Två tjejer från Uppsala som går andra året på samhällspogramet. Vi skriver om våra liv och vad som händer i det. Vi båda är intresserade av skönhet. Annars umgås vi mycket med varandra och med andra kompisar. Läs bloggen så får ni veta mer.

31/7

Publicerad 2012-07-31 19:25:20 i MatildaNakev,

Hejsan!
 
Nu har i typ precis ätit middag. Det blev Kycklingwraps. Det blev faktiskt jättegott. Typ som tacos fast med kycklingistället.
 
Idag har vi jobbat på morgonen och förmiddagen. Vi var även till en blommgrosist och köpte massa blommor. Det är som man kommer till blommhimmlen där inne, så sjukt mycket blommor och det är så fint alltihopa!
 
Vi åkte väl ifrån jobbet vid halv tolv, då åkte vi hem och bytte om och sen åkte vi till IKEA. Där åt vi först lunch och sen kollade vi runt på en massa som min morbror funderar på att köpa. Haha jag och mathilda var så trötta så vi flamsa mest runt och skrattade en massa. Efter det åkte vi till ett köpcentrum och kollade på lite färg till väggarna nere i hans källare (där vi även sover nu och där det är ett bio rum!). Det är nere i källaren vi kollar på film på kvällarna och innan vi ska sova. 104 tums skärm är inte dåligt kan jag säga!
 
Iaf efter vi kollat på de åkte vi hem och satt oss nere i källaren och kolla på CIS. Vi båda somnade en stund och sen gick vi upp och laga mat och ja nu sitter vi här nere och ska snart kolla på lite mer tv mätta och belåtna. Eller jag är iaf jättemätt!
 
Imorgon ska vi nog åka till Tusenfryd (tivoli) om de blir fint väder så vet inte hur det blir med bloggningen imorgon men vi får se!
 
// Matilda Nakev

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela