Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

One tree hill

Publicerad 2012-01-04 18:38:31 i MatildaNakev,

Hej!!
hr kommit hem till mormor och morfar för en liten stund sen, har bara hunnit äta i princip. Igår var jag först hos tandläkaren sen så tränade jag med mathilda och sen sov vi hos pappa. Vi kollade på två filmer på kvällen och sen började vi kolla på serien One tree hill, och jag kan säga att båda är besatta nu... haha!
Så vi var uppe halva natten och kolla och idag när vi vaknade vid ett brjade vi kolla igen. Mer än så har vi inte gjort.
Tänkte lägga upp bilderna från nyår men såg att jag har dem på andra datan så ska bara starta den och så kommer det upp. Så om max en timme är dem uppe,hoppas det funkar idag. Juste har varit dålig på att göra dem där dag 1,2,3 osv inläggen men ikväll kommer dag 4 upp iaf. vem har sagt att man måste göra dem varje dag? huvudsaken är väl att man inte hoppas över nån va?? haha
// Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela