Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Vinterland

Publicerad 2012-11-30 18:35:00 i MathildaOhlsson,

 
Hej!Idag har det varit skol som alltid och sen en snabb tur på stan för att köpa saker till lussebullebak och julkola "bak". Tog sedan tåget hem och sitter nu i soffan och ska snart hjälpa till med maten. Snön har ju även kommit till vårat land nu, lite små mysigt sådär!
 
//Mathilda

på tåget

Publicerad 2012-11-28 13:10:13 i MathildaOhlsson,

Hej! är just nu på tåget på väg till Gävle för en körlektion. Är framme i Gävle om tjugo minuter ungefär så det är inte så lång tid kvar. Bloggar när jag kommer hem om jag orkar :P


//Mathilda

Publicerad 2012-11-25 00:13:00 i MathildaOhlsson,

Kom hem för en stund sen från Malin. Har haft en superbra kväll med tjejerna! Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på några serier på tvn som jag missat i veckan.
 
 
//Mathilda

RoS

Publicerad 2012-11-22 22:09:38 i MathildaOhlsson,

Hej! idag har min eftermiddag och kväll beståt av pluggning eftersom jag har prov i mrn i rätten och samhället. Har inte blivit så mycket klokare under kvällen så hoppas att allt sitter i mrn när det är dags för prov. Ska nu läsa igenom boken en sista gång innan jag ska sova!

I mrn är det Fredag och det kommer bli en bra fredag!





//Mathilda

Nov. 20, 2012

Publicerad 2012-11-20 20:54:08 i MathildaOhlsson,

Hej!
I dag blev det en kort dag i skolan då vi hade sovmorgon till 11.55 och när vi kom till skolan så var engelskan intäld så vi började med hål på drygt en timme. Sen svenska lektion till halv tre. Sen så var det historia men var bara med i tjugp minuter innan jag tog tåget till Tierp för körlektion. Kom hem vid hal sju typ och kollade då på portkod 1321 och åt sedan middag. Sitter nu bänkad i soffan och äter vindruvor och kollar på hart of dixie.

//Mathilda

Godnatt

Publicerad 2012-11-19 22:29:24 i MathildaOhlsson,

Nu ligger jag i sängen för att sova, kollar även på date and the city. Med detta inlägg vill jag bara säga Godnatt!



<3



//Mathilda

Helgens inköp

Publicerad 2012-11-19 18:37:00 i MathildaOhlsson, Shopping,

Var bode i Stockholm och i Uppsala i helgen. Så det blev lite shopping men hittade inte så mkt. + tre par trosor.Märkte att bilderna blev sne, så får fixa det när jag sitter vid datorn!// Mathilda
 
 

färgning av jeans

Publicerad 2012-11-19 17:30:38 i MathildaOhlsson,

hej!

sitter hemma i soffan just nu och väntar på att mina jeans ska bli klara i tvättmaskinen. Håller på och färgar dem svarta eftersom dem har tappat väldigt mkg färg. Så är ivrig att se hur dem blir! Tänkte visa före och efter bilder sen.




//Mathilda

I skolan

Publicerad 2012-11-16 12:56:06 i MathildaOhlsson,

 
Hej!
 
Sitter i skolan just nu och har RoS. Vi håller på och jobbar med ett nekrofili fall. Inte så trevligt precis, lite äckligt faktiskt. Men nu ska jag fortsätta hjälpa till i min lilla grupp.
 
 
 
 
// Mathilda
 
 

Hemma

Publicerad 2012-11-15 16:51:39 i MathildaOhlsson,

Hej, har precis kommit hem från skolan och sitter viid köksbordet och ska ta en macka innan maten.
I Skolan idag så hade vi engelska läsförståelse som var jätte svår, men svarade på allt men kan dock inte påstå att det blev rätt svar. Sen så var det Historia och Matte.
Men nu ska jag ta det lungt ett tag innan det blir dags att cykla till idrottshallen och ha pingisträning.
 
 
 
// Mathilda

Svenska lektion

Publicerad 2012-11-15 10:48:50 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Sitter i skolan just nu och har en kort rast på våran Svenska lektion. Efter vår super korta rast så ska vi ha små redovisningar om den fornnordiska skapelseberättelsen. Så hoppas att det går bra!
 
 
 
 

Stalkers

Publicerad 2012-11-14 20:49:51 i MathildaOhlsson,

Ska alldels strax bänka mig framför tvn och stalkers på Tv3. Rekomenderar det programet strakt, men man bli lite lätt rädd efter man sett det programt. Tycker det är helt sjukt att vissa personer kan bete sig som dem gör mot andra människor, kan inte säga så mycket mer utan att det är sjukt bra och lite läskigt haha..

 

 
 
// Mathilda

sist men bäst

Publicerad 2012-11-14 19:24:00 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag var det skola som alltid, först matten sen sam prov och sist i drott där jag inte var med. När vi slutade 13.20 så tog vi bussen till stan vid två där vi mötte upp Matilda och gick och satt oss och fikade en liten stund innan vi begav occ mot bion och Breaking dawn part 2. Den var super, var någon den bästa filmen av dem alla!
 
Kom hem strax före halv sju och ska snart äta middag och sedan göra svenska läxa.
 
 
// Mathilda

Pluggeftermiddag

Publicerad 2012-11-13 21:45:09 i MathildaOhlsson,

Hej!
har inte bloggat idag på grund av att jag suttit med mitt ansikte begravt i samhällskunskaps papper och böcker från jag kom hem från skolan. Ska ålugga en liten stund till och sedan går in i duchen och sedan sova!
 
I mrn efter skolan så blir det Breaking dawn part 2 med tjejerna!
 
 
// Mathilda

Paus

Publicerad 2012-11-12 22:43:41 i MatildaNakev,

Hej!
Har inte bloggat sen i onsdags... som mathilda skrev i lördags så var det mycket i skolan och sen hände det saker på annat håll som har gjort att jag inte bloggat. Idag har jag suttit och tänkt en massa angående bloggen. Velat fram och tillbaks. Men tillslut så bestämde jag mig, jag kommer ta en bloggpaus. Just nu är det alldeles för mycket i mitt liv. Saker som jag inte vill blogga om, inte än iaf. Kanske sen. Just nu tar det upp en stor del av mitt liv så jag kommer inte kunna blogga normalt och få ihop inlägg utan att behöva skriva om det typ och det vill jag inte.
Vet inte hur länge jag lir bort, så länge jag känner att jag behöver. Men jag vet att jag kommer att börja blogga igen. Jag älskar att blogga. Det gör lite ont i mig att jag inte kommer att blogga en tid framåt. Men samtidigt känns det som rätt beslut jag tagit.
 
Inna jag tar min bloggpaus så skulle jag vilja skriva några rader om min älskade vän Mathilda.Det är inte meningen att alla ska förstå så ni som inte förstår kan bara hoppa över att läsa det.
 
Tack finaste du! Om inte du hade funnits där för mig och hjälpt mig den här gången vet jag inte hur det hade gått. Om inte du hade följt med mig så hade det blivit värre. Det är tack vare dig som det inte gick så långt som det kunde ha gjort och det är jag glad för att det inte gjorde.Tack vare dig och att du följde med kunde man få "stopp" på det relativt snabbt. Du finns alltid där och hjälper alltid en när man behöver det. Jag älskar dig mer än något annat. Du är min ängel♥
 
Vi hörs nåndag i längre fram. 
Ha det så bra så länge!
 
// Matilda Nakev

Måndag 12 November

Publicerad 2012-11-12 08:09:02 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Har precis kommit till skolan och sitter just nu i vårat företags kontor och väntar på att resten ska komma så att vi kan börja och jobba.
Ha en toppen dag!
 
 
// Mathilda
 

Lördag

Publicerad 2012-11-10 11:11:50 i MathildaOhlsson,

Hej!
Har inte blivit så mkt bloggande på senaste tiden, då det har var mkt saker som hänt i skolan och på andra håll och kanter.
Igår efter skolan så köpte jag och Matilda med oss mat hem och det blev sushi. Efter det så städade vi hemma hos mig så att mamma inte dör av förskräckelse när hon kommer hem. Vid halv åtta så åkte vi hem till Matilda och kollade på x-factor och sen vid elva blev det sängdags.
Gick upp vid strax före nio idag, det blev lite frukost och bus med Vincent innan och x-factor eftersnacket. Just nu är Matilda i duschen och om några timmar ska vi in till fyrishov och kolla på innebandy med Vincent, eftersom vi är barvakt till honom idag. Men nu är Matilda klar i duschen, så ska vara social nu!
Hörs!

//Mathilda

Onsdag

Publicerad 2012-11-07 07:44:26 i MatildaNakev,

Idag är det onsdag och jag är ledig. Gick upp vid sjutiden för att hinna prata lite med mathilda innan hon åkte iväg till skolan. Är alltså hemma hos henne själv medans hon är i skolan.

Just nu kollar jag på Barack Obamas segertal! Tycker det är så bra att det var han som vann! Snart ska jag byta kanal och se på något annat innan det dags för lite frukost.

//Matilda Nakev

Grattis Mamma ♥

Publicerad 2012-11-06 20:07:25 i MathildaOhlsson,

Grattis Mamma! Idag är det din dag, och inte vilken fördelsedag som helst utan din 50 årsdag. Just nu är du borta i varmare breddgrader, så hoppas du har det jättebra där och att ni firar med god mat och god dricka, för det är du värd! Älskar dig Mamma ♥

Inge tid...

Publicerad 2012-11-06 18:40:29 i MatildaNakev,

Hej!!

Jag vet att uppdateringen suger men det kommer nog bli så fram tills på torsdag då vi har historia prov, efter det kommer vi ha mer tid. Det är inte så lätt att hinna med att blogga när man bor själva, man går i skolan, kommer hem rätt sent o då måste man börja med maten och sen så ska man plugga o så är det alltid nånting bra på tven vid nio tiden som avslutar ens kväll innan man måste sova. Disken tar oxå tid eftersom dem inte har diskmaskin och det blir ändå en hel del disk efter just oss, haha undra varför ;)

Tar mer tid än vad man tänkt sig faktiskt. Nej nu har vi ätit pastasallad, mathilda står och diskar och jag bloggar en snabbis. Efter blir det att sätta oss med historian, våran lärare vill inget annat än att vi ska avlida verkar det som... Så sjukt svårt...

//Matilda Nakev

5 November

Publicerad 2012-11-05 16:55:10 i MatildaNakev,

Vi kom hem för snart 20 minuter sen. Nu sitter vi framför en varsin dataskärm och kollar runt medans vi väntar på att ugnen ska bli varm och då är det matlagning som gäller. Idag tar vi nya tag och försöker få ugnen att fungera, igår gick ju brandlarmet som jag skrev. Iaf om det går som vi tänkt så är tanken att vi ska äta Kyckling och Pommes till middag idag.
 
Nu ska jag spela spel på facebook. Vi hörs!
 
//Matilda Nakev

Sovdax

Publicerad 2012-11-04 22:12:30 i MatildaNakev,

Nu ligger vi i sängen och ska sova. Lovet är nu slut och imorgon början verkligheten igen... Hoppas de går snabbt fram till nästa lov!! "bara" 7 veckor kvar!!

Tror inte det är meningen att vi ska äta idag?

Publicerad 2012-11-04 19:27:15 i MatildaNakev,

Idag har allt gått åt helvete för oss... Först glömmer vi sätta på pasta vattnet till lunchen, när vi väl får pasta råkar mathilda hälla ut dem i diskhon. När vi skulle sätta på ugnen för att göra klyftpotatis till middag så luktar de bränt efter ett tag o brandlarmet börja tjuta, ska då tillägga att vi inte har potatisen i ugnen än. Så de va bara att stänga av o leta efter nå annat att äta. Vi bestämmer oss för pannkakor men inser att vi inte har mjöl hemma... Så mathilda fick springa till sin morfar o låna lite mjöl. Nu står iaf mathilda o steker pannkakor. Vi får hoppas att de blir nån middag för oss nu ikväll.

Söndag 4 November

Publicerad 2012-11-04 16:57:02 i MathildaOhlsson,

Hej!
 
Idag har vi inte gjort mycket förutom att äta, diska och slänga soppor typ haha. VI började "plugga" men gav fort upp det och satt oss i soffan och kollar på innebandy istället, mycket bättre än att plugga. När innebandyn är slut så ska vi laga mat och sen h'nga i soffan lite till :) haha
 
// Mathilda
 

Städar

Publicerad 2012-11-02 16:15:08 i MatildaNakev,

Just nu håller vi på att städa undan lite som små tokar. Att vi inte tog tag i det tidigare. Snart kommer nämligen Malin och Lovisa hit för middag och skräckfilmstittande. Lite halloween måste vi ju ha trots allt!
 
Imorgon kommer det komma upp en bild på en smart lösning jag och Mathilda gjorde idag men vi kommer nog inte hinna blogga mer idag så det får ni läsa om och se bilder på imorgon!
 
//Matilda Nakev

2 November

Publicerad 2012-11-02 14:13:53 i MatildaNakev,

Hej!
 
Igår när jag kom hit gjorde vi nte så mycket. vi lagade middag sen gick vi till Mathildas pingisträning men de kom inga barn så vi gick hem igen. Hemma satt vi och pratade i några timmar och skrattade en hel del. Sen kollade vi på film och efter det satt vi och prata igen. Vi somnade väl inte förens vid tre tiden.
 
Idag har vi inte gjort ett skit typ. Vaknat ätit frukost, kollat på film, pratat och spelat spel på facebook. Nu ska vi göra något att äta.
 
//Matilda Nakev

Åker snart

Publicerad 2012-11-01 15:50:28 i MatildaNakev,

Nu står väskorna packade och pappa kom precis hem. Han hller på att äta nu och jag stter och spelar spel på facebook medans jag väntar på att vi kan åka! Har inte träffat Mathilda på en hel vecka och jag håller på att längta ihjäl mig till henne!
 
//Matilda Nakev

Idag händer det!

Publicerad 2012-11-01 12:50:58 i MatildaNakev,

Sitter just nu i min ensamhet i köket och äter lunch. Pasta och köttfärssås stod på menyn idag. Pappa är iväg på nån sak och anton är uppe och städar.
 
Idag är dagen jag och Mathilda väntat på länge kommit! Efter att jag ätit upp ska jag upp på rummet, spela hög musik och packa! Japp idag "flyttar" jag hem till Mathilda. Hennes mamma åker på semester imorgon så jag och Mathilda ska bo själva i hennes lägenhet i 10 dagar! Åhh om vi längtat! Kommer bli så bra och så mysigt att bara vara med varandra varje kväll och dag för den delen! Vi bodde själva i lägenheten en vecka förra sommaren så vi vet att det funkar och vi hade sjukt roligt då och jag tippar på att vi kommer få det ännu roligare denna gång!
 
Vet inte riktigt när jag ska dit än, beror lite på när pappa har tid att skjutsa dit mig. Kan ju inte åka med all packning på buss och tåg eftersom de är en hel del packning som ska med!
 
Ska äta upp nu och sen packa!
 
//Matilda Nakev

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela