Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Match, donken och bio

Publicerad 2012-01-09 11:19:13 i MatildaNakev,

God morgon!

Eller jag och mathilda har varit vakna sen klockan halv tio typ men är fortfarande väldigt trött. Igår var det ju match. Väldigt nervöst var det på matchen då warberg ledde ett tag och sen låg det lika ett tag. Dem fick gå till sudden och där kunde storvreta vinna iaf. Bättre att vinna i sudden än att fölora helt.

Efter matchen så åkte vi ner på stan, först åt vi lite på donken och sen gick vi på bio. Det blev att se New year´s eve. Inte den bästa filmen men inte den sämsta heller. Många kändisar hadde dem med iaf. Men jag undara vad dem hade gjort med zac efron i filmen? inte alls lika snygg som han brukar vara?

Sen åkte vi hem till mormor och morfar, vi var väl hemma vid halv tolv nångång. Vi kollade lite på datan och åt kladdkaka innan vi gick och la oss.

Nu ska vi börja fixa oss och sen ner för att fixa en sak på gottsundacentrum och sen ner på stan för att möta upp Malin och plugga, vi har historiaprov på fredag så dax att sätta fart med pluggandet!

Hörs!!











// Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela