Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Inge tid...

Publicerad 2012-11-06 18:40:29 i MatildaNakev,

Hej!!

Jag vet att uppdateringen suger men det kommer nog bli så fram tills på torsdag då vi har historia prov, efter det kommer vi ha mer tid. Det är inte så lätt att hinna med att blogga när man bor själva, man går i skolan, kommer hem rätt sent o då måste man börja med maten och sen så ska man plugga o så är det alltid nånting bra på tven vid nio tiden som avslutar ens kväll innan man måste sova. Disken tar oxå tid eftersom dem inte har diskmaskin och det blir ändå en hel del disk efter just oss, haha undra varför ;)

Tar mer tid än vad man tänkt sig faktiskt. Nej nu har vi ätit pastasallad, mathilda står och diskar och jag bloggar en snabbis. Efter blir det att sätta oss med historian, våran lärare vill inget annat än att vi ska avlida verkar det som... Så sjukt svårt...

//Matilda Nakev

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela