Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

Oslo

Publicerad 2012-07-30 20:13:13 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Nu är jag och Mathilda i Norge hos min morbror. Vi kom hit i lördagskväll efter att åkt bil i typ 6 timmar. Igår tog vi det bara lugnt och idag jobbade vi i hans butik. Vi skulle åkt på tivoli idag men det bkev andra planer då en anställd var sjuk och vi var tvugna att vara kvar hela dagen. Men det gick de med. Vi ska ju vara här tio dagar totalt, åker hem nästa tisdag) så vi kan ju åka till tivolit nån annan dag. Det blir troligen på onsdag :)
 
Vi vet att vi har sugit på att uppdatera, och vi har sagt flera gånger att vi ska skärpa oss och bli bättre men nu ska vi det på riktigt. Annars e det ju faktiskt ingen idé att blogga om man ändå aldrig bloggar.... Så nu blir det nya tag!
 
Idag var det jättefinr väder här så vi grillade när vi kom hem och åt ute i solen. Vi satt även i solen och bara tog de lugnt medans maten tillagades,så skönt
 
Nu ska vi kolla på några avsnitt CIS och så blir det att sova tidigt då vi går upp typ halv sex på morgonen för att börja halv sju.
 
Vi hörs imorgon!
 
// Matilda Nakev

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela