oxå fljde med! Vi satt och prata o såg film o la oss inte förens vid fyra, kan säga att jag var trött dagen efter!
Nej men det var en av de bästa kvällarna på länge, är fortfarande sjukt glad och lycklig efter den kvällen! :D
Och tack alla mina underbara tjejer som jag tillbringade kvällen och natten med! Ni är bäst! Älskar er!♥
Hade med kameran men mitt minneskort funkade inte i det så det blev tyvärr inga bilder! :(
Men ni får ändå en bild på Veronica Maggio bara för hon är så sjukt snygg och bra!!
// Matilda

Måndag

Publicerad 2011-11-07 18:55:20 i MathildaOhlsson,

Hejhej, idag har jag inte gjort något speciellt efter skolan, när jag kom hem så tog jag några kakor o bulle som jag längtat efter hela dagen sen så sova jag kanske 10 min sen så blev det middag. nu sitter jag o kollar på tv o ska väl inte göra något vettigt resten av kvällen ska lägga mig tidigt bara.
// Mathilda

7/11

Publicerad 2011-11-07 18:17:46 i MatildaNakev,

Hej!!
Idag är jag så sjukt trött! Håller på att somna här hemma, tänkte först sova en stund när jag kom hem men tänkte att jag lägger mig tidigare ikväll istället. Har ätit middag för en stund sen med pappa, sista dagen har är kvar här i Sverige för imorgon åker han till Norge idag. Kommer sakna honom! Vi ska snart fika lite och bara sitta och umgås. Sen så måste jag även duscha, håret blev så äckligt efter idrotten idag, där vi hade plankboll först och sen cirkel övningar. Alltså att man har några stationer där man ska göra olika styrkeövningar o så går man runt. Aja ni fattar nog. Nej nu ska jag fika med familjen, skriver sen vad jag gjorde i onsdag!!
// Matilda

True talent

Publicerad 2011-11-06 21:05:00 i MatildaNakev,

Hejsan!!
Idag har jag för det mesta bara varit hemma o tagit det lungt :) Skönt med sånna dagar ibland.
Men jag var en liten vända ner på stan och hem till mamma och packade lite kläder till imorgon, tisdag och onsdag. Pappa är hemma från Norge(där han jobbar) och då ska vi vara här tills på onsdag.
Efter middagen kollade jag på True Talent och pappas kompis kom även över på fika som vi åt samtidigt som det gick på tv. Min favorit vann en plats i finalen redan i veckan så jag var inte så nervös :P
Nej nu ska jag ta bort smink och sen lägga mig, dags för skola igen imorgon efter en veckans lov! Mit lo har varit superbra! Imorgon ska jag skriva om vad jag o några tjejkompisar gjorde i Onsdags, måste varit den bästa kvällen på väldigt länge! mer får ni veta imorgon :)
God natt!!
// Matilda Nakev

Mamma <3

Publicerad 2011-11-06 13:21:23 i MathildaOhlsson,


Hej,

Idag har jag inte gjort mycket alls bara gått runt och pysslat med lite saker här hemma, skönt att bara ta det lungt, i dag är sista dagen på lovet. Det här lovet har varit toppen!
Idag fyller min underbara mamma år så vi ska dit sen ♥



// Mathilda

6/11

Publicerad 2011-11-06 10:15:45 i MatildaNakev,

Hej!
Nu har jag o mathilda bestämt oss för att börja blogga igen! Hoppas att det håller den här gången haha.
Vi har ju haft lov den senaste veckan och det har varit så sjukt skönt men det har gått så himla snabbt. Skriver lite senare om vad jag haft för mig på lovet. Nu måste jag hoppa in i duschen för sen måste jag hem till mamma o packa lite saker.
Hörs sen!
// Matilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela