Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Sjätte september

Publicerad 2012-09-06 18:29:43 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Sitter just nu hemma hos mormor och morfar. Åkte hit efter skolan som slutade halv fyra. Har ätit middag med mormor och morfar och ska om typ 30 min gå ner till Gottsunda centrum där mamma jobbar och sen ta bussen hem med henne.
 
Vi hade sovmorgon imorse. Våran spanska lärare har varit borta den här veckan och då skulle vi jobba spanska hemma istället och som tur är så ligger båda spanska lektionerna direkt på morgonen så man kunde ta sovmorgon båda dagarna. Bara man gör det man ska så spelar det ju ingen roll om man gör det på tiden som lektionen skulle legat på, eller hur?
Vi hade ju även historia redovisning idag, jag skulle prata om Invasionen av Polen 1939 och jag tror det gick bra. Hoppas på det.
 
Annars har det inte hänt något speciellt idag. Ska som sagt åka hem. Imorgon är det fredag och vi börjar 10.50, skönt att alltid ha sovmorgon iaf två dagar i veckan! Och imorgon är det bara roliga lektioner. Två lektioner Rätten och Samhället och efter det Entreprenörskap.
 
Men vi hörs när jag är hemma i Storvreta!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela